PERMISE 2013
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
Re: PERMISE 2013
Ala da raspuns, suntem intr-o ceata groasa!
Vai de apele noastre si de saracii pesti, bine ca mai sunt si pescari constinciosi, dar nu ajuta din pacate in ...fata legii, subreda si vai steau ei!
Vai de apele noastre si de saracii pesti, bine ca mai sunt si pescari constinciosi, dar nu ajuta din pacate in ...fata legii, subreda si vai steau ei!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Stie cineva ceva tarife de pecuit pe ape de munte pentru anul asta? La articolul 14 din regulamentul privind practicarea pescuitului recreativ - sportiv în habitatele piscicole naturale din apele de munte și organizarea activității de practicare a pescuitului sportiv a resurselor acvatice vii , elaborat de RNP Romsilva se zice ca tarifele sunt afisate pe siturile acestora. Am cautat dar nu am gasit nimic in acest sens.
ce tarife, nu mai au ape in administratie, anul trecut am pescuit pe multe ape care in urma aveau taxe si nu au mai luat bani, doar permisul de pescuit
-
- senior
Si eu am pescuit in 2012 in Apuseni si Retezat doar cu permis ANPA si a fost Ok. Adica nimeni nu m a controlat. Asa ca zic ca am fost in legalitate. Sa dea Domnu ca RNP sa nu mai primeasca deloc ape de munte ca e un administrator slab de tot.stelica scrie:ce tarife, nu mai au ape in administratie, anul trecut am pescuit pe multe ape care in urma aveau taxe si nu au mai luat bani, doar permisul de pescuit
-
- junior
M-am interesat ieri 21.03 la sursa (Directia Silvica Cluj) si am fost informat ca nu s-au stabilit inca tarifele pentru anul in curs. Probabil vor aparea cu putin timp inainte de 01 mai.danone scrie:Stie cineva ceva tarife de pecuit pe ape de munte pentru anul asta? La articolul 14 din regulamentul privind practicarea pescuitului recreativ - sportiv în habitatele piscicole naturale din apele de munte și organizarea activității de practicare a pescuitului sportiv a resurselor acvatice vii , elaborat de RNP Romsilva se zice ca tarifele sunt afisate pe siturile acestora. Am cautat dar nu am gasit nimic in acest sens.
Intrebarea mea este daca am permis ANPA pot plati pe balta taxa pe o saptamana sau trebuie sa merg la sediul asoiatiei respective .
- MARIUS POPA
- veteran
ce balta, sunt balti unde nu au treaba cu nici un permis...!?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Nu trebuie să plătești nici o taxă. SRL-urile nu mai au drept de practicare a pescuitului sportiv până nu se înregistrează ca structuri sportive. Nu mai sunt înregistrate la ANPA.
http://www.anpa.ro/index.php/pescuit-/sportiv.html Momentan tabelele sunt în actualizare.
Știu ei de ce!
http://forum.pescarinoltenia.ro/viewtop ... 673#p14673
http://www.anpa.ro/index.php/pescuit-/sportiv.html Momentan tabelele sunt în actualizare.

http://forum.pescarinoltenia.ro/viewtop ... 673#p14673
-
- veteran
Ba, mitomane , sentinta aia este din 27.04.2011 iar registrul a fost infiintat la 28.05.2012
Dupa mintea ta ,sentinta aia a fost data anticipat ?
Iesi de aici cu manipularea asta de schizoid si nu mai duce lumea in eroare

Iesi de aici cu manipularea asta de schizoid si nu mai duce lumea in eroare

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
- semlecangheorghe
- veteran