Pentru ce platim cotizatie ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Adi, nu te supara, dar tu ai spus ca exista proiecte si programe...Te-am intrebat care sunt alea m-ai lasat fara raspuns.
DA, culmea e ca STIU ce proiecte pe fonduri europene sunt in Sibiu. Nici unul nu e pentru pescuit sportiv, pentru ca nu exista fonduri europene pentru asa ceva.
Poti sau nu poti sa dai exemple concrete?
DA, culmea e ca STIU ce proiecte pe fonduri europene sunt in Sibiu. Nici unul nu e pentru pescuit sportiv, pentru ca nu exista fonduri europene pentru asa ceva.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
-
- utilizator constant
Nici macar nu stii ca OG 15 a aparut in MO nr. 74/28.01.2011 si nu in 16 februarie, ordin pe care l-ai dat in judecata in numele FNPSRului si mai ai pretentii sa castigi procesuldan70 scrie:Eu zic sa incercati sa cautati in M.Of. nr. 74/28 ian. 2011. Este un Ordin de ministru.

ONOARE SI CURAJ

Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!
- MARIUS POPA
- veteran
-
- utilizator constant
Pe aceasta balta nu au ce cauta nici un reprezentant a vre unei asociatii pt ca nu le-a fost atribuita, dar am discutat cu inspectorul ANPA, d-l Balas de la Cluj in legatura cu apele care nu sunt pe lista ANPA (inclusiv balta Lancram) daca intra sau nu sub incidenta prohibitiei, raspunsul a fost urmatorul : orice luciu de apa chiar si cele din zona inundabila care nu sunt particulare sau concesionate sunt proprietatea statului si intra sub incidenta prohibitiei.MARIUS POPA scrie:Ce reactie trebuie sa am in cazul unui control??apsscobarul scrie: iar lacul de la Lancram, la care dvs. faceti referire, nu a fost inclus pe lista ANPA a zonelor de pescuit si ca urmare nu a fost data in administrarea nici unei asociatii (inspectorul ANPA care raspunde de jud. nostru a spus ca nu se stie cine este proprietarul acestui lac, Primaria sau CFR).
Pentru ca nimeni nu stie ce si cum cu aceasta balta, pot sa-i spun: Vezi de treaba ta si lasa-ma sa pescuiesc ca nu ai nici un drept sa ma controlezi aici?
de acee este asa de libertina lumea acolo (poate nici ei nu stiu ca nimeni nu se ocupa de balta aia)?
...daca tot suntem in subiect?
Multumesc.
Asa ca pe aceste zone puteti fi controlati numai de politie,jandarmerie si inspectorii ANPA, fiindca asociatiile nu au nici un drept sau obligatie sa faca control.
Cu stima

TRANSPARENTA
mah Tavi,Tavi scrie:Adi, nu te supara, dar tu ai spus ca exista proiecte si programe...Te-am intrebat care sunt alea m-ai lasat fara raspuns.
tu ori esti turc, ori esti turc (defapt stiu bine ce urmaresti si ce vrei sa scoti in evidenta)
ti-am spus ca exista proiecte si programe. perfect adevarat.
nicaieri nu am afirmat ca ele sunt strict pt pescuit - ai dreptate, nu exista asa ceva
totusi eu te-am indrumat catre mincinosul ala de la alba fiindca in nemernicia lui a stiut cum sa acceseze unele fonduri si sa inceapa amenajarea a cateva luciuri de apa.
ca nu le-a dus la bun sfarsit fiindca nu este in stare si vrea sa faca totul in purul stil romanesc mancand banii de "n" ori pt acelasi lucru e alta problema, ideea era ca se pot face amenajari si va aratat cum !! ( pe turism, agroturism sunt o gramada de bani, cine va opreste sa faceti un spatiu de campare, o mica pensiune si cu o amenajare piscicola??)
eu nu ma ocup cu asa ceva, nu ma intereseaza si nu ma implic in ceva ce nu pot duce, dar vad ca tu esti foarte interesat, deci cauta si vei gasi solutii.
Lasand la o parte polemica stufoasa iscata, am sa va spun e ce platesc eu cotizatie: pentru ca asociatia alearga in locul meu la ANPA dupa permis si la 3 judete pentru viza PG, alergatura care pe mine m-ar fi costat mai mult (timp, benzina). In plus, pot alege sa particip la anumite actiuni organizate sau sa beneficiez de unele facilitati pe niste balti private...
Una peste alta, mi se pare ok sa platesc in plus fata de tariful ANPA, ca nu platesc tocmai degeaba
Una peste alta, mi se pare ok sa platesc in plus fata de tariful ANPA, ca nu platesc tocmai degeaba

Prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul.Tipar ranit scrie:Nici macar nu stii ca OG 15 a aparut in MO nr. 74/28.01.2011 si nu in 16 februarie, ordin pe care l-ai dat in judecata in numele FNPSRului si mai ai pretentii sa castigi procesuldan70 scrie:Eu zic sa incercati sa cautati in M.Of. nr. 74/28 ian. 2011. Este un Ordin de ministru.![]()
![]()
ONOARE SI CURAJDAI INAINTE CU TUPEU

OG = ordonanta de guverm
OM = ordin de ministru
De ce te-or fi dat la scoala la 6 ani?
-
- veteran
re
Asa daAxA scrie:Lasand la o parte polemica stufoasa iscata, am sa va spun e ce platesc eu cotizatie: pentru ca asociatia alearga in locul meu la ANPA dupa permis si la 3 judete pentru viza PG, alergatura care pe mine m-ar fi costat mai mult (timp, benzina). In plus, pot alege sa particip la anumite actiuni organizate sau sa beneficiez de unele facilitati pe niste balti private...

adi, multumesc pentru ideea cu modelul de succes apsalba
pensiuni cu amenajare piscicola? Da, cred ca e o oportunitate sa mai faci una pe langa cele cateva sute care exista deja...In mod cert toate infloresc si fac profituri considerabile.
ma bucur ca tu stii bine ce urmaresc eu si ce vreau sa scot in evidenta, probabil ca am explicat clar si limpede.
Din pacate nu am reusit sa inteleg si nici nu am vazut un exemplu concret despre cum poate trai o asociatie de pescari fara sa se bazeze pe cotizatiile membrilor. E drept ca ar fi frumos, asta am priceput.

pensiuni cu amenajare piscicola? Da, cred ca e o oportunitate sa mai faci una pe langa cele cateva sute care exista deja...In mod cert toate infloresc si fac profituri considerabile.

ma bucur ca tu stii bine ce urmaresc eu si ce vreau sa scot in evidenta, probabil ca am explicat clar si limpede.

Din pacate nu am reusit sa inteleg si nici nu am vazut un exemplu concret despre cum poate trai o asociatie de pescari fara sa se bazeze pe cotizatiile membrilor. E drept ca ar fi frumos, asta am priceput.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13