Pentru timisoreni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 06 Ian 2007, 22:21

Buna intrebare, poate ar fi interesant sa vina cineva de la aceste asociatii si sa ne spuna care sunt taxele si apele pe care avem voie sa pescuim in anul 2007. :!:
Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 07 Ian 2007, 00:07

nu mai este nimic impartit intre asociatii,apele sunt comune pt toate asociatiile care platesc taxa la apele romane,cred.sper ca am zis bine,nu prea ma stiu cu politica pescuyitului,nici nu m-a interesat vreodata prea tare.dar cica toate asociatiile sunt acum egale...asta e citat de la doamna de la banatul. :-))
Michael va recomanda Regulamentul forumului

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 07 Ian 2007, 11:53

Normal si logic asa ar trebui sa fie... :roll:

Pitonu'
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pitonu' » 12 Ian 2007, 23:02

Cu Lieblingu' cum ramane anu' asta, ne mai lasa sa pescuim? nu de alta, da'mi arde buza dupa un biban mai rasarit :D
ce regim are balta anu' asta?
o sa fie particulara, cum se vehicula anu' trecut ideea, sau o sa fie publica?

micutsebastian
utilizator constant
utilizator constant

Re: APS Independenta !

Mesaj de micutsebastian » 13 Ian 2007, 00:28

Mugurstefan scrie:Pentru cei care s-au saturat de asociatiile vechi conduse de persoane dubioase, daca nu vreti sa sponzorizati salarii grele samd ..edeti ca a aparut o asociatie noua, condusa de tineri de tipul celor de care sa vorbit si pe Forum.
Se Cheama APS Magus.
Persoana de contact Rusu Dragos. Tel.0721121172.
Pretul este 65 lei.

Sa inteleg ca ai permis de aici? de 65lei ce mi se ofera? daca sunt student am reducere ? As fii curios sa vad o schimbare in bine?

La banatul e rau ca nu ai Dunarea! La ajvps e doar RAU...Nu mai inteleg nimic...mai ales ca vad aici ceva diferit de ce am citit la rubrica cu permise pe 2007. PG cica nu mai trebuie...zic unii(macar la granita cu ungaria si bulgaria ar fii normal sa nu trebuiasca)

Pana nu se calrifica eu zic sa nu va faceti permis...mergeti departe pe camp ca nu vine nimeni sa va caute :)) O sg data i-am intalnit...la Sat chinez si atunci era o ingramadeala de pescari pe un amarat de canal...in rest nici urma de ei ...

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 13 Ian 2007, 02:16

Pitonu' scrie:Cu Lieblingu' cum ramane anu' asta, ne mai lasa sa pescuim? nu de alta, da'mi arde buza dupa un biban mai rasarit :D
ce regim are balta anu' asta?
o sa fie particulara, cum se vehicula anu' trecut ideea, sau o sa fie publica?
La Liebling au acces cei care au permis la Magus, asoc. mai sus amintita de mine.Dl. Rusu a fost administratorul ei in ultimii ani.
Si mai au acces cei care-si fac permis pe la Lugoj sau Jimbolia, existand intelegeri intre particulari.
De asemenea, se pare ca se prefigureaza o intelegere intre toti particularii de balti din Timis in defavoarea APS Timis si Banatul.
Suna-ti la nr. de telefon si veti fi lamurit.
Eu imi fac permis saptamana ce vine.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 13 Ian 2007, 11:29

Ieri mi-am vizat permisul la APS si am asistat la promisiunea facuta de o doamna de acolo unui pescar ca Liebling-ul este pe permis!Din pacate,asa zicea doamna,asta-i singura balta mai buna si sigura din tot ce avea filiala odata.
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 13 Ian 2007, 20:59

Salut, eu miine ies pe Bega,o sa dau dupa platica in principal, in plan secundar o sa incerc la stiuca si salau poate pune botul vreun rapitor. Va anunt daca a miscat ceva. :D

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 15 Ian 2007, 20:11

A fost soare, vreme frumoasa, unii s-au pus pe jucat fotbal sau facut gratare, dar peste nu am prins si nici nu am vazut pe nimeni prinzind si pe deasupra ca sa fie complet nu am avut nici macar o trasatura nici la pasnic nici la rapitor.. :oops: zi moarta.

DonCarlo
junior
junior

Incercati sa dati la somn la Remetea

Mesaj de DonCarlo » 18 Ian 2007, 15:48

Dar NU la grund in nici un caz iarna !!!!

Scrie răspuns