Pentru ieseni (... si nu numai)

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 09 Mar 2005, 13:04

@ aZu
Moshule, nu mai comercializez muste pt avat, ca nici nu mai am timp, nici nu mai am din ce sa le fac si nici nu mai merita munca pt banii pe care-i scoteam... . Ca ma mai apuca dileala si mai lega una pe an... In schimb pot sa fac un mic demo odata cand ne vedem la bere... E simplu tare!
Nu trebuie complicate lucrurule mai mult decat e cazul!
Cat de curand imi trag Permis si ma infing si eu printre aia de 20 cm... bi-bi...bi-bi.......bi-bi :twisted: :twisted: :twisted: ........

Nu-s ce dracu' are , de nu mai primesc notificari pe mail...
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 09 Mar 2005, 13:16

Neluleeee ?... :wink:
Da' eu de ce n-am nr tau de tel?!!! :?:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 09 Mar 2005, 15:02

Ptr5. ca tu ai fost desemnat de noi toti:"CEL CARE SCOATE......VETRIKA" :lol: si dupa cum vezi noi mergem la artificiale. :lol: Cand o sa mergem la bibi de20 cm,ti-am zis ce-ti facem:te legam si te lasam sa......te uiti :twisted:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 09 Mar 2005, 19:57

Nick scrie: Cand o sa mergem la bibi de20 cm, ti-am zis ce-ti facem: te legam si te lasam sa......te uiti :twisted:
Cind o sa mergeti voi la biban - fie el si de 20 de cm - prefer sa stau sa ma uit, ... nu e nevoie sa ma legati :lol:
Eu in 7 sau 8 ani de Prut cred ca am prins vreo 3 - oricum nu mai mult de 5 (bibani - indiferent de dimensiune). Orientati-va fratilor spre salau ... sau macar spre avat.

Poate e o deformatie a mea, vorbesc de Prutul curgator (nu de Jijia sau Bran) pentru ca eu nu prea concep sa pescuiesc intr-o apa care nu ... curge. Iar pe Prutul curgator nu as putea sa spun ce am prins mai mult (ca numar de exemplare): biban, stiuca sau caras. Oricum la nici una din aceste specii nu am depasit 5 bucati (in 7-8 ani).
:D Culmea e ca eu sunt multumit asa. :D (Desi poate ca totusi mi-as dori sa prind stiuca)

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 09 Mar 2005, 20:04

legio1083 scrie:Neluleeee ?... :wink:
Da' eu de ce n-am nr tau de tel?!!! :?:
Pentru ca nu mi l-ai cerut, ........ pentru ca nu ma poti gasi prea des acasa ...... (mai ales daca incepe sezonul de pescuit 8) )

Insa stai linistit ... il vei avea :!:

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 09 Mar 2005, 21:50

Nick scrie:Ptr5. ca tu ai fost desemnat de noi toti:"CEL CARE SCOATE......VETRIKA" :lol: si dupa cum vezi noi mergem la artificiale. :lol: Cand o sa mergem la bibi de20 cm,ti-am zis ce-ti facem:te legam si te lasam sa......te uiti :twisted:
Eu ma refeream la legio pe care l-am poreclit bibi,dupa obsesia lui de a cauta biban peste tot.Si nu stii Nelule ca l-am desemnat pe el sa "caute" Vetrika la 2 metri sub apa?Si care ar fi cel mai mare chin ptr el:sa prinzi biban si el sa stea sa se uite. :twisted: :twisted:Cat despre tine sunt convins ca deja esti pe calea pierzaniei,totul a inceput cu avatii pe care i-ai prins,asta-i boala grea,daca ai prins-o,nu te mai lasa.Uita-te la noi toti,ce facem in extrasezon?stam pe forum toata ziua si ne plangem, de mila> :lol:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 10 Mar 2005, 09:38

Ioan S. scrie:Si ca sa nu-i mai facem „singe rau� lui Paul (si nu numai lui), miine vorbim ... numai la telefon . :D
Da... vad ca nu va mai vad pe-aici... Ori ati plecat, ori va pregatiti la ora asta.
Chiar, mai mergeti azi la Prut? Se pare ca afara s-a mai racit nitel. Oricum, se pare ca astea-s ultimile rabufniri ale babelor... de saptamana viitoare nu cred ca or sa mai fie temperaturi negative ziua.

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 10 Mar 2005, 10:45

Paul scrie: Chiar, mai mergeti azi la Prut? Se pare ca afara s-a mai racit nitel. Oricum, se pare ca astea-s ultimile rabufniri ale babelor... de saptamana viitoare nu cred ca or sa mai fie temperaturi negative ziua.
Mergem, de ce sa nu mergem?
Vezi ca au trecut Babele ... iar Mosii aduc vreme chiar mai schimbatoare decit Babele. :twisted:
Insa speram sa avem noroc (macar sa nu ploua). Si poate sa gasim vreun loc mai ferit de vint si fara gheata, mai aproape de gara ... etc. ... si - de ce nu - si prima captura pe anul acesta.

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 10 Mar 2005, 13:08

Las' ca va arat eu voua! :twisted: Va da tata bibi de n-o sa-l puteti duce!

Nelule, Daca incepi cu avatul in curgatoare, si te prinde microbul , cum zicea Nick, ne facem ce te luam , asa, ca din greseala, la o balta si incepem sa prindem Stiuca, marla, asta doar ca sa-ti demonstram cat de adevarat e pescuitul si-n "statatoare"... Ca sa nu mai vorbim de frenezia atacurilor unui banc de BIBI asupra unei monturi-card lansata in ceva structuri care tin , din nou BIBI! Ok? 8) :lol:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

aZu
utilizator constant
utilizator constant

.

Mesaj de aZu » 10 Mar 2005, 16:02

Ok Legio! merci anticipat.
N-are cineva fro pila la baraj de la Stinca sa mai inchida robinetu?
Ma omoara 81 mc/sec la Ungheni! Asta iarna prin ianuarie au fost si 45mc/sec., a crescut cam mult, asa ca s-ar putea sa stau acas si Duminica asta -(((

Scrie răspuns