Permis pescuit 2005

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 26 Ian 2005, 15:30

da, si asta doar pentru colinare!

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 26 Ian 2005, 15:35

@bvlutu

Sti cat este taxa pentru munte anul asta??

bvlutu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bvlutu » 28 Ian 2005, 13:22

nu. cu parere de rau; nu umblu la munte. sunt de mures. imi pare bine ca ne-am gasit. ce mai se aude de presedintele filialei? nu dau nume. el e cel care fixeaza taxe atat de mari. se zice ca la Lipova(Arad) e 605000
Fir intins

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 28 Ian 2005, 15:11

Bihor: 1 milion ses+munte

Adi Mihut
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Adi Mihut » 28 Ian 2005, 15:33

In Mures, permisul este de 788.000 de lei la SES, inclus lacul Bezid si Bratul mort de la Ludus. Anul trecut pentru fiecare din aceste doua locatii trebuia platit cate 200.000 pe an, permisul fiind 650.000 (daca imi amintesc bine). Deci in jud. Mures, permisul s-a ieftinit!

bvlutu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bvlutu » 29 Ian 2005, 10:03

asta inseamna ca la HD e cel mai scump. in aceasta taxa nu intra nici o balta. pentru balti e taxa separata. ce sa insemne ast lucru? ca la noi sunt cei mai multi pesti? haideti fratilor intru suferinta atunci la noi. numai ca nu va sunt valabile permisele. :lol: :!:
Fir intins

eugend
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eugend » 30 Ian 2005, 15:09

este o mostenire grea combinatia pescari -vanatori in cadrul aceleiasi asociatii.cel mai simlpu ar fi ca la prima ad. generala din cadrul asociltiei sa participe cat mai multi pescari si sa hotarati formarea unei asociatii distincte pt membrii pescari.pentru ca este foarte greu de impartit patrimoniul asociatiei ,pentru inceput trebuie obtinut un spatiu in cadrul celui existent si preluarea zonelor de pescuit . atentie ! este posibil ca asociatia sa nu fi platit arenzile la zi sau sa fi platit pe mai multi ani. de asemenea va fi foarte greu sa preluati evidentele membrilor pescari care au cotizat la zi sau nu.asta influienteaza conditiile desprinderii de asociatie.sunt mai multe de spus despre necesitatea separarii celor doua acticitati .oricum tot asa de nemultumiti sunt si membrii vanatori de activitatea desfasurata de catre ajvps si de avpr .este greu si aproape imposibil de realizat separarea celor doua activitati si datorita noua pt ca nu stim sa ne alegem reprezentantii in conducerea asociatiei.odata reprezentantii nostri ajunsi in conducerea asociatiei sut cointeresati prin diverse avantaje {reduceri sau scutiri la cotizatii , acces oricand pe tern etc.}.dar important este ca toata lumea a sesizat ca asociatiile in structura actuala sunt depasite de timpuri si nu folosesc decat la perpetuarea unei situatii imposibile atat pt. pescari cat si pt vanatori.

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 30 Ian 2005, 18:01

@bvlutu
Si eu tot pescar de Mures sunt, insa ma gandeam ca anul acesta sa merg cat imi permite timpul si la un pastrav. Cat despre permis eu stiam ca cu permisul ajvps ai voie anumite lacuri sau balti printre care si pe Cincis, nu numai pe curgatoare. Oricum in ultimii cinci ani de cand merg relativ des la pescuit am fost controlat doar de doua ori.
Cat despre dom' Presedinte nu se aude nimik, probabil ca o sa fie musamalizata toata treaba si o sa-si vada in continuare de functia sa.
Apropo de Mures, in ce zona pe mures iesi??

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 30 Ian 2005, 18:06

Oare daca o sa-mi vizez permisul in alt judet, de ex. Bihor, o sa pot pescui pe apele curgatoare din alte judete, cum ar fi HD sau Alba??? Ca daca se poate, io zic sa migram toti pescarii din Jud. Hunedoara spre judetele vecine. :?: :twisted:

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 31 Ian 2005, 08:12

@costi

in alba, nu cred ca poti pescui cu permis vizat la alta asociatie. e trecut la AGVPS la tarife, ca taxa pentru pescarii din alte asociatii e de 100.000 lei pe zi de pescuit.

Scrie răspuns