Of, limbajul !

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 05 Dec 2007, 23:13

Michael stie ca pe un forum trebuie sa te faci inteles si limbajul de tip mirc nu este agreat.
e foarte simplu,ce nu poti sa intelegi?
aici se pare k ma cautzi cu lumanarea...ia arunca tu un ochi prin forum si zimi daca toata lumea scrie corect....

Hai sa o lasam moarta....vezi numai ce vrei...si asa nu am chef sa imi distrug cheful de vorbit despre pescuit.....si asa mi lai mai distrus odata....noroc cu cativa baieti de pe forum care au zis sa inchid un ochii...deh romania nu este dreapta intotdeauna :x

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 06 Dec 2007, 04:47

Desi vad ca anumite scenarii iti trec prin cap,cum ca eu as avea ceva personal cu tine
eu iti repet ca totul se petrece in imaginatia ta.
Inca o data te rog sa ne respecti prin postari clare din punct de vedere gramatical si coerente.
Daca te simti abuzat pentru faptul ca-ti cer putin bun simt,raporteaza-ma admin-ului.
Cu asta am incheiat,sper... chiar am lucruri mai bune de facut decat sa incerc sa citesc post-uri criptate.
Se pare ca nu sunt singurul care te citeste greu. Multumesc pentru intelegere.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 06 Dec 2007, 09:34

Cand am deschis acest topic , am vrut sa trag un semnal de alarma asupra limbajului vulgar folosit de unii pescari. Pote am gresit, poate acele persoane nici nu erau pescari, poate...Cert este ca m-am trezit cu pumnul in gura , "lup moralist" si cu ideea ca daca nu ai absolvit filologia, nu poti fi pescar :(
Si nu e totul: unii au voie sa insulte iar altii nu au voie nici macar sa-si exprime ideile . Mi-am facut curaj sa scriu aceste lucruri, banuind repercursiunile, dar am inteles ca nu prea suntem (unii) doriti pe acest site.
Concluzia?
Injura vartos... dar sa fie gramatical.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 06 Dec 2007, 09:38

:roll: :roll: :roll: :roll: mam uitat si io pe regulamentu acela, nam vazut nimica despre gramatica , hai sa fim seriosi , scrie doar "limbaj civilizat" , cine nu intelege ce scriu imi cer scuze, dar sunt un lenes pe forum si nu pun cratime :P mai scriu si cu "sh" si "tz" si in viata mea nam stat pe Mirc mai mult de 3 ore puse cap la cap, mai degraba ii efect de mess, si inca ceva daca cineva scrie in engleza propun sal atacam , ca nu toti inteleg ce scrie :roll: :roll: :roll: phhhhrbbbbttt

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 06 Dec 2007, 09:49

si inca ceva daca cineva scrie in engleza propun sal atacam , ca nu toti inteleg ce scrie phhhhrbbbbttt
what are you talking about? by the way, pike is a romanian word, wright, pikeman?
shoot me now Imagine

mihali, cine ti-a pus pumnul in gura? de unde concluzia ca nu sunt unii doriti pe site? daca cineva nu e dorit pe site primeste ban dupa cum s-a vazut. Daca unii useri nu se simpatizeaza intre ei, e problema lor. Daca tin sa ne impartaseasca aceasta "simpatie", ii rugam o faca civilizat.
Si lizibil, unele mesaje chiar sunt greu de citit. :lol:
Simplu, nu?

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 06 Dec 2007, 13:08

haideti sa fim seriosi ;)
suntem pe gramatica.ro sau domnisorele.ro?
dati un serach dupa intenet language, emoticons etc...
ca o paranteza, eu nu agreez postarile lungi, sunt consumatoare de timp si mai ales obositoare pt ochi cu fontul default din phpbb :evil:

nu-s adeptul limbajului vulgar, ca sa revin la topic, dar nu poti avea pretentii de la toti sa fie intr-un fel anume; fiecare se comporta dupa cum a fost educat sau dupa cum l-a format anturajul...asta e realitatea.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 06 Dec 2007, 13:23

