Pentru ieseni (... si nu numai)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Si pe mine ma intereaza taxa asta de insotitor,unde se plateste?
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
In lege nu e scris nimic de insotitor.Teodor scrie:Cei care ati luat PG-ul, v-ati interesat cumva de taxa aia de insotitor ? (stiu ca era cam 50 000)
Ceva de genul: "Am PG, am dreptul sa iau un insotitor."
Cred ca era (poate inca mai este) vorba de o intelegere tacita acordata de cei de la Politia de Frontiera. (Ca poate fi si scrisa daca ai pile este o alta discutie.)
Am intilnit chiar si paznic al AJVPS (pe Jijia, in urma cu vreo 10 ani) care ne-a spus ca din doi pescari cel putin unul trebuie sa aiba permis.
Daca vrei sa iesi cu familia in vreo dupaamiaza la un gratar pe malul Prutului e mai greu, dar nu imposibil, sa fii in legalitate. Mergi la primaria pe raza careia vei iesi, si ceri PG pentru plaja si scaldat, achiti o taxa de 100 000 lei de persoana (dupa lege ar fi posibil si 50 000 lei, dar la criza de bani din administratiile locale ...) si primesti un PG pe care apoi il vizezi la Postul de Politie de frontiera pe raza caruia se afla comuna. Pare complicat, dar nu e chiar asa.
.
Hello again!
Anul trecut am fost cu un amic la Bran, pe post de insotitor. Platise inainte la trezorerie taxa de fisie de 50000. a fost ok, cei de la Pol. de frontiera n-au comentat nimic.
Alta data i-am intrebat pe politisti, mi-au zis k insotitorul tre sa aiba taxa de frontiera platita 50000 si sa fie trecut si in permisul meu ca insotitor ( la ce rubrica nu stiu)
Va mai intalniti joi? as fi venit si eu joia trecuta, am fost intr-o delegatie si n-am mai ajuns.
Anul trecut am fost cu un amic la Bran, pe post de insotitor. Platise inainte la trezorerie taxa de fisie de 50000. a fost ok, cei de la Pol. de frontiera n-au comentat nimic.
Alta data i-am intrebat pe politisti, mi-au zis k insotitorul tre sa aiba taxa de frontiera platita 50000 si sa fie trecut si in permisul meu ca insotitor ( la ce rubrica nu stiu)
Va mai intalniti joi? as fi venit si eu joia trecuta, am fost intr-o delegatie si n-am mai ajuns.
.
Pt. dl. Legio:
Am vazut ca faceti streamere pt avat. as dori si eu un set.
Am vazut pe Discovery, la Fishing on the Edge, pescuit la stiuca in Irlanda cu un fel de musca, creca tot un fed de streamer.
La noi o functiona metoda?
Am vazut ca faceti streamere pt avat. as dori si eu un set.
Am vazut pe Discovery, la Fishing on the Edge, pescuit la stiuca in Irlanda cu un fel de musca, creca tot un fed de streamer.
La noi o functiona metoda?
Re: .
Cred ca abia joia viitoare... sau... cine stie...aZu scrie:Va mai intalniti joi? as fi venit si eu joia trecuta, am fost intr-o delegatie si n-am mai ajuns.
Sa vedem ce mai zic si ceilalti
Re: .
Cred ca despre asta este vorba, numai ca noi o denumim incorect: "taxa de insotitor".aZu scrie:...
Platise inainte la trezorerie taxa de fisie de 50000. a fost ok, cei de la Pol. de frontiera n-au comentat nimic.
...
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
Cred ca joia viitoare ne vom intalni iarasi si orice pescar care se regaseste pe acest forum e binevenit. 

Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Plec maine pe PRUT ca numai rezist.Asa ca o sa aflati informatii la cald despre ce sa intampla acolo. 

Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!