Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
costica_fishing
- veteran

-
cum stiu io ca se plimba muscarii pe malul garlii catre amonte (corect?), cred ca o sa le trebuiasca vreo 3 permise pt un singur pariias.
Primii 500 m - de la AVVPS, urmatorii de la ocol, ailalti de la urs
Si uite-asa te plimbi 2 zile sa obtii autorizatii ca sa dai o zi la peste.
Grozav progres!
Nu ii pot de loc condamna pe cei (ca mine) care nu isi fac permis!
near the beer
-
paul
- Moderator

-
costica_fishing scrie:Nu ii pot de loc condamna pe cei (ca mine) care nu isi fac permis!
Pai nu ii pot condamna Costica... Stii tu cum sunt astia (care au legea in mana) ca taisurile unei foarfece.... Unul pe altul nu se taie, dar vai de cel ce intra la mijloc

-
paul
- Moderator

-
O rugaminte la ieseni.... Care ajunge prin centru si are nitel timp, il rog sa se uite la programul de la AJVPS (la vizari permise, nu la magazin) si sa mi-l trimita si mie. Eu ies la 6 seara si nu cred ca mai gasesc deschis la ora aceea.
Multumesc anticipat!
-
aZu
- utilizator constant

Din cate stiu eu, programul la asociatia din Iasi e pina la 16.00. Am intrebat inainte de revelion si ziceau ca se poate pescui pana in februarie cu permisul de anul trecut. Pt 2005 nu stiau inca nimic. Probabil voi trece si maine pe acolo finka vreau sa merg pe Prut, sa profit de zilele frumoase, prognoza meteo e la fel de promitatoare.
-
paul
- Moderator

-
aZu scrie:Pt 2005 nu stiau inca nimic. Probabil voi trece si maine pe acolo finka vreau sa merg pe Prut, sa profit de zilele frumoase, prognoza meteo e la fel de promitatoare.
da, asa am aflat si eu. pentru 2005 inca nu s-a stabilit nimic. Nici taxa permisului si nici pentru PG.
daca mergi pe Prut saptamana care vine, sa-l saluti si din partea mea. sa-i spui ca mi-e dor de el
daca as rezolva cu actele, as merge si eu, cel mai sigur duminica viitoare. Este tren care pleaca la 6:45 din gara mare Iasi si este microbuz si la 3 si la 4 si la 5 dupa-amiaza de la Bosia.
Tu in ce loc vrei sa mergi?
-
vanatoruldepesti
- veteran

Anul acesta nu mai imi platesc permisul de pescuit. Nu merita. Ma fac haiduc!!! Cum adica, sa le dau bani doar ca sa stau linistit cand vine ala sa ma controleze?!? In rest, nimic? Mai bine dau 500.000 lei la o biserica, pentru ca Dumnezeu a lasat pestii si nu talharii de la AJVPS. Am un mesaj ptr. toti lucratorii AJVPS: S.P. SI DEMISIAAAAAAAAAAA!!!
-
aZu
- utilizator constant

Am fost ieri la Bosia in bulboana. o zi exceptionala, cald si soare toropitor -) , aveam 4 perechi de pantaloni si 6 flanele. hehe
am prins cativa salai la pestisor viu si nenumarati pui de salau la care le-am dat drumu.
am dat si cu rotativa mepps aglia nr. 2 dar n-am agatat nimic. ai draq avatzi urmareau rotativa pima linga mal, se repezeau la ea dar nu o inghiteau. se vedea foarte bine prin apa f. limpede. Nu stiu unde am gresit, nici nu am eu mare experienta la spinning, probabil ca recuperam prea repede pt pestii astia amortiti. cand incercam sa recuperez mai incet rotativa nu mai lucra. nu-i nimic, o sa incerc cu una mai mica, banuiesc ca alea lucreaza si la viteze mai mici.
Pe site-ul lu INMH zice ca se strica vremea incepand de joi seara, asa ca s-ar putea sa mai ma duc maine la un salau.
Sanatate, succese!
-
paul
- Moderator

-
aZu scrie:Am fost ieri la Bosia in bulboana.
La Bosia sau langa gara la Ungheni? Pe Prut sau pe jijia? Si, daca ai fost pe Prut, nu te-a intrebat nimeni nimic? Mai este valabil inca PG-ul de anul trecut?
Unde e bulboana la Bosia? Spre Marhonda (daca stii locurile)
Norocosule....

-
aZu
- utilizator constant

Pardon! rectific in bulboana de la Ungheni! mai erau multi pescari, eu nu m-am intalnit cu Politia de frontiera, i-am intrebat pe ceilalti si mi-au zis ca e OK pana la vizarea pe anul in curs. Cei care au dat dupa mreana cu vetrica, rima si alte prostii de astea n-au avut nici o trasatura. Interesant e ca am prins o platia la peste viu de 5 cm. * Cum e cu rotativele astea? care evolueaza la viteze mai mici? conteaza si greutatea, gramajul? unde se gasesc?
Merci anticipat
-
paul
- Moderator

-
Ti-am raspuns pe privat AZU