Pentru timisoreni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 13 Ian 2005, 11:14

Sa va spun eu una tare:
Veneam de la Cris, unde am pescuit din barca la pipait, si aveam barca legata sus pe masina, la un moment dat un coleg zice sa oprim sa faca pipi. Cum asteptam noi ceilalti frumusei in masina, de nicaieri apare :? Tov. Blidaru, mare sef de filiala in zona si renumit pt. FAPTELE sale neortodoxe :evil: . Ca orice organ de control AJVPS, tipul era beat mort si fara sa se prezinte se ia de noi cum ca pescuim din barca si vrea sa ne perchezitioneze pt ca stia el ca aveam setca in portbagaj. Ba mai aveam si cativa obleti care erau subdimensionati... :shock:
Binenteles ca eu am fost cel mai indignat si cel mai obrasnic cu tovarasu', spunandu-i ca noi suntem doar niste bieti nebuni care plimba barca pe sosea(asta doar una din multele mistocareli), iar de perchezitionat, i-am dat intalnire pe malul apei, nu la zeci de km. pe soseaua nationala. Macar daca era impreuna cu politaiul satului, dar sa ma opreasca vanatoru' pe un drum national si sa-mi ceara permisul de pescuit, ba mai mult sa ma si caute la bagaj, e strigator la cer!!! :shock:
De atunci m-am mai intalnit cu tovarasul, dar de data era treaz si culmea nu m-a mai recunoscut

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 13 Ian 2005, 11:23

Trebuia sa-i spui ......SSSSSSST... liniste.... ca tocmai ati momit la sosea si se sperie pestele si fuge :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 13 Ian 2005, 13:58

bogdans scrie: I-am dat batzul..si-asa era un jaf de batz
Bogdan,m-ai dezamagit...eu il faceam sa inoate ca si delfinul.... :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 13 Ian 2005, 15:31

Adica mai intai il bagai la apa. Apoi una la cap, una la picioare si tot asa.
Diferenta era, ca ar fi inotat agitandu-se pe loc :D

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 14 Ian 2005, 22:17

Am facut atletism si inot de performanta,asa ca si daca ar fi mai multi,as fi in stare sa inot cu batul in gura :lol:

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 17 Ian 2005, 10:05

Am fost ieri pe Poganis la Icloda. Nici o trasatura. Am aflat ca la Biled undeva pe un canal ar fi stiuca si biban. A fost cineva la Biled ?

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 17 Ian 2005, 15:15

Ovidiu,

Eu pe la Biled n-am vazut decat niste canale de 1-2 m latime :lol: Cred ca nici bibanul n-ar trai in mizeria aia.Poate tu stii de altele..
Am fost si eu cu Nutzu sambata la Topolovat, multe betze aruncate la viu la stiuca dar nu luasera nimic. Am avut eu un atac in mal sub picioare la oscilanta si i-am tras-o printre dinti de era sa-mi sparg capul :lol: ...ca m la 1 Kg zic eu c-a fost, si apoi o urmarire tot in mal cand schimbasem oscilanta si o incercam sa vad cum merge pe cadere (Berti Lynx)
Ne-am intilnit si cu un domn care dadea la shad de vreo 8-10 cm, u alb galbui..zicea c-a dat intr-o stiuca de vreo 3 Kg si s-a dezagatzat la mal langa stuf
...macar am vazut peste anul asta :lol: ...e un inceput
Cica din 15 s-a inchis la stiuca, stiti ceva? ca eu la stiuca n-am prea pescuit, asa ca nu-i stiu perioada cand e "bolnava" :lol:

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 17 Ian 2005, 19:42

Bogdans, no problem, mergem la biban, la Pischia.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 18 Ian 2005, 01:40

Ieri (luni) am fost la Parta,pe Timis,am prins.......un frig de ne-a inghetat mucii la nas ca in filmul "Tantalaul si gogomanul".Am pierdut si ceva oscilante,shaduri(retineti ca am insistat la silicoane :lol: ).Sau nu mai este peste acolo,sau era mult prea frig pentru a manca pestele.Mai ca nu auzeai cum se cristalizeaza pamantul umed.La fiecare 10 minute,ne sugeam inelele lansetelor,se incarcau cu atata gheata,ca scartaia firul frecandu-se prin gheata.M-a derutat vremea de duminica,parca era primavara.Oricum,pana nu da un pic caldura,nu mai ies niciunde,mai bine pescuiesc virtual pe PC. :D

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 18 Ian 2005, 08:03

Michael,

:D ... ai dreptate. Cine nu rabda sa astepte "vreme mai buna" suporta consecintele.
Eram si eu pana acum 7-8 ani un pescar pe tot timpul anului. Dardaiam si suflam in inele la bete de 15' din 10 in 10 minute. Se mai intampla, cand frigul era mai pronuntat sa-mi pierd in totalitate simtul la varful degetelor.

Mai ies si acum ... dar nu in conditiile de atunci. (doar de pe aml) Ieseam la -15-20 de grade si pescuiam iesit in apa pana la brau. Cand incepi sa suferi de frig ... ca pana la urma, mai devereme sau mai tarziu asta este rezultatul indiferent cat de bine esti imbaracat (mai ales in neopren - pe uscat transpiri si cand intri in apa se condenseaza aburii din interiorul neoprenului), pescuitul isi pierde farmecul ... dupa parerea mea.
Dar sunt unii care nu se dau batuti si le respect ambitia.

Boala in oase. :lol:

La o copca mai ies si acum cand temp este in jurul lui 0 ... soare, ... gratar, ceaiuri calde, ... mai mult iesim pentru a fi in aer curat ... :)
Fir intins!
Borealis F

Scrie răspuns