Pentru timisoreni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 26 Noi 2006, 13:43

Balta exista inca,ce a fost astupata era Groapa fara Fund,cum se numea,in spatele depozitului PECO,langa calea ferata.Mai sar tiganii gardul si prind carasei in balta,pana-i fugareste paznicul.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 26 Noi 2006, 13:51

cat de mare poate fi disperarea care v-a cuprins daca ati ajuns sa dezbateti niste baltoace poluate?poate scoateti vreun peste cu 3 ochi si 2 cozi. :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 26 Noi 2006, 14:32

michael, ma uitam pe harti si tot vad petice de apa chiar in timisoara sau la margine si ma gandesc si eu ce pesti se pot prinde acolo :)

de exemplu am in vizor acum balta asta1 sau asta2 sau asta3 sau asta4 sau asta5 sau asta6 sau asta7 sau asta8
sau asta9
sau asta 10 si canalele de langa
baltile din vestul timisoarei sau sud nu prea ma atrag...
nah se prinde rapitor pe vre-una de mai sus? :lol:

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 26 Noi 2006, 16:11

Sa le luam pe rand:1 este balta de la Mosnita,n-am auzit de rapitori in ea in schimb este plina de carasel,de acolo se face aprovizionarea cu peste viu in piata.2 nu mai exista,a fost umpluta cu gunoaie apoi pamant.3 este balta cu plata din Giroc,parca Paradisul verde se numeste,nu stiu cat este taxa,anul trecut stiu ca s-a luat o stiuca de 6 kg,mai are si biban,dar nu se prea merita.4 este balta de la Optica,in afara de carasel si pietrari n-am auzit sa se prinda ceva.5 nu o cunosc.6 este Strandul Tineretului,era si pe permis trecuta,am inteles ca a avut stiuca multa,in prezent am inteles ca-i secata.7 este Pescotimul,ca si la Sacos,este locati din Crisan.A avut stiuca frumoasa,cand a avut si apa,in prezent este secata,din moment ce-au terminat de amenajat Sacosul se vor muta cu lucrarile aici,vor ca di baltile mici sa faca 4 bazine mari.8 si 9 sunt fostele balti ale CAP-ului din Ghiroda,mai au stiuca si biban.Canalul de langa balta din spatele lui Optica a fost secat anul trecut.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 26 Noi 2006, 17:22

au secat astia strandul tineretului?ce e acum acolo?locul era bun de o pescarie ceva...in ultimii ani ce a fost acolo?

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 26 Noi 2006, 21:02

Pana anul trecut a fost ..apa,se putea pescui pe baza de permis,plus o taxa de agrement parca,personal n-am pescuit niciodata acolo.Nu cunosc de ce au secat acum balta,parca era vorba de nu stiu ce constructie,dar nu sunt sigur.

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 26 Noi 2006, 21:05

Strandul Tineretului din cite stiu a fost concesionat pentru un parc de distractii, ceva italieni. De secat l-au secat, parcul canci.

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 27 Noi 2006, 17:43

Sunt destul de vechi imaginile, dar ca titlu informativ sunt bune. In alta ordine de idei. Ieri la ora 15:00 am luat decizia de a face un pescuit extrem, adica sa pescuiesc noaptea pe Bega in oras. La ora 15:30 eram pe apa, am nadit fin cu mamaliga fermentata(mucegaita) la 5-6 m de mal intr-o zona cu apa mai lina la marginea bradisului, momeala viermusi, pluta de vreo 2,5-3 grame, plumb mai greu ca sa stea mai aproape de fund, batul pus fix pe cracan, pina la lasarea intunericului am prins obleti, apoi am pus un licurici, pluta mai mare, plumb mai greu dar am mentinut un 0,08 si cirlig de 18 in fata, am prins 8 platicute si 2 babuste, am avut si multe ratari. De dimineata nu am am mai prins abslut nimic, nici macar o trasatura nu am mai avut. Probabil ca daca nu inghetam de frig prindeam mai bine, dar la prima iesire de genul asta in iarna asta eu zic ca e mai mult decit multumitor. Fir intins. :roll:
Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 27 Noi 2006, 20:33

din tot ce ai prins ce anume consideri tu a fi rapitor? :roll:

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 27 Noi 2006, 20:41

O stiuca prinsa la oblete viu, prins la rindul sau alaturi de platici. :D Nu vad rostul intrebarii. Fa o plimbare la uzina si intreaba cam cit rapitor s-a prins in ultimele 2 saptamini.... Eu pescuiesc atit la pasnic cit si la rapitor, atit cu peste viu cit si cu voblere si inca o chestie imi place sa si prind peste asa ca daca platicile trag acuma o sa dau cu incredere la platici. Sper ca ti-am raspuns la intrebare complet. Stiuca nu era vreun trofeu asa ca sincer mi s-a parut mult mai interesant sa scriu despre platici fiindca e prima data cind reusesc sa le prind in numar mare iarna.
Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...

Scrie răspuns