Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
lerua
- junior

Imi permit sa raspund eu pentru ca sunt patit .In 2006 mi-m facut permis la Banatul si am putut pescui pe Dunare in CS cu PG pus fara probleme.Cand am vrut sa-mi pun PG pe MH cei de la Politia de frontiera Tr.Severin m-au refuzat spunand ca nu accepta decat permise AJVPS-MH sau Timis asa ca a trebuit sa-mi vizez si permisul de AJVPS Timis pe care il aveam nevizat .Alti bani alta distractie . Cei de la AJVPS Tr.Severin erau chiar mirati ca exista alta asociatie inafara lor.
Fire intinse si ....vize puse usor

-
Michael
- Moderator

Cucu Ionel scrie:Michael,de ce n-ai Dunarea daca-ti faci permis la Banatul?Nu-ti pun PG-ul cei din CS sau Mh?Care-i motivul lor?
cand le-am pus aceasta intrebare celor de la banatul,mi-au spus ca asta e:am surducul si toate apele naturale din timis,dar n-am dunarea,probabil ca ajvps inca detine monopol pe dunare.cand ma voi duce sa vizez permisul pe anul asta ma voi interesa din nou care e treaba cu dunarea.
deci nu e vorba de PG,pur si simplu nu am drept de pescuit pe dunare cu permisul vizat la banatul.
-
johnnybravo
- Moderator

-
permisul meu de ajvps MH are 2 sectiuni, ape de ses si mare separat de ape de munte.
deobicei vizez doar apele de ses, la munte, in special pe cerna unde mai merg, iti trebuie autorizatie de la ocolul silvic asa ca n-avea rost sa mai pun o viza.
anul trecut MH avea conventie reciproca cu CS si TM asa ca pt 80RON a fost chiar ok (s-a renuntat si la taxa de fasie perceputa de pol de frontiera)
-
juventinu88
- utilizator constant

-
la banatul m-a costat anul trecut cam 60 ron si faptul ca am putut pescui pe surduc
Michael eu sunt din Lugoj...Banatul pe unde are sediul in TM?
-
Michael
- Moderator

cum pleci din p-ta maria spre statia sinaia,la vreo 70-100m pe dreapta,intr-o curte.este ceva de genul caselor nationalizate cu curte comuna.este un mic indicator pe cladire,dar stiu si vanzatorii de prin magazine unde este si te indruma.
-
Michael
- Moderator

tare-mi doresc sa vina ziua in care sa putem plati taxa de pescuit in orice benzinarie sau magazin cu articole de pescuit si sa putem pescui cu acel permis oriunde pe teritoriul RO.adica sa fie permis unic pe tara,atat ma intereseaza pe mine ca si pescar de rand,sa-mi vad de hobby linistit.din pacate noi suntem afectati de lupta pentru ciolan a guvernului si a firmelor care deriva din fiecare guvern care vine la putere.sper ca UE sa fie cu ochii pe noi cat cepele,.altfel nu se poate cu romanul.
-
juventinu88
- utilizator constant

-
Ms Michael, o sa trec pe acolo cand am drum in TM
-
Mugurstefan
- veteran

Pentru cei care s-au saturat de asociatiile vechi conduse de persoane dubioase, daca nu vreti sa sponzorizati salarii grele samd ..edeti ca a aparut o asociatie noua, condusa de tineri de tipul celor de care sa vorbit si pe Forum.
Se Cheama APS Magus.
Persoana de contact Rusu Dragos. Tel.0721121172.
Pretul este 65 lei.
Iar PG cu Caras anul trecut se pare ca n-a fost nici o reciprocitate samd. ci o chestie politica la care s-a inchis ochii si sa mers pe burta nimic incheiat oficial!
Eu unul o sa prefer aceasta asociatie care e condusa de tineri ce au interese orientate spre pescari si pescuit decat altele comerciale a celor asociatii vechi.
Ma scuzati daca am fost incoerent dar vin ed la peste si sunt cam obosit !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
bluesky1ro
- utilizator constant

-
Pe mine ma bate gindu sa nu mai umflu buzunarele AJVPS, o sa vad despre ce e vorba si ce se mai ofera ca doar e economie de piata nu monopol.

Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...
-
johnnybravo
- Moderator

-
banatul si ajvps au apele din timis impartite? apele care apartin de banatul sunt incluse ca sa zic asa si in ajvps?