PERMISE 2013
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: PERMISE 2013
Pe escrocul asta nu-l intreaba nimeni de "sanatate" , nu se autosesizeaza nimeni , nu-i trimite nimeni mandat ...sau escrocheria nu mai este pedepsita de codul penal ? 

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
-
- utilizator constant
Pai si ce sa fac? Sa platesc direct 40? Nu am chef sa fac 2 drumuri la Adm Financiara sa platesc 'dreptul de a pescui pe ape publice'?
RX6 & Daiwa SS owner!
Stef, parerea mea este ca ar fii indicat sa-i stergi CNP dp chitanta.
Poza nu-mi apartine, eu doar am postat-o in topic. Poza este incarcata la "Album foto" de catre apsscobarul, doar el o poate modera la album foto.Hullkk scrie:Stef, parerea mea este ca ar fii indicat sa-i stergi CNP dp chitanta.
-
- utilizator constant
Nu, plateste 30...Presedintele ANPA a promis ca, anul acesta, nu se va schimba valoarea taxei...fanelul scrie:Pai si ce sa fac? Sa platesc direct 40? Nu am chef sa fac 2 drumuri la Adm Financiara sa platesc 'dreptul de a pescui pe ape publice'?
Cred ca sa pierdut ,faptul ca un covrig este 1 leu sau cit m-ai costa un pachet de tigarii ,. 

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.