Permis pescar ?!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 16 Apr 2008, 16:53

dupa cum am pricepit eu din cele cateva telefoane pe care le-amdat nici ei nu stiu exact c eo sa fie...interesele se joaca sus, la Bucuresti, in cercurile adevaratilor braconieri :D.....
eu zic sa stam flexati, sa dam dupa stiuca ( ca parca se poate acum :) ) si sa asteptam linistiti trecerea valtorilor vremii :D (ptiu ce poetic suna :lol: )
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

catax4u
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de catax4u » 16 Apr 2008, 18:10

andrei.A scrie:dupa cum am pricepit eu din cele cateva telefoane pe care le-amdat nici ei nu stiu exact c eo sa fie...interesele se joaca sus, la Bucuresti, in cercurile adevaratilor braconieri :D.....
eu zic sa stam flexati, sa dam dupa stiuca ( ca parca se poate acum :) ) si sa asteptam linistiti trecerea valtorilor vremii :D (ptiu ce poetic suna :lol: )
Cainii latra,ursu trece....

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Apr 2008, 18:22

carnetul de mebru este una,iar permisul de pescuit este alta.

carnetul de mebru,atesta faptul ca faci parte (benevol :twisted: ) din asociatia care ti-a emis acel carnet si doar atat.

permisul de pescuit,acel cartonas mic emis de autoritatea centrala,in speta ANPA si distribuit deocamdata prin asociatii,iti confera dreptul de a pescui.

la momentul actual,datorita vidului legislativ existent,nu sunt emise permisele de pescuit pe anul 2008,insa ANPA a trimis o circulara in teritoriu prin care cere prelungirea vechilor permise pana la sfarsitul prohibitiei cand se preconizeaza aparatia permiselor noi si a vignietelor.

bineteles ca asociatiile (mai ales AJVPS-urile) nu sunt de acord cu acest lucru si nu au facut publica hartiuta de la ANPA,ca doar e vorba de a pierde niste bani.

eu personal am avut o disputa cu ajvps-ul local, duminica trecuta,pe aceasta tema,cand au venit in control (neinsotiti de politie sau jandarmerie :evil: ) si mi-au cerut permisul de pescuit,iar eu le-am replicat ca nu am,sa imi de ei si platesc pe loc,dublu.
normal ca au incercat sa ma convinga ca acel carnet de mebru este defapt permisul de pescuit valabil,insa.................pas,nu am marjat pe faza asta si dupa certuri si parlamentari,ba chiar amenintari,s-au convins singuri printr-un telefon la inspectorul piscicol zonal,angajatul ANPA,care a recunoscut ca am perfecta dreptate in ceea ce sustin.
sa va mai spun ce fata au facut aia de la ajvps??cum au amutit complet si au plecat cu coada intre picioare?? :lol:

nu va mai lasati prostiti si informativa cum trebuie.
exista suficienta informatie pe internet si pe acest forum,dar nu cititi doar subiectele despre echipamente,capturi sau concursuri,cautati si subiectele legate de legislatie,ca sunt slava domnului.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 16 Apr 2008, 21:43

:lol: Felicitari Adi!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 16 Apr 2008, 22:05

@adi io daca nu il vizat ca membru aia de la frontirra nu pun stampila asa ca eu cel putin sunt obligat sa platesc taxa(si asa am dat doar 35 de lei) atat timp cat ma scuteste de dureri de cap pe malul apei.Deci eu cel putin am fost obligat sa platesc fie ca vreau fie ca nu vreau.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

catax4u
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de catax4u » 16 Apr 2008, 22:39

deci in continuare voi rupe gura pestelui in mod ilegal

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Apr 2008, 22:47

ms zamfi,
daca sti ce necaz mi-a fost ca nu am filmat aceasta disputa,ca aveam cu ce,dar din cauza nervilor,am omis sa rog partenerul de pescuit sa filmeze si nici lui nu i-a picat fisa pe tema asta.
mooaaama ce videoclip trageam,nici macar nu iti inchipui,ce a fost acolo
:twisted: :twisted: :twisted:

bygdaddy,
nu e vorba de cuantumul taxei pe care il platim,sa fim seriosi,majoritatea avem truse de milioane,e vorba de principii si de ce ti se ofera de acesti bani,dar mai ales de marlania de care dau dovada "unii" profitand de indolenta si slaba informare a celorlalti.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 17 Apr 2008, 14:26

@adiwolf
mie de la ajvps arad, filiala (sau ce o fi) ineu, un domn tare de treaba mi-a spus ca pot pescui linistit fara permis cat timp am la mine chitanta si carnetul de mebru ajvps
faza tare a fost cand l-am intrebat pe cel de acolo daca e valabil carnetul si chitanta eliberate de aps arad :shock: A zis ca dupa parerea lui e la fel de valabil, dar sa am grija sa nu-mi faca probleme unii controlori :roll:
tare m-as enerva sa vad un controlor care spune ca eu sunt in regula cu permisul, dar nevasta-mea e in ilegalitate :twisted:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 17 Apr 2008, 14:49

Pe carnetul meu scrie: Carnet de membru - Pescar sportiv In interior am pagini special destinate unor stampile pe care se completeaza: anul de valabilitate, numarul permisului - atentie - permisului, categoria de ape, data acordarii si inca cate ceva, nu il am la mine momentan, ma uit acasa si va scriu tot. Am separat vinieta aia galbena cu rosu si mi s-a sugerat sa pastrez chitanta pe care scrie ceva de genul: taxa permis de pescuit sportiv ses+munte si cati lei a fost, cu antet ajvps, asa cum trebuie. Carnetul e de membru, este si cotizatia inclusa dar e clar ce e permis si ce e carnet. Carnetul e bucata de hartie cu coperti tari iar permisul e viza speciala cu numar, data, categorie ape, an de valabilitate s.a.m.d. valabila cu vinieta si chitanta. Nu stiu ce vor sa scoata dar nici nu ma intereseaza tare pana la anul in ianuarie cand voi plati din nou. Ma tot duc si eu ca oaia cuminte si le dau banii da sa vina careva sa ma ia la sa zicem intrebari, ca il las sa faca si procese verbale si sa dea sanctiuni si pun de un proces ca-mi cumpar barca si scule noi noute. Sunt nervos ca am mai scris acum 5 minute un articol de propaganda. Fir intins!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns