NOUA LEGE A PESCUITULUI SPORTIV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Re: NOUA LEGE A PESCUITULUI SPORTIV

Mesaj de bogdanpesc » 19 Mai 2013, 12:18

Azi am discutat cu dl. Benzar si am inteles ca lotul de stationar sta putin pe acasa, nu merge la CM. Unde este AGVPSR? Ceva maruntis nu doneaza pentru marii pescari de stationar? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Dar cine e Benzar ???...vre-un club ceva?...ca parca spuneati ca nu discutati cu pescarii care sunt niste nulitati din punctul dvs de vedere...dvs discutati numai si numai cu cluburile cu CIS parca asa stiam....

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 19 Mai 2013, 12:22

apsalba scrie: Prefer sa va raspund pe privat sau telefonic decat in acest grajd.
De ce nu parasesti acest grajd? Ramai in cotetul federatiei de carton...
Pacat de varsta ta...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Mai 2013, 12:28

bogdanpesc scrie:Azi am discutat cu dl. Benzar si am inteles ca lotul de stationar sta putin pe acasa, nu merge la CM. Unde este AGVPSR? Ceva maruntis nu doneaza pentru marii pescari de stationar? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dar cine e Benzar ???...vre-un club ceva?...ca parca spuneati ca nu discutati cu pescarii care sunt niste nulitati din punctul dvs de vedere...dvs discutati numai si numai cu cluburile cu CIS parca asa stiam....[/quote]
Interpretati gresit expresiile mele. Am spus ca nu exista pescari sportivi. Motivul este dat de art.14 din Legea 69/2000.
PS Dl. Benzar cred ca este un om serios si care poate sa emita pareri competente despre pescuitul sportiv. Nu-ti spun ce mi-a spus despre asa zisii pescari sportivi pentru ca iar o sa ai impresia ca va jignesc. Oricum, parerea d.lui nu face cinste celor la care s-a referit.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Mai 2013, 12:33

steff scrie:
apsalba scrie: Prefer sa va raspund pe privat sau telefonic decat in acest grajd.
De ce nu parasesti acest grajd? Ramai in cotetul federatiei de carton...
Pacat de varsta ta...
Pentru ca daca eu nu as posta aici, voi ati fi niste nimeni. Macar asa isi da lumea seama ca printre asa zisii pescari sportivi sunt si multi dobitoci. Te simti? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ia si citeste, poate se prinde ceva si de tine, desi ma indoiesc.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 19 Mai 2013, 12:38

Nea ffff...ce nu poti intelege este faptul ca ai fost si vei ramane un flamand. Nu cunosti nimic din feneomenul competitional, esti un 0... da da.. zero.

Pacat ca te-au dezlegat.

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 19 Mai 2013, 12:46

apsalba scrie:
bogdanpesc scrie:Azi am discutat cu dl. Benzar si am inteles ca lotul de stationar sta putin pe acasa, nu merge la CM. Unde este AGVPSR? Ceva maruntis nu doneaza pentru marii pescari de stationar? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dar cine e Benzar ???...vre-un club ceva?...ca parca spuneati ca nu discutati cu pescarii care sunt niste nulitati din punctul dvs de vedere...dvs discutati numai si numai cu cluburile cu CIS parca asa stiam....
Interpretati gresit expresiile mele. Am spus ca nu exista pescari sportivi. Motivul este dat de art.14 din Legea 69/2000.
PS Dl. Benzar cred ca este un om serios si care poate sa emita pareri competente despre pescuitul sportiv. Nu-ti spun ce mi-a spus despre asa zisii pescari sportivi pentru ca iar o sa ai impresia ca va jignesc. Oricum, parerea d.lui nu face cinste celor la care s-a referit.[/quote]

Pai tocmai la asta faceam referire si eu, Benzar e multiplu Campion national la pescuit sportiv(asa scrie pe cupe,pe medalii si pe diplome), la mai multe discipline, cu rezultate meritorii si in cadrul competitiilor internationale
Din 22 de mil de locuitori cum ati nimerit tocmai numarul lui de tel...al lui si al multor altor pescari de competitie...am o lista luuuunga de pescari contactati de dvs....TOTI pescari de competitie actuali campioni sau foste glorii ale pescuitului Romanesc
De ce discutati cu ei...si nu cu cluburile cu CIS...?...dvs ati spus-o nu eu

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 19 Mai 2013, 12:54

apsalba scrie:Toate la timpul lor, domnule Corbu. Prefer sa va raspund pe privat sau telefonic decat in acest grajd.
V-as recomanda sa cititi art. 82 din Legea 69/2000, articol pe care am cerut sa fie completat si cu cluburile sportive de pescuit sportiv, iar prin raspunsul sau ministrul TS mi-a confirmat ca solicitarea a fost retinuta spre a fi mentionata la modificarea legii.
Sa fi limpede este o forma de politete.
Gabriel Liiceanu
Cata vreme esti extrem de tulbure, esti total nepoliticos.
Si noi te mouim compensatoriu.

In alta ordine de idei, Fane, cum te-ai simtit neforumit?
Bine?
Eu zic sa o lasi mai moale ca iar iei o saptamana sau doua de silencio stampa.
Numa zic...
Iar te intinzi cu epitete, iar combati ca un sindicalist din anii comunismului.
Momentan esti un decrepit cu un maldar de hartii, care vorbeste tot timpul la viitor, fara nici un fel de pedigree, fara nici o realizare notabila personala sau profesionala.
Megalomania doare, stiu, ia un nurofen....
Deci nu impresionezi, cel mult esti distractia unui forum. Parol.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 19 Mai 2013, 14:20

Iar a aparut sconcsul mitomen pe Leges 69/2000 la interval ? :lol: :lol: :lol: : Ca nu stiam de la cine vine duhoarea asta de kkt pe aici :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 19 Mai 2013, 14:43

Asta scriam intr-un alt topic de pe acest forum...
steff scrie:Amin!
Pacat ca e doar temporara banarea.
Omul nu face decat sa-si incarce bateriile pentru revenirea pe forum... ne vom convinge la revenirea lui pe forum.
Si iata revenirea prezidentului...
apsalba scrie:
rcorbu scrie:Sa vedem legea ? o aveti ? un draft, ceva
Iar daca nu este supus dezbaterii publice, inseamna ca e ceva neserios
Sper ca nu in aceasta cocina vrei sa fie dezbatuta o lege.
apsalba scrie:[...]
Tudose e un gunoi, nu Managerul echipelor nationale. Abia astept sa-l prind ca pleaca cu lotul in numele Romaniei, fara sa aiba autorizatie eliberata de MTS. [...]
:|

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 19 Mai 2013, 18:51

va rog sa pastrati un limbaj decent, nu provocati la raspunsuri pe masura!
as prefera sa nu raspundeti atacurilor cu aceeasi moneda ci sa raportati acele mesaje ofensatoare.

multumesc.

Scrie răspuns