Pentru timisoreni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 30 Ian 2007, 16:23

Cucu Ionel scrie:Stefan,faci confuzie intre APS si Banatul!Niciodata n-ai sa vezi infratire intre AJVPS si Banatul!
Pa bune ?
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 30 Ian 2007, 18:38

Cucu Ionel scrie:Stefan,faci confuzie intre APS si Banatul!Niciodata n-ai sa vezi infratire intre AJVPS si Banatul!
De ce esti asa sigur? E scrisa treaba asta in statut?

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 30 Ian 2007, 19:07

Stefan,mai mult decat sigur.MihaiV,nu,nu-i trecut in statutul nici-unei filiale,dar au fost mari scandaluri si procese,atunci cand s-a dat liber la licitatii ptr.luciul de apa si Banatul a castigat majoritatea.Cei din Tm.stiu ce probleme au fost acum 2-3-4 ani in urma cu cine are si cine nu,dreptul de a pescui pe anumite portiuni ale Timisului sau pe Bega.
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!

juventinu88
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de juventinu88 » 30 Ian 2007, 20:44

Banatul a deschis un sediu la Lugoj de vreo 2 saptamani,iar cei de la AJVPS ii "acuza" ca le fura clientii...intr-un fel asa este,insa pescarul merge unde este mai bine.Oricum pescarii lugojeni sunt foarte dezamagiti de AjVPS, nici nu mai stiu de cand nu s-a mai facut o populare pe Timis sau la Pescarusu'.Sper ca odata cu venirea acestei noi agentii sa se schimbe ceva in bine 8)

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 31 Ian 2007, 08:37

Cucu Ionel scrie:MihaiV,nu,nu-i trecut in statutul nici-unei filiale,dar au fost mari scandaluri si procese,...
Am vazut atatia dusmani de moarte care au ajuns sa danseze impreuna si sa mimeze dragostea sincera, incat nimic nu m-ar mai mira! :cry:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 31 Ian 2007, 10:28

MihaiV scrie:
Am vazut atatia dusmani de moarte care au ajuns sa danseze impreuna si sa mimeze dragostea sincera, :cry:
...iar apoi simuland orgasmul, si-au infipt cutzitul in spate! :lol:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 07 Feb 2007, 00:58

vine cineva la intalnire cu stiuca pe weekendul asta?

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 07 Feb 2007, 12:58

johnnybravo scrie:vine cineva la intalnire cu stiuca pe weekendul asta?
...cica salaul se da la ea, dar e bortzoasa cumatra, nu cred ca are sanse! :lol:

Pitonu'
utilizator constant
utilizator constant

Re: APS Magus !

Mesaj de Pitonu' » 08 Feb 2007, 18:18

[quote="Mugurstefan"] 20 lei, taxa permis pe lacul Liebling ( numai o zi pentru cine nu are permis costa 20 de lei ! )[/quote]

Daca a ramast taxa pt cei care nu au permis ii bine :).
Oricum anu' trecut, deshi a fost aceasta taxa (daca nu aveai baltzile), nu am intalnit pe nime' care s'o ceara. Shi asha cred ca va fi shi anu' acesta :lol: .

APROPOS, cine'i proprietarul baltzii? Adica cine'i trecut in Extrasul C.F., inclusiv administrare, concesionare, etc.? Da' a baltzilor de la Jimbolia? Ca daca'i statu', orice taxa'i ilegala, perceputa de altcineva decat de stat. Shi taxa perceputa de STAT, vezi permisu' CNAFP :D

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 15 Feb 2007, 14:25

A iesit cineva la pescuit zilele astea, ca vad ca e vreme superba practic a venit primavara. Daca are cineva masina si chef de un pescuit rog sa ma contacteze.:)
Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...

Scrie răspuns