Of, limbajul !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
[offtopic]
De cite ori am ocazia incerc sa corectez unele greseli comune.
Expresiile de tip "ne intilnim pe mirc" sau "limbaj tip mirc" sunt gresite, corect ar fi "ne intilnim pe IRC" sau "limbaj tip IRC".
IRC: este un (vechi dar inca actual) protocol utilizat pentru a transmite mesaje de la un utilizator catre un alt utilizator sau mai multi.
mIRC: un program de calculator ce faciliteaza accesul la IRC.
Pentru cei care doresc sa detalieze informatiile de mai sus 2 link-uri pe Wiki: IRC , mIRC
[/offtopic]
Expresiile de tip "ne intilnim pe mirc" sau "limbaj tip mirc" sunt gresite, corect ar fi "ne intilnim pe IRC" sau "limbaj tip IRC".
IRC: este un (vechi dar inca actual) protocol utilizat pentru a transmite mesaje de la un utilizator catre un alt utilizator sau mai multi.
Pentru cei care doresc sa detalieze informatiile de mai sus 2 link-uri pe Wiki: IRC , mIRC
[/offtopic]
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
- daspinningmaster
- utilizator constant
Just!Teodor scrie:[offtopic]
[/offtopic]
Limbajul IRC sau nepăsare în exprimarea scrisă
badie-eu nu dau nas in nas cu nimeni,citeste cele scrise de mine,cred ca am fost suficient de clar.HellRAISER scrie:terog subliniaza ce nu ai inteles....hai k iara am dat nas in nas amandoi
sti bine la ce ma refer
nu o mai lua personal,invata sa scrii corect gramatical romaneste si incearca sa te exprimi coerent,in rest...toate cele bune.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Michael stie ca pe un forum trebuie sa te faci inteles si limbajul de tip mirc nu este agreat.HellRAISER scrie: stie el Michael care este problema....![]()
e foarte simplu,ce nu poti sa intelegi?
Michael va recomanda Regulamentul forumului
@HellraiserMichael scrie:Michael stie ca pe un forum trebuie sa te faci inteles si limbajul de tip mirc nu este agreat.HellRAISER scrie: stie el Michael care este problema....![]()
e foarte simplu,ce nu poti sa intelegi?
Desi imi vine chiar greu (

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Da ! Avea alte doua. Amandoua cu Konesti scrie:
Deci omul avea personalitate multipla! Am si eu o curiozitate: mai avusese in trecut vre-un username care sa includa litera "k"?
@ Hellraiser : Nici eu nu inteleg intotdeauna ce scrii. Cand se intampla trec peste si citesc mai departe. Deci e cam pertinent ce spune Michael, nu ?
Tudor