Ne-au napadit japcari

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 17 Feb 2008, 17:54

Sau fa-ne macar o descriere a celor care au prins atatia somni :lol: :lol: :lol: poate vreunu dintre noi ii recunoaste!!! 8)
Data care vine sa-ti iei aparatul dar ai grija sa nu te vada baietii ca din cate am auzit au mai patit-o unii!!!

blogpescuit.com
junior
junior

Mesaj de blogpescuit.com » 17 Feb 2008, 18:20

cipic scrie:Sau fa-ne macar o descriere a celor care au prins atatia somni :lol: :lol: :lol: poate vreunu dintre noi ii recunoaste!!! 8)
Data care vine sa-ti iei aparatul dar ai grija sa nu te vada baietii ca din cate am auzit au mai patit-o unii!!!
Nu prea poti sa descrii un om care este imbracat din cap pana in picioare. Dar daca ma prind data viitoare pe cineva te anunt, nu fac cu aparatul foto :D, cu telefonul e mai putin vizibil , mai ales ca am unul fff performant 5 mpx :D si in plus am pe cineva acolo sus la politie :D . Apropo azi am vazut tata jepcar si fiul japcar si nu cred ca avea mai mult de 12-14 ani, ce educatie dam tinerei generatii. Sa devina niste violatori de pesti.

blogpescuit.com
junior
junior

Mesaj de blogpescuit.com » 17 Feb 2008, 18:21

cipic scrie:Mai baieti va bateti cu pumnul in piept de parca ati vazut cine stie ce OZN sau parca ati venit din nu stiu ce tara civilizata si v-ati ingrozit la ce ati vazut la Romanica!!!Voi stiti ca sunt pescari foarte cunoscuti probabil care activeaza si pe forum care dau si ei la japca,acum nu va ganditi ca au fire de 1 si ancore de 5/0!!! :lol: :lol: :lol: Smiley trebuia sa faci niste poze sa vedem si noi acesti infractori care seaca balta de peste,tare as fii vrut sa vad cine a prins atatia somni :lol: :lol: :lol:
Dar pentru acei asa zisi pescari respectul meu e zero, si ii anunt ca sunt niste nulitati in fata mea.

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 17 Feb 2008, 18:29

Oho 5 mp,bun,bun,daca e Sony-Ericsson K850 atunci ii prinzi bine,dar spune-mi de ce nu i-ai fotografiat atunci,ce te-a retinut???

blogpescuit.com
junior
junior

Mesaj de blogpescuit.com » 17 Feb 2008, 18:31

cipic scrie:Oho 5 mp,bun,bun,daca e Sony-Ericsson K850 atunci ii prinzi bine,dar spune-mi de ce nu i-ai fotografiat atunci,ce te-a retinut???
Nu am avut telefonul la mine, era in masina :( . Oricum sper ca poate intra si cineva de la politie pe aici si se va sesiza, am facut si niste mailuri catre forurile avizate ....

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 17 Feb 2008, 19:09

foarte bine ai facut :) dar nu cred ca se va sesiza nimeni!!!

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 17 Feb 2008, 19:22

Ba se va sesiza. In ceea ce ma priveste singura conditie este sa fie vorba de jepcari din zona Oltenita Manastirea.

blogpescuit.com
junior
junior

Mesaj de blogpescuit.com » 17 Feb 2008, 19:37

csaa scrie:Ba se va sesiza. In ceea ce ma priveste singura conditie este sa fie vorba de jepcari din zona Oltenita Manastirea.

Sa inteleg ca sunte-ti de la unul din forurile avizate? Poate va anuntati si colegi care apartin de cornetu...

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 17 Feb 2008, 20:07

crapu.huby scrie:din nou ne intoarcem la discutiile legate de braconaj. nu cred ca mai avem ca sa comentam fie japca fie pescuitul la pastrav cu momeli artificiale pt mine toate sunt braconaj, vedem si din pacate incercam sa ne resemnam
Japca e intradevar degradant.....dar pescuitul pastravului cu momeli artificiale cum sa fie braconaj???...poate cu cele naturale ai vrut sa spui.....

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 17 Feb 2008, 20:16

au fost de cateva ori politia..pe acolo, (cornetu) a prins cativa...si s-a lasat cu amenzi si confiscat scule..
nu ca ar costa mai mult de 100 de lei combo-ul lor.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Scrie răspuns