Dar cine e Benzar ???...vre-un club ceva?...ca parca spuneati ca nu discutati cu pescarii care sunt niste nulitati din punctul dvs de vedere...dvs discutati numai si numai cu cluburile cu CIS parca asa stiam....
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
De ce nu parasesti acest grajd? Ramai in cotetul federatiei de carton...apsalba scrie: Prefer sa va raspund pe privat sau telefonic decat in acest grajd.
bogdanpesc scrie:Azi am discutat cu dl. Benzar si am inteles ca lotul de stationar sta putin pe acasa, nu merge la CM. Unde este AGVPSR? Ceva maruntis nu doneaza pentru marii pescari de stationar?![]()
![]()
![]()
![]()
Pentru ca daca eu nu as posta aici, voi ati fi niste nimeni. Macar asa isi da lumea seama ca printre asa zisii pescari sportivi sunt si multi dobitoci. Te simti?steff scrie:De ce nu parasesti acest grajd? Ramai in cotetul federatiei de carton...apsalba scrie: Prefer sa va raspund pe privat sau telefonic decat in acest grajd.
Pacat de varsta ta...
Interpretati gresit expresiile mele. Am spus ca nu exista pescari sportivi. Motivul este dat de art.14 din Legea 69/2000.apsalba scrie:bogdanpesc scrie:Azi am discutat cu dl. Benzar si am inteles ca lotul de stationar sta putin pe acasa, nu merge la CM. Unde este AGVPSR? Ceva maruntis nu doneaza pentru marii pescari de stationar?![]()
![]()
![]()
![]()
Dar cine e Benzar ???...vre-un club ceva?...ca parca spuneati ca nu discutati cu pescarii care sunt niste nulitati din punctul dvs de vedere...dvs discutati numai si numai cu cluburile cu CIS parca asa stiam....
apsalba scrie:Toate la timpul lor, domnule Corbu. Prefer sa va raspund pe privat sau telefonic decat in acest grajd.
V-as recomanda sa cititi art. 82 din Legea 69/2000, articol pe care am cerut sa fie completat si cu cluburile sportive de pescuit sportiv, iar prin raspunsul sau ministrul TS mi-a confirmat ca solicitarea a fost retinuta spre a fi mentionata la modificarea legii.
Cata vreme esti extrem de tulbure, esti total nepoliticos.Sa fi limpede este o forma de politete.
Gabriel Liiceanu
Si iata revenirea prezidentului...steff scrie:Amin!
Pacat ca e doar temporara banarea.
Omul nu face decat sa-si incarce bateriile pentru revenirea pe forum... ne vom convinge la revenirea lui pe forum.
apsalba scrie:Sper ca nu in aceasta cocina vrei sa fie dezbatuta o lege.rcorbu scrie:Sa vedem legea ? o aveti ? un draft, ceva
Iar daca nu este supus dezbaterii publice, inseamna ca e ceva neserios
apsalba scrie:[...]
Tudose e un gunoi, nu Managerul echipelor nationale. Abia astept sa-l prind ca pleaca cu lotul in numele Romaniei, fara sa aiba autorizatie eliberata de MTS. [...]
apsalba scrie: Prefer sa va raspund pe privat sau telefonic decat in acest grajd.