Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rolandpopcev
junior
junior

Re: Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA

Mesaj de rolandpopcev » 22 Ian 2009, 21:54

marin_cheita scrie:
Luci scrie:Am venit de la ANPA CLuj in urma cu o ora unde am fost impreuna cu Misu.
Noutati:

1. Permisele sunt emise doar de ANPA! Costul lor este de 30lei! Pretul lor se plateste la Trezorerie. Se obtine o chitanta pe care se specifica taxe si impozite. Pe baza ei la sf lunii ianuarie si inceputul lui februarie fiecare pescar isi poate ridica acel cartonas ( in prezent este la tiparit)
2. Permisele se pot obtine individual. Nu este nevoie de apartenenta la o asociatie de pescuit! ( Astfel a cazut monopolul asociatiilor de pescuit care incalca dreptul constitutional la libera asociere )
3. Permisul este valabil pe toate apele din tara! Subliniez TOATE! . In consecinta nimeni nu are o apa data in gestiune, toate contractele au fost anulate. Nici RNP nu are, singurul care mai pazeste apele de munte in prezent nu se poate ocupa de apele pastorite pana in prezent. Acest lucru depinde daca va ramane asa sau nu de o hotarare de ministru sau guvern, oricum in prezent cam asta e situatia. In consecinta nimeni nu poate elibera taxa de pescuit pe apele publice singurul act valabil fiind cel de la ANPA!
:?: ERA de asteptat sa ia tot statul ptr fonduri europene sa mai suga ceva inca vreo trei ani ape in gestiune are inca rnp si ceilalti , la b-ta se plateste si la trezorarie si filiala inca , controale se fac de catre jandarmi si spun ca anpa are dreptate DAR nu le face nimic celor care au vizat permisul , va fi un rahat totul , concesionari aiurea si tot felul de rahaturi care o sa le mancam noi pescari,
ai perfecta dreptate in privinta concesionarilor!Si-atunci nu se dau mai bine apele in grija celor care stiu cel mai bine sa le ocroteasca:pescarii?Ori fara nici o organizare totdeauna va fi haos,braconaj,furaciuni,suprataxe ca la CV si BV.Totodata sunt perfect de acord cu nea Stefan sa se-nfiinteze o Politie a APELOR!!! :!: :idea: 8)

shoricelu
junior
junior

Raspuns inspector ANPA permise 2009

Mesaj de shoricelu » 23 Ian 2009, 12:04

Salutare. Am sunat si eu la ANPA sa intreb, TOTUSI cand vom putea lua permisele cele EFTINE SI BUNE pe 2009. Sunt inca la tiparit, probabil or sa le tipareasca pana se regleaza comisioane, drepturi, pana se face bine imparteala sa fie burtile lor multumite.

Iacata cum ma obliga sa ma duc la AJVPS, sa le dau dreptu de jmecheri (ca stiu sa se descurce in rahatul legislativ) si sa-mi iau chitanta aia care, in cazul unui proces, imi serveste drept dovada de buna-credinta.

Si cam atat vad eu din actiunea "Permisul 2009 - Stai ca nu-i gata valiza".

Alte pareri????

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 23 Ian 2009, 12:16

Cu chitanta aia te poti sterge frumos pe undeva, asta daca hirtia este de buna calitate. Puteai sa ceri frumos de la anpa, in lipsa permiselor pe care nu le-au tiparit pana acum, sa-ti spuna procedura de distribuire a lor. Pun pariu ca prima lor problema acum este selectarea celor 20% care trebuie disponibilizati. Ce-s alea permise de pescuit sportiv? Cele 3 milioane de euro care le-ar incasa statul prin taxarea pescuitului este un mizilic pe foamea asta de marafeti.

lupone
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lupone » 23 Ian 2009, 12:19

Tocmai am venit de la sediul ANPA Cluj si mi s-a spus ca mai dureaza pana se vor tipari permisele de pescuit pe 2009,dar se poate pescui cu chitanta de la trezorerie de 30 lei si buletin.[/b]

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 23 Ian 2009, 12:26

lupone scrie:Tocmai am venit de la sediul ANPA Cluj si mi s-a spus ca mai dureaza pana se vor tipari permisele de pescuit pe 2009,dar se poate pescui cu chitanta de la trezorerie de 30 lei si buletin.[/b]
Zi-le sa-ti dea in scris treaba asta. :D

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 23 Ian 2009, 12:30

lupone scrie:Tocmai am venit de la sediul ANPA Cluj si mi s-a spus ca mai dureaza pana se vor tipari permisele de pescuit pe 2009,dar se poate pescui cu chitanta de la trezorerie de 30 lei si buletin.[/b]
da Doamne sa fie asa !
eu mai astept , ca sa fiu sigur .Cu atatea zvonuri........ :roll:

lupone
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lupone » 23 Ian 2009, 12:40

Personal am vorbit cu unul dintre ingineri si nu avea de ce sa ma abureasca,dar se poate modifica sau abroga ordinul daca domnii de ''sus'' doresc ,momentan stam linistiti.

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 23 Ian 2009, 14:17

apsalba scrie: ... Cele 3 milioane de euro care le-ar incasa statul prin taxarea pescuitului este un mizilic pe foamea asta de marafeti.
Tocmai "pe foamea asta de marafeti" cele 3 mil euro pot insemna ceva, mai ales ca e vorba de bani cash preluati de la populatie si nu de bani virtuali din cine stie ce cont ... Macar asa stiu pe ce se pot baza ...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 23 Ian 2009, 15:07

Pai tocmai de aia m-am intrebat si eu. Nu au nevoie de bani?

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 24 Ian 2009, 17:48

Deci se pastreaza algoritmul: trezorerie :arrow: chitanta :arrow: anpa :arrow: asteptare tiparire :arrow: :?:
- pe balta: chitanta + buletin :arrow: asteptare tiparire :?:

Scrie răspuns