Pentru ce platim cotizatie ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Re: re

Mesaj de Zuckala » 12 Apr 2011, 07:59

eugen_n scrie:
AxA scrie:Lasand la o parte polemica stufoasa iscata, am sa va spun e ce platesc eu cotizatie: pentru ca asociatia alearga in locul meu la ANPA dupa permis si la 3 judete pentru viza PG, alergatura care pe mine m-ar fi costat mai mult (timp, benzina). In plus, pot alege sa particip la anumite actiuni organizate sau sa beneficiez de unele facilitati pe niste balti private...
Una peste alta, mi se pare ok sa platesc in plus fata de tariful ANPA, ca nu platesc tocmai degeaba :idea:
Asa da :)
Si eu din aceleasi motive platesc cotizatie la A.P.Banatul (care costa cat 3 pachete de tigari) si in plus in fiecare an se fac populari. http://www.forum.banatul.eu/viewforum.php?f=37

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 12 Apr 2011, 07:59

Am bagat mesajul de 2 ori si nu stiu sa-l sterg, scuze.

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 12 Apr 2011, 08:35

Cunosc si eu 3 asociatii care ofera ceva in schimbul cotizatiei:
1. Lucioperca cotizatie 25 lei si primesc PG-uri in TL, TR, GR, CL
2. APS cotizatie 70 lei si primesc cele 4 PG-uri de mai sus, reducere taxa pescuit pe niste bazine private, concursuri de pescuit cu taxa redusa pentru membri, cursuri de pescuit stationar + spinning pentru copii si adulti (gratuite), reduceri la un magazin momeli si articole pescuit, concurs de pescuit organizat cu copii defavorizati de la Robin Hood in care li se ofera pe langa o zi vesela (sunt inchiriati diversi comici pentru a aduce un zambet pe chipul lor), cadouri (imbracaminte, electrocasnice, o masa indestulatoare in natura etc) si nu in cele din urma o partida de pescuit pe o balta privatizata.
3. APC21 cotizatie 70lei si primesc aceleasi PG-uri de la pct.1, iesiri colective unde o parte dintre cheltuieli sunt suportate de asociatie, reducere taxa pescuit pe o balta privatizata, sponsorizari materiale si financiare la o casa de copii defavorizati din sectorul 2.

Stuff-ul asociatiilor de la pct.2 si 3 nu isi iau salarii sau alte drepturi banesti, singura rasplata a muncii lor fiind satisfactia pescarilor in ceeace realizeaza impreuna cu asociatia.
Bucuresti

jackspinner
veteran
veteran

re

Mesaj de jackspinner » 12 Apr 2011, 09:17

feugen scrie:Cunosc si eu 3 asociatii care ofera ceva in schimbul cotizatiei:
2. APS cotizatie 70 lei si primesc cele 4 PG-uri de mai sus, reducere taxa pescuit pe niste bazine private, concursuri de pescuit cu taxa redusa pentru membri, cursuri de pescuit stationar + spinning pentru copii si adulti (gratuite), reduceri la un magazin momeli si articole pescuit, concurs de pescuit organizat cu copii defavorizati de la Robin Hood in care li se ofera pe langa o zi vesela (sunt inchiriati diversi comici pentru a aduce un zambet pe chipul lor), cadouri (imbracaminte, electrocasnice, o masa indestulatoare in natura etc) si nu in cele din urma o partida de pescuit pe o balta privatizata.
3. APC21 cotizatie 70lei si primesc aceleasi PG-uri de la pct.1, iesiri colective unde o parte dintre cheltuieli sunt suportate de asociatie, reducere taxa pescuit pe o balta privatizata, sponsorizari materiale si financiare la o casa de copii defavorizati din sectorul 2.

Stuff-ul asociatiilor de la pct.2 si 3 nu isi iau salarii sau alte drepturi banesti, singura rasplata a muncii lor fiind satisfactia pescarilor in ceeace realizeaza impreuna cu asociatia.
Eugen , in scopul asta am initiat si eu topicul , m-am saturat sa cotizez degeaba ( sau aproape ) , daca pot sa fac ceva fac , ca sa ies din spirala asta . Cred ca o sa fac cerere de la anul la voi. :respekt:

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 12 Apr 2011, 10:09

eugen_n scrie:
feugen scrie:Cunosc si eu 3 asociatii care ofera ceva in schimbul cotizatiei:

Eugen , in scopul asta am initiat si eu topicul , m-am saturat sa cotizez degeaba ( sau aproape ) , daca pot sa fac ceva fac , ca sa ies din spirala asta . Cred ca o sa fac cerere de la anul la voi. :respekt:
Eugen, eu nu fac parte decat dintr-una dintre aceste asociatii. Nu detin sau nu fac parte din CD al niciuneia dintre ele. Am fost si sunt un simplu membru cotizant. Retine denumirile lor, intra pe site-urile lor (pct. 2 si 3) si vezi care te avantajeaza mai mult.
Bucuresti

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 12 Apr 2011, 19:04

apsscobarul scrie:
MARIUS POPA scrie:
apsscobarul scrie: iar lacul de la Lancram, la care dvs. faceti referire, nu a fost inclus pe lista ANPA a zonelor de pescuit si ca urmare nu a fost data in administrarea nici unei asociatii (inspectorul ANPA care raspunde de jud. nostru a spus ca nu se stie cine este proprietarul acestui lac, Primaria sau CFR).
Ce reactie trebuie sa am in cazul unui control??
Pentru ca nimeni nu stie ce si cum cu aceasta balta, pot sa-i spun: Vezi de treaba ta si lasa-ma sa pescuiesc ca nu ai nici un drept sa ma controlezi aici?
de acee este asa de libertina lumea acolo (poate nici ei nu stiu ca nimeni nu se ocupa de balta aia)?
...daca tot suntem in subiect?
Multumesc.
Pe aceasta balta nu au ce cauta nici un reprezentant a vre unei asociatii pt ca nu le-a fost atribuita, dar am discutat cu inspectorul ANPA, d-l Balas de la Cluj in legatura cu apele care nu sunt pe lista ANPA (inclusiv balta Lancram) daca intra sau nu sub incidenta prohibitiei, raspunsul a fost urmatorul : orice luciu de apa chiar si cele din zona inundabila care nu sunt particulare sau concesionate sunt proprietatea statului si intra sub incidenta prohibitiei.
Asa ca pe aceste zone puteti fi controlati numai de politie,jandarmerie si inspectorii ANPA, fiindca asociatiile nu au nici un drept sau obligatie sa faca control.
Cu stima :!:
multumesc, e bine de stiut! 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

jackspinner
veteran
veteran

re

Mesaj de jackspinner » 12 Apr 2011, 21:48

Eugen , de anul asta vroiam sa o fac , doar ca sa schimb ceva . Daca stiam .....

Scrie răspuns