Permis pescuit 2005

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 16 Feb 2005, 10:11

Din informatiile de pina acum, se pare ca la Cluj pt. ape de ses este 1.050.000 iar ses+munte-1.650.000.
Curiozitatea mea e care e justificarea pt. banii astia?Sa pescuiesc pe un Somes plin de mizerii sau pe lacurile de acumulare secate anual?No, thanks.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 03 Mar 2005, 16:32

Permisele de pescuit, in judetul Iasi (pentru judetul Iasi) se elibereaza abia la sfarsitul lunii martie... Cel putin asa am aflat si eu azi.
Pana atunci, pescuitul este valabil cu chitantele primite de la filiala.

dinca_daniel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dinca_daniel » 08 Mar 2005, 16:51

Are careva idee cat costa permisul de pescuit pe 2005 pentru Olt (jud. Olt)?

La vreme buna, FIR INTINS

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 08 Mar 2005, 17:18

la olt e moca :lol:
in 3 ani nu a venit nimeni vreodata
daca vine cineva, zvonul este ca ti se face permis pe loc ( trebuie sa ai la tine 8-9 sute de mii, fond de rulment )

anul trecut au facut cate un control in prohibitie, in week-end, dar cine avea permis era lasat sa pescuiasca
modern, nu ? :wink:
si au mai venit odata in toamna, noaptea, cand au aplicat amenzi celor care pescuiau noaptea
in rest pe barajele din sudul Oltului nu s-a auzit nimic.....

in orice caz, vezi ca permisul nu este pe judet
la corabia iti da pentru o zona, la caracal iti da pentru alta zona, si la raduta pe frunzaru nu poti sa pescuiesti oricum ca nu te lasa paznicii lui....
asa ca.....

dinca_daniel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dinca_daniel » 08 Mar 2005, 17:32

Eu vara trecuta am fost aproape in fiecare sfarsit de saptamana la Frunzaru si in fiecare sambata intre 9 dimineata si pana la 11:30 (deh inaite de masa) venea filiala din Caracal si controla pescarii de pe ambele maluri ale Oltului. Daca nu puteai prezenta un permis de pescuit erau 2 posibilitati: ori iti faceai atunci unul (cazul meu, a costat cam 650.000 daca imi amintesc bine), ori iti lua din scule ce aveai mai bun si te lasa sa pescuiesti in continuare (cazul unui grup de pescari si pescarite de langa mine :shock:). :cry:
Intr-adevar paznicii nu te lasau sa pescuiesti de pe baraj sau de pe o limba de beton, dar de pe mal sau din barca nu i-am vazut niciodata sa faca gat.

Cu respect!

Vectrex94
senior
senior

Mesaj de Vectrex94 » 08 Mar 2005, 17:33

Sunt din Tg Mures si la noi cotizatia in ianuarie era 750000 lei + 8000 de lei timbru fiscal si 30000 de lei permis de pescuit ses.Fiind student am platit aproape jumate,adica 400000 lei cotizatia.
Anul trecut mi-au dat si o cartela,iar anul asta mi-au zis sa ma duc in aprilie dupa ea.La unii au zis sa se duca in februarie,ce a trecut,la altii in iunie.Si voi ati patit asa? :?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 09 Mar 2005, 11:23

[quote="Vectrex94"] Anul trecut mi-au dat si o cartela,iar anul asta mi-au zis sa ma duc in aprilie dupa ea.La unii au zis sa se duca in februarie,ce a trecut,la altii in iunie.Si voi ati patit asa? :?[/quote]

Da, cred ca in toate judetele e chestia. Inca nu s-au emis cartelele alea.

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 09 Mar 2005, 11:36

Cred ca este vorba de permisul de pescuit, asa cum este el reglementat in http://www.rapitori.ro/poze/permis_de_pescuit.pdf

Si la Iasi, initial ne-au spus ca permisele de pescuit pot fi ridicate de la AJVPS "la mijlocul lunii martie". Cum data cu pricina se apropie, cine merge acum este chemat la sfirsitul lunii pentru a-si ridica permisul.

Sa vedem cit va dura ... :evil:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 09 Mar 2005, 11:44

Ioan S. scrie:Si la Iasi, initial ne-au spus ca permisele de pescuit pot fi ridicate de la AJVPS "la mijlocul lunii martie". Cum data cu pricina se apropie, cine merge acum este chemat la sfirsitul lunii pentru a-si ridica permisul.

Sa vedem cit va dura ... :evil:
Pai prima data a spus ca dureaza cam 2 saptamani, apoi a zis ca se poit ridica la sfarsitul lunii februarie ... Acum... probabil la sfarsitul lunii martie se pot ridica...

BIBI
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BIBI » 14 Mar 2005, 21:46

Pentru a viza permisul de pescuit pe anul 2005 la AJVPS Olt, tre' să scoţi din buzunar 621000 lei. Informaţia e caldă, de azi 14.03. şi se adresează în special lui dincă_daniel care a solicitat-o, dar şi celorlalţi care sunt interesaţi. ÃŽn acelaşi timp, mă văd nevoit să-l contrazic pe danr, în sensul că permisul este pe judeţ, nu pe zone, operează pe tot cursul Oltului, chiar şi la Răduţă pe Frunzaru, dar în limita maximă de 25 m de la mal spre mijlocul albiei. Se pare că pt. anul în curs s-au lămurit problemele existente anul trecut, referitor la paznicii lui Răduţă - aceştia nu o să mai interzică pescuitul pe lacul Frunzaru, dacă se va pescui în limita celor 25 m. Ăsta este răspunsul dat de un "oficial" al AJVPS Olt. Rămâne de văzut dacă şi "plăsarii" (braconieri sau cu acte în regulă), vor respecta cei 25 m de la mal, sau vom fi nevoiţi ca în fiecare an, să aşteptăm ca domnii să-şi scoată plasele, pt. a putea să aruncăm cu fixa la 10-12m.
danr, tu spui că tre' să ai la tine 8-9 sute de mii dacă te prinde fără acte ! Eu am asistat la o "târguială", e drept acu 2 ani, în care păţitul a scăpat cu 2 beri. Nu cred totuşi că e bine să generalizăm. Poate mai sunt şi agenţi de mediu care-şi fac datoria pe bune, aşa că eu unul o să-mi plătesc şi anul ăsta taxa, asta aşa ca să stau liniştit.
Ultima oară modificat 15 Mar 2005, 17:20 de către BIBI, modificat 1 dată în total.

Scrie răspuns