NOUA LEGE A PESCUITULUI SPORTIV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: NOUA LEGE A PESCUITULUI SPORTIV

Mesaj de apsalba » 18 Mai 2013, 20:50

rcorbu scrie:Sa vedem legea ? o aveti ? un draft, ceva
Iar daca nu este supus dezbaterii publice, inseamna ca e ceva neserios
Sper ca nu in aceasta cocina vrei sa fie dezbatuta o lege.
bogdanpesc scrie:Ma uitam la ora postarii....nu cumva trebuia sa fie in Marea sedinta? din data de 18 mai......sau se astepta intrunirea cvorumului?
Azi am discutat cu dl. Benzar si am inteles ca lotul de stationar sta putin pe acasa, nu merge la CM. Unde este AGVPSR? Ceva maruntis nu doneaza pentru marii pescari de stationar? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Mai 2013, 21:43

Mi se pare mie sau iarasi incepi cu fumigene??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 18 Mai 2013, 22:26

apsalba scrie: Azi am discutat cu dl. Benzar si am inteles ca lotul de stationar sta putin pe acasa, nu merge la CM. Unde este AGVPSR? Ceva maruntis nu doneaza pentru marii pescari de stationar? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nea Fane, ai discutat cu persoana "nepotrivita"...asa cum faci de obicei :wink: ...trebuia sa-l suni pe "amicul tau" Alin Tudose :wink: Il cunosti :?: El este Managerul ,delegat de AGVPS, pentru echipa nationala de stationar....cu alte cuvinte, el stie cum stam cu "maruntisul" :wink:

p.s. vrei sa-ti dau numarul lui de telefon :?: :idea: :lol1: :lol1:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Mai 2013, 05:26

ticairlandezu scrie:
apsalba scrie: Azi am discutat cu dl. Benzar si am inteles ca lotul de stationar sta putin pe acasa, nu merge la CM. Unde este AGVPSR? Ceva maruntis nu doneaza pentru marii pescari de stationar? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nea Fane, ai discutat cu persoana "nepotrivita"...asa cum faci de obicei :wink: ...trebuia sa-l suni pe "amicul tau" Alin Tudose :wink: Il cunosti :?: El este Managerul ,delegat de AGVPS, pentru echipa nationala de stationar....cu alte cuvinte, el stie cum stam cu "maruntisul" :wink:

p.s. vrei sa-ti dau numarul lui de telefon :?: :idea: :lol1: :lol1:
Tudose e un gunoi, nu Managerul echipelor nationale. Abia astept sa-l prind ca pleaca cu lotul in numele Romaniei, fara sa aiba autorizatie eliberata de MTS. Asteapta numai sa se intoarca lotul de spinning din Cehia si sa vezi ce va urma. Macar astia au plecat constient la CM de pe mal, intrucat au solicitat autorizatia de participare la acest CM, iar MTS i-a trimis la plimbare. Destinatia plimbarii era la Alba Iulia (sediul FRPS) singura abilitata de lege si MTS sa solicite autorizarea de participare a sportivilor romani la competitiile oficiale internationale. Stii si tu, domnia si prostia se platesc. Am impresia ca unii nu realizeaza ca s-au schimbat regulile in pescuitul sportiv din Romania. AGVPSR nu mai este ce a fost. De ce nu te-ai intrebat niciodata de ce Bentu si gasca de escroci din Calea MOsilor pun fraierii sa participe la competitii fara sa se amestece in organizare? Au comis-o deja cu CM de anul trecut de la Corbu.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Mai 2013, 06:21

Macar astia au plecat constient la CM de pe mal, intrucat au solicitat autorizatia de participare la acest CM, iar MTS i-a trimis la plimbare.
Foarte interesant..ultima oara ziceai ca M.T.S.,nu iti dezvaluie continutul corepondentei sale ,in chestiuni legate de asa zisa federatie..Acum vad ca dezvaluie chestiuni legate de alte entitati..

In fine,daca este asa,inseamna ca,M.T.S.,nu recunoaste pescuitul ca sport in sensul legii 69..
Si nici federatia nu este recunoscuta in sensul acestei legi..
Daca era recunoscuta,aveai un c.i.s. valabil..
Asa, ai o ...adeverinta...din care rezulta ca ai depus actele petru obtinerea multrivnitului c.i.s.
Si dupa cum zicea Bentu (Doru :lol: ),in interviu la PVTV,cea mai mare problema a voastra este legata de denumire.
Problema pe care ai incercat sa o rezolvi prin alianta cu Victor Tarus.Numai ca hotarirea judecatoreasca care recunostea aceasta''alianta'',a fost atacata in instanta si anulata,deci la data stelara 19.05.2013,ai o cauta de procese si o sacosa de hirtii..Da' domnia ta abia astepti sa dai in judecata.. :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 19 Mai 2013, 08:02

Domnu Popescu, cum a ramas cu noua lege :
- se mai concesioneaza apele sau nu ?
- dispare taxa ANPA, caci in cazul concesionarii aceasta nu prea mai e legala ?
- pescarii recreativi care nu fac parte din asociatii, cum vor putea sa pescuiasca legal ?

Cateva din intrebarile la care as vrea sa aflu un raspuns.

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 19 Mai 2013, 12:04

Sers Fane, ceaci' ?

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 19 Mai 2013, 12:07

Federatia are forum?

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 19 Mai 2013, 12:10

apsalba scrie:Bine ai venit cu picioarele pe pamant, bogdanpesc.
Respecta pentru a fi respectat!
larazarini,
tara de **** este facuta din ****. Asa ca nu te mai lamenta. Nu esti cu nimic mai bun decat oricare dintre concetatenii tai! Fa ceva care sa mearga bine si iti garantez ca vei gasi si pe altii care te vor urma!
cum ramane cu expresia subliniata de dvs?...domnule prezident!
Sau e valabila numai pentru ceilalti?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Mai 2013, 12:12

Precum vezi, eu respect pe cei ce merita. Daca citeai mai sus, ai fi vazut ca m-am adresat unui user decent cu expresia `domnule`. Respect oamenii, nu animalele. Ai avut impresia ca te-am jignit cumva?

Scrie răspuns