Scuzele mele.steff scrie:Poza nu-mi apartine, eu doar am postat-o in topic. Poza este incarcata la "Album foto" de catre apsscobarul, doar el o poate modera la album foto.Hullkk scrie:Stef, parerea mea este ca ar fii indicat sa-i stergi CNP dp chitanta.
PERMISE 2013
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: PERMISE 2013
Care mai este numarul contul in care se depun banii pentru taxa ANPA ?
20160103 a fost anul trecut si trebuie sa fie in continuare.rcorbu scrie:Care mai este numarul contul in care se depun banii pentru taxa ANPA ?
- MARIUS POPA
- veteran
Ati primit careva acele timbre, sau ceva de la ANPA, contra sumei platite la asociatii sau la banci...?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
Nu-i faci o poza, sa vedem si noi cum arata
!?

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
MARIUS POPA scrie:Ati primit careva acele timbre, sau ceva de la ANPA, contra sumei platite la asociatii sau la banci...?
jhonny scrie:DA.
curios, pt ca ANPA spune:
"Practicarea pescuitului recreativ/sportiv pentru anul 2013 se face în baza permisului de pescuit recreativ/sportiv eliberat de A.N.P.A in anul 2012 si a chitanţei privind plata taxei de autorizare pentru anul 2013 sau a talonului de pensie, după caz, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1016/2008 privind cuantumul taxelor de licenţiere şi autorizare în pescuit şi acvacultură.
Permisele de pescuit recreativ/sportiv se vizează de la data publicării în Monitorul Oficial al României Partea I, a Hotărârii de Guvern pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 1016/2008 privind cuantumul taxelor de licenţiere şi autorizare în pescuit şi acvacultură."
a aparut acea HG si se elibereaza deja acele timbre?
- MARIUS POPA
- veteran
Din ce stiu eu, nu o aparut nimic in monitorul oficial, de aceea eram si eu curios! 

Fii pescar nu talhar.
-
- utilizator constant
Mai mult, eu am fost saptamana asta la ANPA sa vizez autorizatia asociatiei... Conduceea ANPA a hotarat sa elibereze permise gen card (identice cu cel de anul trecut, doar ca va scrie anul 2013 si se elimina `MADR` ) NUMAI pescarilor care nu si-au procurat permis in anul 2012 (se verifica, chipurile, in baza de date). S-a ajuns la aceasta solutie din doua motive : Unele IJPF-uri (Tulcea, de exemplu) refuza sa emita PG-uri doar in baza chitantei 2013 si solicita un permis ( fie el si din 2012 + dovada platii 2013). Al doilea motiv este ca au mai ramas, din contractul de anul trecut, cca 20.000 carduri de tiparit si ANPA spera ca cei care nu au permis card sa se incadreze in acest numar...MARIUS POPA scrie:Din ce stiu eu, nu o aparut nimic in monitorul oficial, de aceea eram si eu curios!
Pentru ceilalti, nu s-a stabilit, inca, nimic... Se pescuieste tot in baza permisului 2012 insotit de chitanta 2013.
Ieri am primit de la ANPA un formular de sondaj, din doua intrebari, referitor la autorizatiille de pescuit pentru asociatii si permisele de pescuit recreativ.
Pana se va hotara ceva concret, mai dureaza !
-
- utilizator constant
Am atras atentia directorului de la ANPA( Serviciul resurse acvatice vii) ca aceste hotarari ar trebui publicate pe site-ul oficial, pentru ca altfel se creeaza confuzii... Am fost privit cu o mare mirare, si, intr-un final, mi s-a raspuns ca IT- istul este plecat.... Nu am mai insistat !