Permis pescar ?!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

nikalay
utilizator nou
utilizator nou

Permis pescar ?!

Mesaj de nikalay » 15 Apr 2008, 17:43

Salutare camarazi :P .... as dori si eu sa imi fac un permis de pescuit...are cineva vreo idee cam cat costa ? ce trebe sa fac? si dak beneficiez de vreo reducere daca sunt elev? :-| :twisted: multam fain ! si salutari din Vrancea :shock:

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 15 Apr 2008, 18:10

La Ajvps stiu ca este ceva de genu 65 de lei si ai reducere jumatate pe baza de adeverinta care sa dovedeasca calitatea de elev/student.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

nikalay
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de nikalay » 15 Apr 2008, 18:12

BygDaddy scrie:La Ajvps stiu ca este ceva de genu 65 de lei si ai reducere jumatate pe baza de adeverinta care sa dovedeasca calitatea de elev/student.

Multzam fain de tot ... !!! :idea: Partidul sticla de fier !! :idea:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 15 Apr 2008, 18:53

BygDaddy scrie:La Ajvps stiu ca este ceva de genu 65 de lei si ai reducere jumatate pe baza de adeverinta care sa dovedeasca calitatea de elev/student.
Fals!!!!
Acela e carnetul de membru, adica taxa de intrare in asociatia respectiva. Permisele nu s-au emis inca pentru 2008. Vor fi emise de ANPA, parte a Ministerului Agriculturii, dupa ce vor finaliza ordinul de ministru. Pana atunci ... sunt doar bani dati degeaba!

nikalay
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de nikalay » 15 Apr 2008, 18:56

MihaiV scrie:
Fals!!!!
Acela e carnetul de membru, adica taxa..........................Pana atunci ... sunt doar bani dati degeaba!

Pai si atunci ?!? ce ma fac? :? HELP !!! :cry:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 15 Apr 2008, 18:58

Mai astepti. Si asa e prohibitie. Pana se termina prohibitia probabil ca vor fi emise si permisele. Urmareste rapitori.ro

nikalay
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de nikalay » 15 Apr 2008, 18:59

MihaiV scrie:Mai astepti. Si asa e prohibitie. Pana se termina prohibitia probabil ca vor fi emise si permisele. Urmareste rapitori.ro

Multzam fain !!!! :roll: :respekt:

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 15 Apr 2008, 19:04

Asa este permisele nu s-au eliberat dar io aveam nevoie de carnetul de membru sa nu ma fugareasca frontieristi ca de fapt numai aia fac controale.Asociatia o doare undeva,de fapt nici acolo de pescari si braconieri.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 15 Apr 2008, 20:25

Si eu mi-am vizat in ianurie ses+munte si sa vad cine ma va opri sa pescuiesc in baza cotizatiei pe carnetul de membru si a taxei si chitantei. Ai o reducere si pana in 31 ian si una si pe baza carnetului de student. Eu am platit cam 50 ron ses+munte si carnetul de student stampilat.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 15 Apr 2008, 20:31

Pana la urma cu apele de munte cum ramane? Nu de alta da azi-maine e 1 mai... :roll:

Scrie răspuns