Pentru timisoreni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Michael, n-ai rezistat sa nu iesi, hm ?
vremea e schimbatoare, vad ca au cam dat frigurile...duminica totusi am avut vreme super la Parta, toate conditiile, apa limpede, destul de scazuta dar...nici o activitate. Probabil apa e inca foarte rece si sta tot la gropane,si e amortzit, au fost prea putine zile mai calde ca sa iasa din amortzeala..nici macar albitura mica nu era activa desi pe o vreme cum a fost duminica ar fi trebuit sa se vada ceva miscare la suprafatza
Peste trebuie sa fie, numai daca nu l-ai scos tu pe tot, ca ai zis ca alti pescari n-ai prea vazut prin locurile unde mergi
Nutzu, cand esti dispus mergem si la biban, ai vazut ca eu ies de cate ori am ocazia

Peste trebuie sa fie, numai daca nu l-ai scos tu pe tot, ca ai zis ca alti pescari n-ai prea vazut prin locurile unde mergi

Nutzu, cand esti dispus mergem si la biban, ai vazut ca eu ies de cate ori am ocazia

La Pischia bariera e pusa.Dar cred ca daca lasi masina acolo,poti merge pe jos pana acolo.
Bogdans:sigur ca nu am mai rezistat sa nu ies,dar acum mi-a trecut...o vreme
Oare unde sta pestele ascuns,in care gropane,ca doar am scanat cu shaduri toata albia Timisului.Le-am recuperat taras pe fundul raului,simteam fiecare obstacol,le mai saltam un pic uneori.Oricum,mi-a dat o idee super Costica,el mi-a zis de faza cu taratul shadurilor pe fundul raului.E palpitant...Oricum,pentru ca nu am prins nimic,dau vina pe temperatura foarte scazuta a apei,care afecteaza metabolismul pestelui.Dar ma tot gandesc unde ar putea ei sa stea ascunsi,ca doar curentul e curent,am dat si pe langa malurile inalte,sapate de apa,la cotituri,unde apa e adanca,la cat am scanat fundul raului,nu m-as mira sa fi dat cu shadul peste ei si ei sa ma fi injurat 
Bogdans:sigur ca nu am mai rezistat sa nu ies,dar acum mi-a trecut...o vreme

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Baieti, am aflat cu PG-ul. O singura stampila pt PG-Timis. Taxa normala 50000 lei - eliberare in 10 zile, taxa urgenta 100000 lei - eliberare 5 zile.
Se plateste la trezorerie in contul Inspectoratului Pol. de Frontiera, apoi cu chitanta si permisul, te prezinti pe Calea Lipovei nr. 11-13 orar 8-16.
Se plateste la trezorerie in contul Inspectoratului Pol. de Frontiera, apoi cu chitanta si permisul, te prezinti pe Calea Lipovei nr. 11-13 orar 8-16.