Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 09 Ian 2009, 01:08

old_radu scrie:...unde-s "aps-isti" ?
':lol1:'
Mucles ???
...ne-ati facut capul calendar. :twisted:
prezent, :D :D :D continuam? :D :D :D

rolandpopcev
junior
junior

Pace si prietemie si din partea mea!

Mesaj de rolandpopcev » 09 Ian 2009, 07:50

old_radu scrie:@ apscaras
..sa nu crezi ca am ceva cu "aps-urile",dar "repulsia"asta a creat-o unii colegi de-ai tai de la alte "aps-uri",care prin propaganda lor agresiva si prin tonul cu care au postat aici,au reusit sa-si creeze multe antipatii.
...batalia asta pt, asa zisul "ciolan" se vede de departe.Dar nu asa trebuie sa va atrageti membri.Stiu ca "reclama e sufletul comertului",dar de multe ori e numai ..."sufletu' " :lol:

SENIOR scrie:Du-te dom'le si ia-l pe-ala de mana si-mpreuna cu o delegatie a pescarilor sportivi din loc. respectiva mergeti si anuntati-i si eventual sesizati ANPA si garda financiara!!!!Bai nene,dar va mananca astia cu fulgi cu tot la desert! Pe ce planeta traiti? Dati-le la turloaie si aplicati legea,k altfel ei fura-n continuare!!! )
..du-te domne,dar ai grija sa nu gresesti "asociatia"... :lol: :lol: :lol:
Batalie pt. ciolan????Mi-ar fi rusine sa deschid gura!Sunteti atatia care postati pe-aici ca fac aia nu stiu ce,dar ati facut practic ceva?Eu misc lucrurile si vom mai discuta....Ceea ce nu-ntelegeti e faptul ca plangandu-va doar pe forumuri si stand separati,fara o asociere legala cu putere legislativa(alaturi de celelalte organe legislative) nu puteti fasce nimic!Si mai lasati-ma cu ciolanul si osul...Asta e de fapt propaganda........
"Pace si prietenie !"...intre asociatii si asociati :lol:
:!: :idea: 8)

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 09 Ian 2009, 07:56

Cipi tm scrie:Nu ar trebui sa dovedeasca ei (asociatia)asta?Eu deocamdata am platit contravaloarea unui permis care inca nu exista(acum se tipareste :))si pentru asta am dovada de la asociatia unde sunt membru.
Stai usor:
Tu ai platit dar nu cui trebuia! ANPA emite permisele si contravaloarea lor se face venit la bugetul de stat. Deci tu trebuie sa platesti statului. Ai platit statului? Nu!

Daca eu vin si-ti zic sa-mi dai mie banii pentru impozite locale si tu mi dai iar eu iti scriu un biletel "taxa de prietenie", crezi ca ti-ai platit impozitele la stat?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 09 Ian 2009, 07:59

PODOSU DOREL scrie:@ Mihai V

pe sietul www.mfinante.ro am gasit Conturi IBAN functionale (partea I) Trezoreria operativa Municipiul Timisoara

RO07TREZ62120160103XXXXX - Taxe si tarife pentru eliberarea de licente si autorizatii de functionare

acesta e cumva contul inscris pe foaia de varsamint?
Da

rolandpopcev
junior
junior

da,dar va fi valabil?

Mesaj de rolandpopcev » 09 Ian 2009, 08:06

MihaiV scrie:
Cipi tm scrie:Nu ar trebui sa dovedeasca ei (asociatia)asta?Eu deocamdata am platit contravaloarea unui permis care inca nu exista(acum se tipareste :))si pentru asta am dovada de la asociatia unde sunt membru.
Stai usor:
Tu ai platit dar nu cui trebuia! ANPA emite permisele si contravaloarea lor se face venit la bugetul de stat. Deci tu trebuie sa platesti statului. Ai platit statului? Nu!

