PERMISE 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
La cate sunt de facut in tara asta, trebuie sa puna toti osul. Din pacate romanul se lasa calcat in picioare si crede doar pe cel care striga mai tare. Eu sunt optimist, altfel as fi pus pusca jos la cate zoaie mi se arunca in cap de niste ilustri anonimi. Oricum, daca am reusit sa dialoghez cu cativa care au inteles corect demersurile mele este un castig.
O sa postam in curand o strategie nationala si un plan de actiuni privind dezvoltarea pescuitului sportiv.
Sa dea cu bata in balta stie orice neghiob.
O sa postam in curand o strategie nationala si un plan de actiuni privind dezvoltarea pescuitului sportiv.
Sa dea cu bata in balta stie orice neghiob.
-
- veteran
astia sunt aia care ti-au inteles demersurile de organizare a concursului Baracuda din 2010?apsalba scrie:. Oricum, daca am reusit sa dialoghez cu cativa care au inteles corect demersurile mele este un castig.
fanele la astia la care te-ai inscris la ANTS le-ai spus ca ai dosar penal de inselaciune?nu de alta dar esti cel mai corect.sau vrei sa facem noi o instiintare.
sa ne spui daca te-a primit(in) tabara
Onoare si curaj fanele.
- lucutabogdan
- utilizator constant
Salut,apsalba scrie:Mister Fisherman,
ANPA a fost sesizata de Comisia Europeana ca nu a intocmit baza de date a pescuitului conform Regulamentului 199/2008 al Consiliului Europei. Asa ca baietii de la ANPA s-au pus pe treaba. De anul viitor o sa umbli la pescuit cu carnetul de capturi in buzunar. Nu este o gluma, problema se pune foarte serios. Se pare ca vremea cand orice tărtan se credea pescar sportiv a apus. Caterinca asta de doi lei de pe forumuri o sa-i loveasca direct in plex pe autorii ei. Vom trai si vom vedea. Maine am o intalnire in acest sens cu dl. ministru Tabara.
Adica ai o intalnire cu nimeni sa rezolvi nimic !
Fir intins!
-
- veteran
- lucutabogdan
- utilizator constant
sa se faca permisul de pescuit 30 de euro dar sa fie totul curat pe malul apei, controalele sa umble non stop si popularile sa fie la ordinea zilei ... si da, atunci sa bage puscarie cei care nu au permis ..
Salut,
Nu sunt deacord cu tine sa se faca permisul 30 euro (deoarece poate se va indeplini) insa a doua perte a ideii tale, cea cu, curatenie, iluminat, controale, conditii etc, cu siguranta nu se va indeplini in Romania deoarece toti vor DOAR BANI iar serviciile pentru acesti bani 30 ron sau 30 euro vor fi exact la fel; pana atunci....
Fir Intins !
Salut,
Nu sunt deacord cu tine sa se faca permisul 30 euro (deoarece poate se va indeplini) insa a doua perte a ideii tale, cea cu, curatenie, iluminat, controale, conditii etc, cu siguranta nu se va indeplini in Romania deoarece toti vor DOAR BANI iar serviciile pentru acesti bani 30 ron sau 30 euro vor fi exact la fel; pana atunci....
Fir Intins !
lucutabogdan :
acum sa fim seriosi ... cu cei 30 de ron si cu hotii care ii avem la putere este imposibil sa se faca ceva ...
nu am zis ca sunt de acord sa se faca permisul 30 de euro si situatia sa ramana neschimbata ... am zis OK pentru permisele cu 30 de euro doar in cazul in care se vor vedea si rezultate ... adica populari, curatenie si controale ...
sper ca de data asta m-am facut inteles ...
ps : aps-ule ... cum era de asteptat ... cineva te intreaba de mere si tu ii raspunzi ca mobila aia nu are culoare OK ...
... presedintele pacii, la fel ca majoritatea celor care au puterea ... nici nu ma aseptam la alt raspuns din partea ta ...
acum sa fim seriosi ... cu cei 30 de ron si cu hotii care ii avem la putere este imposibil sa se faca ceva ...
nu am zis ca sunt de acord sa se faca permisul 30 de euro si situatia sa ramana neschimbata ... am zis OK pentru permisele cu 30 de euro doar in cazul in care se vor vedea si rezultate ... adica populari, curatenie si controale ...
sper ca de data asta m-am facut inteles ...
ps : aps-ule ... cum era de asteptat ... cineva te intreaba de mere si tu ii raspunzi ca mobila aia nu are culoare OK ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- lucutabogdan
- utilizator constant
[quote="d4md3od"]lucutabogdan :
Salut,
Te-am inteles perfect doar ca reprezinta o idee geniala pentru anii urmatori, schimbam ron cu euro si iaca taxa pentru noul an
Dealtfel sunt deacord cu tine sa platim mai mult dar sa se face ceva pentru acesti bani .
As mai spune ca la cati bani s-au strans pana acum ce sa facut? - eu zic ca nu merita nici macar acesti 30 ron intrucat nu populeaza, intretin apele; amenajare pontoane; etc asa ca este cam scump 30 Ron (parerea mea).
Fir Intins!
Salut,
Te-am inteles perfect doar ca reprezinta o idee geniala pentru anii urmatori, schimbam ron cu euro si iaca taxa pentru noul an

Dealtfel sunt deacord cu tine sa platim mai mult dar sa se face ceva pentru acesti bani .
As mai spune ca la cati bani s-au strans pana acum ce sa facut? - eu zic ca nu merita nici macar acesti 30 ron intrucat nu populeaza, intretin apele; amenajare pontoane; etc asa ca este cam scump 30 Ron (parerea mea).
Fir Intins!
lucutabogdan scrie:d4md3od scrie:lucutabogdan :
Salut,
Te-am inteles perfect doar ca reprezinta o idee geniala pentru anii urmatori, schimbam ron cu euro si iaca taxa pentru noul an![]()
Fir Intins!
Dute pe un lac amenajat si dai 100 ron /zi

Asociatiile ar trebui sa aiba fonduri si surse proprii, veniturile din permise sa fie doar un plus.....