Pentru timisoreni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 18 Ian 2005, 08:32

Baieti, unde pot sa-mi pun PG-ul ? Am inteles ca undeva in Calea Lipovei dar mai exact stie cineva ? Cica iti pun 3 stampile. Una pt. Caras, una pt zona de frontiera X si una ?. E adevarat chestia cu 3 stampile sau am eu o informatie gresita ?

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 18 Ian 2005, 08:45

:?:Ovidius , pg. de caras e val. si in timis , sau nu .

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 18 Ian 2005, 08:55

Desi in subordinea unitatii de pe Lipovei se afla si Carasul, cred ca si MH, anul trecut nu au pus stampila decit pt Timis. Sper ca anul asta s-a schimbat, desi nu prea cred.

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 18 Ian 2005, 10:42

Michael, n-ai rezistat sa nu iesi, hm ? :lol: vremea e schimbatoare, vad ca au cam dat frigurile...duminica totusi am avut vreme super la Parta, toate conditiile, apa limpede, destul de scazuta dar...nici o activitate. Probabil apa e inca foarte rece si sta tot la gropane,si e amortzit, au fost prea putine zile mai calde ca sa iasa din amortzeala..nici macar albitura mica nu era activa desi pe o vreme cum a fost duminica ar fi trebuit sa se vada ceva miscare la suprafatza
Peste trebuie sa fie, numai daca nu l-ai scos tu pe tot, ca ai zis ca alti pescari n-ai prea vazut prin locurile unde mergi :lol:
Nutzu, cand esti dispus mergem si la biban, ai vazut ca eu ies de cate ori am ocazia :lol:

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 18 Ian 2005, 10:46

...mergem, numa sa dea astia drumu la Pischia,ca nu stiu daca e deschis.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 19 Ian 2005, 00:53

La Pischia bariera e pusa.Dar cred ca daca lasi masina acolo,poti merge pe jos pana acolo.
Bogdans:sigur ca nu am mai rezistat sa nu ies,dar acum mi-a trecut...o vreme :lol: Oare unde sta pestele ascuns,in care gropane,ca doar am scanat cu shaduri toata albia Timisului.Le-am recuperat taras pe fundul raului,simteam fiecare obstacol,le mai saltam un pic uneori.Oricum,mi-a dat o idee super Costica,el mi-a zis de faza cu taratul shadurilor pe fundul raului.E palpitant...Oricum,pentru ca nu am prins nimic,dau vina pe temperatura foarte scazuta a apei,care afecteaza metabolismul pestelui.Dar ma tot gandesc unde ar putea ei sa stea ascunsi,ca doar curentul e curent,am dat si pe langa malurile inalte,sapate de apa,la cotituri,unde apa e adanca,la cat am scanat fundul raului,nu m-as mira sa fi dat cu shadul peste ei si ei sa ma fi injurat :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 19 Ian 2005, 12:05

Baieti, am aflat cu PG-ul. O singura stampila pt PG-Timis. Taxa normala 50000 lei - eliberare in 10 zile, taxa urgenta 100000 lei - eliberare 5 zile.
Se plateste la trezorerie in contul Inspectoratului Pol. de Frontiera, apoi cu chitanta si permisul, te prezinti pe Calea Lipovei nr. 11-13 orar 8-16.

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 19 Ian 2005, 12:44

:lol: :lol: la astia urgentele se rezolva in 5 zile???? pentru un kkt de timbru care-l lipesti cu scuipat in 2 secunde( incluzand timpul pana vine scuipatul din bojoci :lol: )
...cred ca anul asta(ca si anul trecut dealtfel) o sa pescuiesc tot cu chitanta de la trezorerie drept dovada

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 19 Ian 2005, 14:36

Propun o intalnire a timisorenilor de pe forum. Ne cunoastem mai bine, mai o gluma, etc. Acum cat e iarna. Cine este de acord sa raspunda, iar mai apoi propunem unde, cand.
No, va salut.
PS: Daca vine si Adelin nu ma supar. :D

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 19 Ian 2005, 14:43

Chiar e o idee buna.O bere ceva, mai stam la o barfa. Ce ziceti?

Scrie răspuns