Daca eu vin si-ti zic sa-mi dai mie banii pentru impozite locale si tu mi dai iar eu iti scriu un biletel "taxa de prietenie", crezi ca ti-ai platit impozitele la stat?
Ca de ex. Ajvps-Covasna:A CONSTITUIT STAT IN STAT!!!EMITE PERMISE LA 90 LEI /AN+ 25LEI ZIUA DE PESCUIT PE APELE COVASNENE!DACA NU AI PERMISUL ALA SCUMP DE LA EI-DAI 50LEI /ZIUA DE PESCUIT! E N O R M A L ????????????????? :?: :?: :?: :?: :!: :!: :idea: 8)

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 09 Ian 2009, 08:17

Aici ai dreptate , in covasna asa de cand e Laszlo Bela la conducere . Si nu a fost niciodata reciprocitate cu alta judete . Sunt tot timpulo in control chiar si pe olt si cine nu avea permisul scos la ei era trimis in alte parti . :wink:

MihaiV
Moderator
Moderator

Re: da,dar va fi valabil?

Mesaj de MihaiV » 09 Ian 2009, 08:32

SENIOR scrie:Ca de ex. Ajvps-Covasna:A CONSTITUIT STAT IN STAT!!!EMITE PERMISE LA 90 LEI /AN+ 25LEI ZIUA DE PESCUIT PE APELE COVASNENE!DACA NU AI PERMISUL ALA SCUMP DE LA EI-DAI 50LEI /ZIUA DE PESCUIT! E N O R M A L ????????????????? :?: :?: :?: :?: :!: :!: :idea: 8)
Incet si cu rabdare:

Zici ca "emite permise"! Ce intelegi prin permise? Nu cumva confunzi cu "carnet de membru"? Daca ia 90 lei cotizatia nu e nimic ilegal. Daca emite permise atunci e infractiune. Parca n-as crede ca gafeaza chiar asa. Daca nu ai gresit in exprimare, atunci te rog sa faci rost de un astfel de permis si sa pui o poza a lui.
Aici ai dreptate , in covasna asa de cand e Laszlo Bela la conducere . Si nu a fost niciodata reciprocitate cu alta judete . Sunt tot timpulo in control chiar si pe olt si cine nu avea permisul scos la ei era trimis in alte parti
Ce inseamna "era trimis in alte parti"? Daca imi spune cineva sa ma duc in alta parte si eu stiu ce drepturi am, imi vad de treaba si pescuiesc in continuare. Ce o sa faca? A amendat in 2008 sau 2009 pe cineva care avea permis emis de ANPA? Nu cred!

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 09 Ian 2009, 09:29

cred ca e o abureala si permisul asta de ANPA ... daca era o afacere cinstita batut in cuie faceau mai public ... adevaru e ca cine nu are internet nici nu a auzit despre ANPA ... stia ca pana acum doi ani in fiecare data cand a platit la asociatie a primit si un cartonas ... acum ciuciu, ANPA acum vrea sa baga la imprimat acele cartonase , probabil pana iunie vor fi tot tiparite , apoi dureazaz inca 2 luni pana se distribuie intre agentiile municipale ... si aici se termina totu ca majoritatea 99% dintre pescari habar n-are de unde cum poate sa obtine cartonasu , plus cine sta la distanta no sa faca drum pt ea ...
daca e legal e interesul lor sa publica care e situatia (pe ansamblu referitor de pescuit sportiv) , cred ca sunt atatia pescari cat sa merita sa faca o campanie ... eh ! si normal sa se organizeze distribuirea lor !

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 09 Ian 2009, 09:56

genu scrie:Aici ai dreptate , in covasna asa de cand e Laszlo Bela la conducere . Si nu a fost niciodata reciprocitate cu alta judete . Sunt tot timpulo in control chiar si pe olt si cine nu avea permisul scos la ei era trimis in alte parti . :wink:
Daca sunt asa scarbosi si controleaza in draci, tracaseaza pescarii, de ce nu le organizati o ambuscada, ii capturati, "inghiontiti" si aruncati in apa rece de ianuarie? Merita sa isi aduca aminte cat or trai..... :lol:

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 09 Ian 2009, 10:04

io ce pana mea tre' sa fac acum? sa ma iau din alba iulia si sa ma plimb pana la ANPA Cluj, ca sa-mi iau permis? mi se pare o idiotenie. pe langa aia 30 de lei mai dau vreo 50 ca si cheltuieli legate de deplasare. si asta daca il iau din prima, daca nu, mai merg odata.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

Scrie răspuns