carnetul de mebru este una,iar permisul de pescuit este alta.
carnetul de mebru,atesta faptul ca faci parte (benevol

) din asociatia care ti-a emis acel carnet si doar atat.
permisul de pescuit,acel cartonas mic emis de autoritatea centrala,in speta ANPA si distribuit deocamdata prin asociatii,iti confera dreptul de a pescui.
la momentul actual,datorita vidului legislativ existent,nu sunt emise permisele de pescuit pe anul 2008,insa ANPA a trimis o circulara in teritoriu prin care cere prelungirea vechilor permise pana la sfarsitul prohibitiei cand se preconizeaza aparatia permiselor noi si a vignietelor.
bineteles ca asociatiile (mai ales AJVPS-urile) nu sunt de acord cu acest lucru si nu au facut publica hartiuta de la ANPA,ca doar e vorba de a pierde niste bani.
eu personal am avut o disputa cu ajvps-ul local, duminica trecuta,pe aceasta tema,cand au venit in control (neinsotiti de politie sau jandarmerie

) si mi-au cerut permisul de pescuit,iar eu le-am replicat ca nu am,sa imi de ei si platesc pe loc,dublu.
normal ca au incercat sa ma convinga ca acel carnet de mebru este defapt permisul de pescuit valabil,insa.................pas,nu am marjat pe faza asta si dupa certuri si parlamentari,ba chiar amenintari,s-au convins singuri printr-un telefon la inspectorul piscicol zonal,angajatul ANPA,care a recunoscut ca am perfecta dreptate in ceea ce sustin.
sa va mai spun ce fata au facut aia de la ajvps??cum au amutit complet si au plecat cu coada intre picioare??
nu va mai lasati prostiti si informativa cum trebuie.
exista suficienta informatie pe internet si pe acest forum,dar nu cititi doar subiectele despre echipamente,capturi sau concursuri,cautati si subiectele legate de legislatie,ca sunt slava domnului.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.