Pentru timisoreni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 27 Noi 2006, 21:21

bluesky1ro scrie:Nu vad rostul intrebarii.
rostul intrebarii este urmatorul-nu stiu pe cati de aici ii intereseaza mamaligi,obleti,platicute,babusti.
sincer...no offense.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 27 Noi 2006, 21:37

Michael scrie:
bluesky1ro scrie:Nu vad rostul intrebarii.
rostul intrebarii este urmatorul-nu stiu pe cati de aici ii intereseaza mamaligi,obleti,platicute,babusti.
sincer...no offense.
deh ne mai aducem aminte de stationar si noi (pentru mine chiar o perioada recenta)...topicu e la "dicutii generale" omu a facut o treaba care putini o fac in perioada asta, si sunt o gramada de chestii care se scriu si nu intereseaza pe nimeni...n-are rost sa le punctam, macar asta tine de pescuit, + daca sti unde e cantonat pasnicul e si rapitorul in zona
isi exprima si omu o bucurie la fel cum se minuna cineva ca a luat guvid la grub

P.S. pescarii nu sunt si ei niste rapitori? deci ... :roll:

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 27 Noi 2006, 22:02

Cred ca pe multi ii intereseaza si pe multi nu-i intereseaza,dar cred ca discutia oricum nu-si are rostul aici, o putem avea si pe private.Personal consider ca e mai bine sa scriu cite ceva, ce am prins cum am prins, unde...e decit sa nu scriu nimic, ceea ce fac majoritatea, sau ma rog mai sunt si grupa care stau si analizeaza, fac corecturi, completari. Ce rost ar avea sa scriu cum am prins somn african la Cornesti la inceputul verii sau cum am prins cleni de peste un kil la vobler pe Cerna sau 3Ape, avat la 2,5 kile pe Strandul Tineretului la bitterling...probabil ca majoritatea de pe acest site prind peste, capturi notabile, dar sincer sa fiu nu prea am vazut pe nimeni prinzind peste in perioada asta (mai ales cind frunzele merg cu apa...)in afara de ceva stiuci mici care nu se puncteaza, obleti, babuste, platicute si altele din aceasi categorie, si decit sa visez la capturile din trecut sau cele virtuale ce ar putea veni de la primavara in colo... prefer sa scriu fapte din prezent. Cind va trage stiuca sau salaul pe undeva prin zona si voi si prinde, logic ca nu o sa ma duc sa prind platicute... momentan cu asta imi omor dorul de pescuit si nu vad nimic rau in asta. Si inca ceva intotdeauna am prins mult mai bine rapitor de primavara pina toamna decit in iarna, iar o conserva la cuptor facuta din obleti isi are rostul ei.... :D
Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...

jenel
junior
junior

Mesaj de jenel » 01 Dec 2006, 17:36

la uzina am fost azi si mam uitat pe acolo ca am avut cceva treba si nimic notabil erau 4 pescari si unu cu un hop

intrebare ati fost careva pe dunare ?

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 01 Dec 2006, 18:24

Pina nu da prima zapada nu cred ca se va mai prinde ceva notabil, vremea asta e tare ciudata.

micutsebastian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de micutsebastian » 02 Dec 2006, 22:32

Am fost si eu la uzina sa "plantez"in apa niste linguri...poate la anu le scot mai mari... :x

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 02 Dec 2006, 22:35

daca aveai fir tare poate scoteai vreun aragaz,vreun tohan ceva :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

micutsebastian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de micutsebastian » 02 Dec 2006, 23:03

facem ture peste pod ca sa imi dezgatz woblerele...

era asa frig ca mi se facea cub de gheata la inelul din varf...daca era vara facem baie...poate imi mobilam bucataria cu vreun aragaz

toate ca toate...locul e super pt stiuca daca nu l-ar folosii lumea prea des

sper sa gasesc un loc ca asta din link si sa-l si cumpar daca se poate...:)

http://www.prologicfishing.com/log/vids ... action.wmv

micutsebastian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de micutsebastian » 02 Dec 2006, 23:04

vizionare placuta :)

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 03 Dec 2006, 07:13

Daca vrei sa mobilezi si dormitorul iti recomand zona Strandului Termal, acolo era sa agat eu voblerul intr-o saltea de pat, ce rost are sa comentam ce e prin apa... e mult prea multa mizerie, uitati-va seara pe apa dupa podurile de la catedrala... eu mai pescuiesc in zona, seara vin pe apa inclusiv pungi cu tot felul de resturi, cele cu cartoane de la sucuri naturale plutesc... :idea:

Scrie răspuns