Data care vine sa-ti iei aparatul dar ai grija sa nu te vada baietii ca din cate am auzit au mai patit-o unii!!!
Ne-au napadit japcari
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- blogpescuit.com
- junior

Nu prea poti sa descrii un om care este imbracat din cap pana in picioare. Dar daca ma prind data viitoare pe cineva te anunt, nu fac cu aparatul fotocipic scrie:Sau fa-ne macar o descriere a celor care au prins atatia somni![]()
![]()
poate vreunu dintre noi ii recunoaste!!!
![]()
Data care vine sa-ti iei aparatul dar ai grija sa nu te vada baietii ca din cate am auzit au mai patit-o unii!!!
- blogpescuit.com
- junior

Dar pentru acei asa zisi pescari respectul meu e zero, si ii anunt ca sunt niste nulitati in fata mea.cipic scrie:Mai baieti va bateti cu pumnul in piept de parca ati vazut cine stie ce OZN sau parca ati venit din nu stiu ce tara civilizata si v-ati ingrozit la ce ati vazut la Romanica!!!Voi stiti ca sunt pescari foarte cunoscuti probabil care activeaza si pe forum care dau si ei la japca,acum nu va ganditi ca au fire de 1 si ancore de 5/0!!!![]()
![]()
Smiley trebuia sa faci niste poze sa vedem si noi acesti infractori care seaca balta de peste,tare as fii vrut sa vad cine a prins atatia somni
![]()
![]()
- blogpescuit.com
- junior

Nu am avut telefonul la mine, era in masinacipic scrie:Oho 5 mp,bun,bun,daca e Sony-Ericsson K850 atunci ii prinzi bine,dar spune-mi de ce nu i-ai fotografiat atunci,ce te-a retinut???
- blogpescuit.com
- junior

Japca e intradevar degradant.....dar pescuitul pastravului cu momeli artificiale cum sa fie braconaj???...poate cu cele naturale ai vrut sa spui.....crapu.huby scrie:din nou ne intoarcem la discutiile legate de braconaj. nu cred ca mai avem ca sa comentam fie japca fie pescuitul la pastrav cu momeli artificiale pt mine toate sunt braconaj, vedem si din pacate incercam sa ne resemnam