Eu ce vad acolo, nu-mi dau seama de nimic...

Ce-ar trebui sa vad? care este cota obisnuita a Prutului?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Oare asta nu e o veste buna?In intervalul de timp 07.03.2005 – 08.03.2005, pe cursurile de apa din bazinele hidrografice Prut si Barlad, nivelurile si debitele au inregistrat variatii, fiind in general in scadere. Fenomenele de inghet au disparut ca urmare a cresterii temperaturilor aerului.
Pe raul Prut, la intrarea in tara, debitele afluente in acumularea Stanca sunt stationare.
Nu despre asta e vorba, ci despre debitul de 85 mc/sec la Ungheni si de diferenta de debit (de 23 mc/sec) intre Stinca aval si Ungheni.Paul scrie: Pe raul Prut, la intrarea in tara, debitele afluente in acumularea Stanca sunt stationare.
Oare asta nu e o veste buna?
Habar n-am sa interpretez astea... Multumesc!Ioan S. scrie:Nu despre asta e vorba, ci despre debitul de 85 mc/sec la Ungheni si de diferenta de debit (de 23 mc/sec) intre Stinca aval si Ungheni.
Prima inseamna nivel ridicat al apei, a doua inseamna apa tulbure (posibil si saraca in oxigen caci ar putea proveni din topirea zapezii)
Asa sper si eu.. Si chiar as alege ziua de duminica pentru ca sambata se pare ca se va mai incalzi si duminica va fi si mai cald.Ioan S. scrie:Pina duminica mai este timp ... speram sa mai scada acel debit al afluientilor dintre Stinca si Ungheni ... si sa putem pescui.