@mihali, lasa mai ca tre sa fim pacifisti , vin sarbatorile, nu vei putea sa impaci toata lumea, hai ca am timp si iti zic o povestioara:
Cica unu si cu fiul lui pleaca ei in plimbare cu un magar si niste desagi sa invete ala micu ca "E cu neputinta sa impaci toata lumea" si merg ei asa din sat in sat:
- satu' 1: cei doi pe jos , magaru cu desagii, satenii "uite ma si la omu ala, chinuie copilul si magaru ala care 2 desagi" - pune omu copilul pe magar
-satu' 2 : satenii "uite ma ce om, tine copilul pe magar si el batran merge pe jos" - face schimb cu copilul
-satu' 3 : satenii "uitel ma pala cum chinuie animalul, ditamai omu se suie pe magaru cu tot cu greutati" - sa da jos omu si ia si greutatile si le cara cu copilul
-satu' 4 : satenii "uite ma ce fraer , chinuie copilu si isi rupe si el spatele cand magaru acela merge fara sa faca nimica" ...etc

Ai sa vezi multe pe site, vro 100 de intrebari de acelasi gen repetate la nasfarsit, la aparitia unui user nou ( la acest capitol ai sa vezi si intrebari mai lipsite de inteligenta, unele generate de lipsa creer, altele de lipsa cunostiinte => rezultatul la cele doua inseamna un limbaj mai mult sau mai putin elevat )....totusi sa ti cont ca pe net gramatica nu este bine definita, necesita putin mai mult timp sa pui o cratima sau sa faci o lojica la ce scri , asa ca mai baji si la mijto ca suna mai haios si scri si mai repede cu defectele de rigoare, una peste alta ne adaptam la fiecare stil :wink:

hai sarbatori fericite si atitudini pacifiste :lol: 8)

@tavi I don't andurstend uat are iu toking obout , Tavi iz a indian ( apache ) uord ? ( Hope you wear a bullet-proof jacket ) :twisted:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 07 Dec 2007, 03:57

Michael scrie:Desi vad ca anumite scenarii iti trec prin cap,cum ca eu as avea ceva personal cu tine
eu iti repet ca totul se petrece in imaginatia ta.
Inca o data te rog sa ne respecti prin postari clare din punct de vedere gramatical si coerente.
Daca te simti abuzat pentru faptul ca-ti cer putin bun simt,raporteaza-ma admin-ului.
Cu asta am incheiat,sper... chiar am lucruri mai bune de facut decat sa incerc sa citesc post-uri criptate.
Se pare ca nu sunt singurul care te citeste greu. Multumesc pentru intelegere.
iti iert atacul de la inaltime....si ce vrei sa iti fac daca u esti un....moderator...ai ochiosu' ala al tau prea critic...tiam mai zis...tie nu iti convine sa pierzi.....deh mai trebuie si de astia in viatza k daca nu nu vor exista invingatori...

hai sa-o lasam balta...se pare ca tu si cu mine nu vom avea o "viatza " linistita pe acest forum....mi-ai mai distrus odata chefu de postari...daca nu iti convine ce scri si cum scriu ...sterge omule postarile mele si gata...daca asta te multumeste....hai sa iti fac un cadou de craciun...poate te simti si tu mai bine...

in alte cuvinte am sa evit cu mare atentie postarile date de tine..in felul acesta nu vei mai avea ce zice...

Ps: realitatea este dureroasa si crunta....poate o vei simti si u pe pielea ta...

PUNCT :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 07 Dec 2007, 04:00

pikeman scrie::.......phhhhrbbbbttt
@Michael ....pikeman a scos limba aici....asa numa in caz k nu stiai ce inseamna :lol: :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 07 Dec 2007, 19:44

eu nu agreez postarile lungi, sunt consumatoare de timp si mai ales obositoare pt ochi cu fontul default din phpbb
No vezi mai stiucaom ca o avut dreptate omu'? :lol: Ca am obosit pana am citit pilda ta ... :lol: Auzi la tastele lui! Si zici, pikeman ,ca "Tavi", ca si cuvant, vine de la elicopterele alea americane? :lol: :lol: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns