prezent,old_radu scrie:...unde-s "aps-isti" ?
':lol1:'
Mucles ???
...ne-ati facut capul calendar.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
old_radu scrie:@ apscaras
..sa nu crezi ca am ceva cu "aps-urile",dar "repulsia"asta a creat-o unii colegi de-ai tai de la alte "aps-uri",care prin propaganda lor agresiva si prin tonul cu care au postat aici,au reusit sa-si creeze multe antipatii.
...batalia asta pt, asa zisul "ciolan" se vede de departe.Dar nu asa trebuie sa va atrageti membri.Stiu ca "reclama e sufletul comertului",dar de multe ori e numai ..."sufletu' "![]()
..du-te domne,dar ai grija sa nu gresesti "asociatia"...SENIOR scrie:Du-te dom'le si ia-l pe-ala de mana si-mpreuna cu o delegatie a pescarilor sportivi din loc. respectiva mergeti si anuntati-i si eventual sesizati ANPA si garda financiara!!!!Bai nene,dar va mananca astia cu fulgi cu tot la desert! Pe ce planeta traiti? Dati-le la turloaie si aplicati legea,k altfel ei fura-n continuare!!! )![]()
![]()
![]()
Batalie pt. ciolan????Mi-ar fi rusine sa deschid gura!Sunteti atatia care postati pe-aici ca fac aia nu stiu ce,dar ati facut practic ceva?Eu misc lucrurile si vom mai discuta....Ceea ce nu-ntelegeti e faptul ca plangandu-va doar pe forumuri si stand separati,fara o asociere legala cu putere legislativa(alaturi de celelalte organe legislative) nu puteti fasce nimic!Si mai lasati-ma cu ciolanul si osul...Asta e de fapt propaganda........
"Pace si prietenie !"...intre asociatii si asociati
Stai usor:Cipi tm scrie:Nu ar trebui sa dovedeasca ei (asociatia)asta?Eu deocamdata am platit contravaloarea unui permis care inca nu exista(acum se tipareste)si pentru asta am dovada de la asociatia unde sunt membru.
DaPODOSU DOREL scrie:@ Mihai V
pe sietul www.mfinante.ro am gasit Conturi IBAN functionale (partea I) Trezoreria operativa Municipiul Timisoara
RO07TREZ62120160103XXXXX - Taxe si tarife pentru eliberarea de licente si autorizatii de functionare
acesta e cumva contul inscris pe foaia de varsamint?
Ca de ex. Ajvps-Covasna:A CONSTITUIT STAT IN STAT!!!EMITE PERMISE LA 90 LEI /AN+ 25LEI ZIUA DE PESCUIT PE APELE COVASNENE!DACA NU AI PERMISUL ALA SCUMP DE LA EI-DAI 50LEI /ZIUA DE PESCUIT! E N O R M A L ?????????????????MihaiV scrie:Stai usor:Cipi tm scrie:Nu ar trebui sa dovedeasca ei (asociatia)asta?Eu deocamdata am platit contravaloarea unui permis care inca nu exista(acum se tipareste)si pentru asta am dovada de la asociatia unde sunt membru.
Tu ai platit dar nu cui trebuia! ANPA emite permisele si contravaloarea lor se face venit la bugetul de stat. Deci tu trebuie sa platesti statului. Ai platit statului? Nu!
Daca eu vin si-ti zic sa-mi dai mie banii pentru impozite locale si tu mi dai iar eu iti scriu un biletel "taxa de prietenie", crezi ca ti-ai platit impozitele la stat?
Incet si cu rabdare:SENIOR scrie:Ca de ex. Ajvps-Covasna:A CONSTITUIT STAT IN STAT!!!EMITE PERMISE LA 90 LEI /AN+ 25LEI ZIUA DE PESCUIT PE APELE COVASNENE!DACA NU AI PERMISUL ALA SCUMP DE LA EI-DAI 50LEI /ZIUA DE PESCUIT! E N O R M A L ?????????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ce inseamna "era trimis in alte parti"? Daca imi spune cineva sa ma duc in alta parte si eu stiu ce drepturi am, imi vad de treaba si pescuiesc in continuare. Ce o sa faca? A amendat in 2008 sau 2009 pe cineva care avea permis emis de ANPA? Nu cred!Aici ai dreptate , in covasna asa de cand e Laszlo Bela la conducere . Si nu a fost niciodata reciprocitate cu alta judete . Sunt tot timpulo in control chiar si pe olt si cine nu avea permisul scos la ei era trimis in alte parti
Daca sunt asa scarbosi si controleaza in draci, tracaseaza pescarii, de ce nu le organizati o ambuscada, ii capturati, "inghiontiti" si aruncati in apa rece de ianuarie? Merita sa isi aduca aminte cat or trai.....genu scrie:Aici ai dreptate , in covasna asa de cand e Laszlo Bela la conducere . Si nu a fost niciodata reciprocitate cu alta judete . Sunt tot timpulo in control chiar si pe olt si cine nu avea permisul scos la ei era trimis in alte parti .