Pentru timisoreni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- bluesky1ro
- utilizator constant
Salut, azi am fost la uzina, am mers in ideea de a prinde ceva peste pasnic si sa incerc cu montura pe fundul apei la salau, nu am prins nimic, la un pescasr i-a intrat un pastrav indigen pe un vierme, no coment, l-am scos cu minciocul (eram singurul cu asa ceva la mine), 300-400 grame, oricum nu mi-a venit sa-mi cred ochilor, era foarte bine dezvoltat, probabil a fost adus odata cu apele mari si a ramas acolo, apa fiind mai oxigenata, oricum o surpriza placuta, in rest s-au prins citiva obleti. 

Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...
- bluesky1ro
- utilizator constant
Da stiu ca suna incredibil, dar era extraordinar, si au fost vreo 6 pescari acolo martori, arata exact ca unul de pe Valea Cernei unde mai pescuiesc eu, adica avea nuante vii, galbui verzui pe burta, puncte de toate culorile, efectiv era foarte sanatos, oricum daca nu-l vedeam nu cred ca as fi crezut nici eu.
Desi pescarii spun ca s-a mai prins in zona, daca ar fi fost curcubeu poate nu m-as fi mirat dar un indigen... no coment.

- bluesky1ro
- utilizator constant
Pe Dunare stiu ca exista la Portile de fier in zona unde cade apa si pe viaducte unde intre unele piraie, pe Bega e prima data, eu ma gindesc ca l-au adus apele acelea mari, si nu e exclus sa mai fie si altii in zona. Apa e oxigenata tot timpul acolo. Din jos nu avea de unde sa vina apa e prea poluata de la Solventul in jos.
eu am buncii in utvin si acolo mam nascut la 100 de m distanta de apa
dupa timisoara bega e un dezastru de acolo si asta de cand ma stiu eu pe malul ei nu trage pestele mai deloc
in 1986 au prins militarii care faceau instructie pe dig un somn de 50-60kg la mal dar era bolnav si carnea mirosea a petrol spuneau ei

in 1986 au prins militarii care faceau instructie pe dig un somn de 50-60kg la mal dar era bolnav si carnea mirosea a petrol spuneau ei