pastrav - ne oprim sau nu la 15 septembrie?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 11 Sep 2009, 10:41

baieti, ma bucur ca suntem deja o majoritate aici dornici sa pescuim si dupa 15 septembrie in apele de munte. Si nu doar la curcubeu si lipan, unde lega da voie, ci si la indigen! Sunt de acord ca trebuie practicat un C&R total sau aproape total. In acelasi timp ar trebui patrulate noaptea cursurile de apa in octombrie pentru ca stiu sigur ca multi localnici din satele vecine vin cu far si ostie (furculitza) sau cu voltzi si fac prapad. Padurarii si oamenii ajvps sau rnp nu fac asta, sa fim seriosi, asa ca tot voluntarii pot ajuta. Insa tre sa fie inarmati cu ceva ca braconeii prinsi noaptea pe garla sunt din specia alora agresivi... :lol:

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 11 Sep 2009, 10:47

Eu nu ma laud cu faptul asta.In cazul nostru legea n-a fost niciodata lege ci o continua bataie de joc.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 11 Sep 2009, 10:58

razvan cristescu scrie:Eu nu ma laud cu faptul asta.In cazul nostru legea n-a fost niciodata lege ci o continua bataie de joc.
Ei, sa nu fim noi mai catolici decat Papa. Sa respecte legea intai alde Boc si Basescu si apoi incerc si eu! Nu ma laud dar ma consoloez cu ideea ca am posibilitatea si daca simt nevoia absoluta de a merge la munte cu undita pot sa o fac...pe riscul meu, evident!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 11 Sep 2009, 12:08

Fario_nebunu scrie:
razvan cristescu scrie:Eu nu ma laud cu faptul asta.In cazul nostru legea n-a fost niciodata lege ci o continua bataie de joc.
Ei, sa nu fim noi mai catolici decat Papa. Sa respecte legea intai alde Boc si Basescu si apoi incerc si eu! Nu ma laud dar ma consoloez cu ideea ca am posibilitatea si daca simt nevoia absoluta de a merge la munte cu undita pot sa o fac...pe riscul meu, evident!
pai Poc si Baselu zic ca o respecta (pe lege), voi insa ziceti ca nu ;)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 12 Sep 2009, 10:26

postez d pe telefon, deci voi fi scurt.
Sunt total 100% sigur k multì vor merge la pastrav si dupa 15 septembrie, dar totusi faceti partide in totalitate C&R. Ganditiva ce greu creste un pastrav apoi retinetil

Scrie răspuns