Permis Pescuit
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
- utilizator constant
Permis Pescuit
Salutari tuturor. As dori sa aflu ce asociatie din Bucuresti mai elibereaza permise de pescuit in afara de AGVPS? Si cat costa? Daca il fac acum il reinnoiesc la anul pe vremea asta? Mii de multumiri si nu radeti de mine dar nu am mai avut permis pana acum:)
-
- utilizator constant
Multumesc
Mersi frumos dar...nu stiu adresa. un nr de telefon ceva
multam

Ai putea încerca şi la Asociaţia Pescar Sportiv
http://www.pescar-sportiv.ro/
Ai le ei pe site toate datele, ce trebuie să faci şi cum trebuie să faci.
http://www.pescar-sportiv.ro/
Ai le ei pe site toate datele, ce trebuie să faci şi cum trebuie să faci.
- al. trentea
- utilizator constant
Multumesc de apreciere APSHD, dar Asociatia Pescari 4Ever nu vinde permise.
Legatura dintre asociatie si membru nu o reprezinta permisul, ci faptul ca ne place sa fim impreuna. Suntem deschisi catre oricare pescar sportiv care are aceeasi mentalitate ca si noi, si doreste sa ni se alature.
Vom astepta sa vedem ce se va intampla cu permisele care in conformitate cu legea vor trebui sa fie disponibile si celor care nu vor sa se asocieze, si de acolo ni le vom procura.
Numai bine,
al. trentea
Legatura dintre asociatie si membru nu o reprezinta permisul, ci faptul ca ne place sa fim impreuna. Suntem deschisi catre oricare pescar sportiv care are aceeasi mentalitate ca si noi, si doreste sa ni se alature.
Vom astepta sa vedem ce se va intampla cu permisele care in conformitate cu legea vor trebui sa fie disponibile si celor care nu vor sa se asocieze, si de acolo ni le vom procura.
Numai bine,
al. trentea
Asociatia "Pescari 4Ever"
Club Sportiv "Pescar 4Ever"
Club Sportiv "Pescar 4Ever"

multa stima domnule Trentea pt raspunsul dumneavoastra.
nu stiu cum se face ca acesti reprezentanti de asociatii care activeaza pe aici pe forum,uita subit sa mentioneze aspectul ca permisul de pescuit pe anul 2008 nu a fost inca eliberat de organele in drept si ca defapt la aceasta ora,plata unei sume catre orice asociatie de pescuit din tara asta,nu iti da dreptul de pescuit decat pe apele detinute de acele asociatii - si cum marea imparteala (marele furt defapt

NU EXISTA PERMIS DE PESCUIT PE ANUL 2008
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
nu exista inca permise legale pe 2008 sa inteleg, dar cu ajvps e la fel? ca ei alibereaza permise din cate stiu, ma refer pentru piatra neamt, acolo parca orice apa "publica" apartine ajvps, sunt legale permiselor lor? urmeaza sa ma mut luna viitoate in piatra neamt, sa-mi fac permis la ei sau nu? controale am auzic ca fac, si mai dau si amenzi cica, stiti cumva care e situatia? Respect si fire intinse
-
- utilizator constant
Permis Pescuit
Deci pana la urma sa inteleg ca nu pot pescui pe Dunare de exemplu decat dupa ce umbli pe la o gramada de asociatii si dai taxe peste taxe... hmm mai bine ma duc fara si ma inteleg cu ei
Am fost anul asta de 2 ori pe dunare pana acum si PF a trecut pe langa noi fara sa ne intrebe nimic. Aveam o lanseta si o varga. Multumesc pentru raspunsuri 

am inteles ideea cu carnetul de membru, multumesc de lamurire, dar ei pe ce baza "dau amenzi" si cica ar avea si dreptul de a confisca scule? mai era cate unul care apartinea tot de ajps si care venea in "control" si avea chitantier pt amenda sau sa se plateasca la el ziua de pescuit daca nu ai permis, repet ala era cu legitimatie ajvps! ce argumente am in fata dobitocului in afara de cele 110 kg ale mele, sa nu ma cert pt pemise, si nici bani sau scule sa nu vada de la mine?