Of, limbajul !

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

mihali
veteran
veteran

Of, limbajul !

Mesaj de mihali » 02 Dec 2007, 16:53

Topicul deschis de "bosketarul" despre boschetari, m-a determinat sa-mi exprim un of mai vechi cu privire vulgaritatea limbajului folosit de anumiti pescari atunci cand sunt la locul de munca , adica la pescuit.
Domnilor, ca totusi cred ca pescarii sunt si pot fi mari domni, ce se intampla? Ca acest limbaj , incet , incet este transferat si pe acest site, care , vrem nu vrem, ne reprezinta, ne arata lumii ceea ce suntem, sau si mai rau, ceea ce de fapt nu suntem dar vrem sa parem.
Pescarii nu sunt "pierde vara"! Prezentarile facute scot la iveala oameni din inalata societate sau din cea mijlocie. Deci nu se pune problema educatiei. Atunci, cum se face ca daca se intalnesc pescarii, unii, pe malul apei ti-e teama sa vii cu copilul tau , cu nevasta, cu nepotii?
Cum sa-i spui sotiei sau copilului, de exemplu, ca cel care da drumul la cele mai murdare cuvinte este dl dr sau dl ing sau dl j sau pr etc.... Nu se poate! Si esti nevoit sa spui ca nu este de mers la apa. De ce? Cauti motive dar tu stii ca de fapt este ziua cand vin pescarii si e vai de urechi...Se retrag pescarii cu bun simt si inghit cu greu cateva ore de pescuit in ecoul ... in aia.... si in aialalta. E obrazul nostru asa de gros incat sa acceptam? Chiar nu se poate face nimic?
Domnilor moderatori, va rog, nu fiti indulgenti cu astfel de manifestari . Si daca invatam cum sa vorbim aici poate reusim sa -i dezvatam si pe cei care ne fac sa rosim pe malul apei. Ce imi ajuta ca topicul a fost inchis atat timp cat insulta poate fi citita inca de oricine?
Un salut respectuos pentru domnii pescari dar mai ales pentru pescarii domni.
Acum se poate aplica aici metoda "pun in gura" sau luand atitudine la modul civilizat.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Dec 2007, 17:06

Domnilor moderatori, va rog, nu fiti indulgenti cu astfel de manifestari . Si daca invatam cum sa vorbim aici poate reusim sa -i dezvatam si pe cei care ne fac sa rosim pe malul apei. Ce imi ajuta ca topicul a fost inchis atat timp cat insulta poate fi citita inca de oricine?
Topicul va fi sters dar numai dupa ce il citeste si danr pentru ca utilizatorul va primi probabil si ban definitiv, fara avertismente prealabile si rugaminti.
Asta nu e indulgenta, e pedeapsa maxima.

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 02 Dec 2007, 17:20

Tavi scrie:
Topicul va fi sters dar numai dupa ce il citeste si danr pentru ca utilizatorul va primi probabil si ban definitiv, fara avertismente prealabile si rugaminti.
Asta nu e indulgenta, e pedeapsa maxima.
Scuze! Nu ma refeream la acest caz ci in general ,pentru potentiale cazuri.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 02 Dec 2007, 18:17

@mihali

te intelg si sunt intrutotul de acord cu tine.....problemsa se pune altfel...nu orice coate goale are acces la internet...si nu orice pescar este un inginer sau mai stiu eu ce
Prezentarile facute scot la iveala oameni din inalata societate sau din cea mijlocie. Deci nu se pune problema educatiei
in mare parte este adevarat cea ce expuntezi aici...dar mai si lipseste si cei 7 ani de aksa....adica nu a avut grija parintzii de ei....

mai dai o injuratura pe malul apei cand il scapi PESTELE visat de tine...dar asta doar ne face sa fim mai perseverentzi....
acum daca vine un incult k "boscketarul"...eu cred k doar username-ul zice tot....chiar nu intelg ce are omu ala cu forumul accesta...la fel nu intzeleg ce are si chestea cu "psihopatii"...domnilor(va spun asa pt k majoritatea e pe forum am observat eu...parere presonala...sunteti oameni cu carte...educatzi...) dece trebuie sa incepem discuti despre "psihopati" sau cine mai site ce "boschetari"...daca se vrea sa se discute asa ceva....rog acei oameni sa faca un forum dedicat acestor tipuri de discutzi...

Sunt membru acestui forum pt a mai discuta cu un pescar...pt a afla pareri...mici secrete impartasite....mentalitatea pescarului de spininng este diferita de celor de la stationar...nu vezi pe balta pe un "frate de suferinta" la spininng sa ascunda naluca secreta....din potriva chiar te ajuta iti spune cum a venit atacul...moduri de recuperare...

deci vb foarte frumos si politicis.....daca este un incult...nare decat sa pescuiasca in locol respectiv...te poti muta mai in aval sau amonte de el....de aici si zicala....cel mai destept cedeaza :wink:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 02 Dec 2007, 19:07

badie-inainte de a fi "lupul moralist" te rog sa-ti revizuiesti limbajul mirc.
din cate stiu regulamentul acestui forum se refera si la acest aspect+ca fiind greu de inteles,te manifesti cu lipsa de respect fata de ceilalti utilizatori ai forumului.

multumesc.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 02 Dec 2007, 21:24

terog subliniaza ce nu ai inteles....hai k iara am dat nas in nas amandoi
sti bine la ce ma refer :evil:

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 02 Dec 2007, 21:42

Badie uite la asta se refera :aksa, k etc.cel putin asa cred eu !!! :wink: :wink:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 03 Dec 2007, 00:21

Michael scrie: aspect+ca fiind
Se vede ca-i mai avansat Badie in limbaju asta mirc hahaha!!!

Io zic sa o lasati balta pe asta cu scrisu si gramatica , nu sinteti soareci de biblioteca , pe deasupra nu sintem decit in decembrie , doar nu aveti de gind sa incepeti sezonu special de iarna cu un subiect asa de penal hahaha!!!
Limbaju pe site ii controlat de catre moderatori , consider eu , si is multumit de felu in care actioneaza Tavi , Tudor , Ionut , astia fiind mai activi .
Cit despre cum vorbeste lumea pe balta nu cred ca are rost sa ne bagam in seama .

Fir Intins!!!

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 03 Dec 2007, 00:46

@jonah....stiu ca scriu ca pe mirc...(cu toate ca nu am mirc-ul pe pc de o gramada de timp....de vreo 2 ani :roll:

stie el Michael care este problema.... :evil: :x

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 03 Dec 2007, 08:09

HellRAISER scrie:@jonah....stiu ca scriu ca pe mirc...(cu toate ca nu am mirc-ul pe pc de o gramada de timp....de vreo 2 ani :roll:

stie el Michael care este problema.... :evil: :x
Ba nu stie , ca nu am mirc.

Scrie răspuns