Pa bune ?Cucu Ionel scrie:Stefan,faci confuzie intre APS si Banatul!Niciodata n-ai sa vezi infratire intre AJVPS si Banatul!
Pentru timisoreni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Mugurstefan
- veteran
-
- senior
Stefan,mai mult decat sigur.MihaiV,nu,nu-i trecut in statutul nici-unei filiale,dar au fost mari scandaluri si procese,atunci cand s-a dat liber la licitatii ptr.luciul de apa si Banatul a castigat majoritatea.Cei din Tm.stiu ce probleme au fost acum 2-3-4 ani in urma cu cine are si cine nu,dreptul de a pescui pe anumite portiuni ale Timisului sau pe Bega.
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!
- juventinu88
- utilizator constant
Banatul a deschis un sediu la Lugoj de vreo 2 saptamani,iar cei de la AJVPS ii "acuza" ca le fura clientii...intr-un fel asa este,insa pescarul merge unde este mai bine.Oricum pescarii lugojeni sunt foarte dezamagiti de AjVPS, nici nu mai stiu de cand nu s-a mai facut o populare pe Timis sau la Pescarusu'.Sper ca odata cu venirea acestei noi agentii sa se schimbe ceva in bine 

- johnnybravo
- Moderator
-
- utilizator constant
Re: APS Magus !
[quote="Mugurstefan"] 20 lei, taxa permis pe lacul Liebling ( numai o zi pentru cine nu are permis costa 20 de lei ! )[/quote]
Daca a ramast taxa pt cei care nu au permis ii bine
.
Oricum anu' trecut, deshi a fost aceasta taxa (daca nu aveai baltzile), nu am intalnit pe nime' care s'o ceara. Shi asha cred ca va fi shi anu' acesta
.
APROPOS, cine'i proprietarul baltzii? Adica cine'i trecut in Extrasul C.F., inclusiv administrare, concesionare, etc.? Da' a baltzilor de la Jimbolia? Ca daca'i statu', orice taxa'i ilegala, perceputa de altcineva decat de stat. Shi taxa perceputa de STAT, vezi permisu' CNAFP
Daca a ramast taxa pt cei care nu au permis ii bine

Oricum anu' trecut, deshi a fost aceasta taxa (daca nu aveai baltzile), nu am intalnit pe nime' care s'o ceara. Shi asha cred ca va fi shi anu' acesta

APROPOS, cine'i proprietarul baltzii? Adica cine'i trecut in Extrasul C.F., inclusiv administrare, concesionare, etc.? Da' a baltzilor de la Jimbolia? Ca daca'i statu', orice taxa'i ilegala, perceputa de altcineva decat de stat. Shi taxa perceputa de STAT, vezi permisu' CNAFP

- bluesky1ro
- utilizator constant