Permis pescuit 2005

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 21 Ian 2005, 11:41

radu.i scrie:de cand Dunare la cernavoda este zona de granita???
sau au luat bulgarii si restul cadrilaterului(Dobrogea) si eu nu am aflat??? :shock:
Dunarea la Cernavoda NU este zona de granita!
Poti pescui in liniste cu permisul de pescuit.
Referitor la Delta:
Astazi intreba cineva despre situatia in DElta Dunarii. Momentan, este prohibitie la stiuca, pana in martie.
Poti pescui in Delta cu permisul vizat, iar cei de-acolo vin ei si iti taie factura sau iti pun viza. Nu este obligatoriu sa mergi in Tulcea la filiala sa iti iei permis si de-acolo

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 21 Ian 2005, 11:54

...nea Radu, nu am zis ca zona aceea e de granita ,ti-am specificat ca daca pescuiesti pe zona de frontiera iti trebe PG.

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 21 Ian 2005, 16:33

Paul: "Dunarea la Cernavoda NU este zona de granita!
Poti pescui in liniste cu permisul de pescuit.
Referitor la Delta:
Astazi intreba cineva despre situatia in DElta Dunarii. Momentan, este prohibitie la stiuca, pana in martie.
Poti pescui in Delta cu permisul vizat, iar cei de-acolo vin ei si iti taie factura sau iti pun viza. Nu este obligatoriu sa mergi in Tulcea la filiala sa iti iei permis si de-acolo"

Cateva precizari:
1. Pe Dunare, in zona Cernavoda, se poate pescui pe malul dobrogean NUMAI cu permis eliberat de AJVPS Constanta (inca nu au stabilit taxa...) sau, pe malul celalalt, cu permis eliberat de AJVPS Calarasi sau Ialomita
2. INCA NU ESTE PROHIBITIE LA STIUCA! Am mai spus-o intr-un alt topic, prohibitia la stiuca in 2005 va fi in perioada 15 februarie - 26 martie.
3. Nu generaliza cu DELTA. Sunt zone concesionate in care au dreptul sa elibereze eprmise de pescuit sportiv/recreativ alte asociatii de pescari (Zimbrul, Uzlina, etc). AJVPS Tulcea NU POATE elibera permise oriunde in Delta si, daca vreti sa n-aveti probleme, sfatul (daca-mi permiteti) meu este de a va interesa inainte unde aveti voie sa pescuiti si cine elibereaza permisele pentru zona respectiva.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 21 Ian 2005, 16:50

ff ma sperii... :) ma rog... fff ____ scuzele mele, nu ma mai intorc sa modific :)
pai ce-i asta domn'le... Daca merg la Dunare si trec dincolo, nu mai e valabil permisul? Cred ca numai la noi in tara este posibil asa ceva
In privinta stiucii, ai dreptate... Dintzoasa inca isi poarta oualele (ma rog, icrele daca preferi asa)
In ceea ce priveste Delta... era vorba de Maliuc

radu.i
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de radu.i » 22 Ian 2005, 08:38

Paul a spus:
"Dunarea la Cernavoda NU este zona de granita!
Poti pescui in liniste cu permisul de pescuit. "
Atuncide ce acum 2 sapt la apa calda au venit de la avps insotiti cu un subofiter de la pichet.
ca fapt divers, cind intri in Poarta Alba scrie la intrare "Localitate de Frontiera." :?: :?: :?: :!:

radu.i
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de radu.i » 22 Ian 2005, 08:40

multumesc fff pt. traspuns.
fir intins!!!!

bvlutu
utilizator nou
utilizator nou

adresa mail AGVPS

Mesaj de bvlutu » 24 Ian 2005, 08:23

Stie cineva o adresa de mail sau pagina web a AGVPS? :?: eu am cautat dar nu am gasit. poate ei ne-ar putea lamuri de ce aceste diferenta de tartif intre asoc. judetene. Sau poate de aceea nu au, ca sa nu poata fi intrebati. referitor la zona de pescuit in care e valabil permisul, mi se pare o aberatie ca in cazul in care locuiesti la limita de judet sa nu exista o reciprocitate intre asociatii.
Fir intins

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 24 Ian 2005, 11:46

@ Paul: "...ff ma sperii... ma rog... fff ____ scuzele mele, nu ma mai intorc sa modific
pai ce-i asta domn'le... Daca merg la Dunare si trec dincolo, nu mai e valabil permisul? Cred ca numai la noi in tara este posibil asa ceva"

Paule, nu eu te sperii :lol: ci situatia in sine. Si eu cred ca e o aberatie (vezi si alte postari de pe alte topic-uri) dar asta e, n-am ce face. Am spus doar ce si cum (info oficiale preluate de la AJVPS).

@ Radu I - cu placere :)

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 25 Ian 2005, 13:52

daca prezinta interes pt.cineva: la AGVPS Alba 1050000 lei pt ape colinare si de ses, 1300000 ambele vize (ses+munte). 200000 lei taxa pentru pescuit la balta Sancel (linga Blaj) pentru membrii AGVPS Alba, 300000 pentru nemembri . asta cu permis + taxa n-o prea inteleg, balta fiind in administrarea AGVPS Alba, dar asta e. in orice caz, anul trecut cand am fost la Sancel, nu m-a intrebat nimeni de permis ci numai de taxa. deduc ca permisul o fi optional. Termen de achitare taxa pe 2005 : 31.03.2005. dupa aia, am inteles ca se mai scumpeste.

bvlutu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bvlutu » 26 Ian 2005, 13:27

10x ficherman
as dori tarife si din alte judete (pentru comparatie)
1.250.000 in HD
Fir intins

Scrie răspuns