Ne-au napadit japcari

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
blogpescuit.com
junior
junior

Mesaj de blogpescuit.com » 17 Feb 2008, 17:01

HellRAISER scrie:il cunosti pe tip?

La cine te referi la Braconierul ? Nu il cunosc dar la cat le ia apararea la jepcari , e clar ca este unul din ei....

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 17 Feb 2008, 17:05

Ce bine ca nu e din zona...am scapat de unul,ca avem si noi destui.Acum serios chiar esti braconier sau e bascalie,e pacat sa te ia lumea ceea ce nu esti poate.

blogpescuit.com
junior
junior

Mesaj de blogpescuit.com » 17 Feb 2008, 17:07

tincu ilie scrie:Ce bine ca nu e din zona...am scapat de unul,ca avem si noi destui.Acum serios chiar esti braconier sau e bascalie,e pacat sa te ia lumea ceea ce nu esti poate.

Cu cine vorbesti? Adreseaza-te cu id respectiv...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 17 Feb 2008, 17:09

Braconierul,nu sari ca mingea...

blogpescuit.com
junior
junior

Mesaj de blogpescuit.com » 17 Feb 2008, 17:11

tincu ilie scrie:Braconierul,nu sari ca mingea...
Ideea e ca atunci cand te adresezi cuiva , trebuie sa scrii id-ul ca sa nu se creeze confuzie
:D .

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 17 Feb 2008, 17:13

La o adica cui se simte,"ca e multi".

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 17 Feb 2008, 17:13

Recent,intr-un orasel de pe malul Somesului,am intrat intr-un mic magazin cu articole pentru pescuit.
Din vorba in vorba cu vanzatorul,am aflat ca cele mai vandute articole de pescuit ,in aceasta perioada sunt firele mono cat mai groase si triplele mari.
Se pare ca acest sistem de braconaj a devenit "sport national " :(

Singura explicatie ,ramane totusi, FOAMEA !

blogpescuit.com
junior
junior

Mesaj de blogpescuit.com » 17 Feb 2008, 17:23

old_radu scrie:Recent,intr-un orasel de pe malul Somesului,am intrat intr-un mic magazin cu articole pentru pescuit.
Din vorba in vorba cu vanzatorul,am aflat ca cele mai vandute articole de pescuit ,in aceasta perioada sunt firele mono cat mai groase si triplele mari.
Se pare ca acest sistem de braconaj a devenit "sport national " :(

Singura explicatie ,ramane totusi, FOAMEA !
Trist dar adevarat... Dar astia nu sunt pescari sunt " violatori " de peste si au o foame si un EGO .....

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 17 Feb 2008, 17:31

Jepcarii sunt ca si violatorii niste incapabili si aici vreau sa aduc in discutie educatia, eu nu sunt de parere ca putem scapa de acesti indivizi numai cu amenzi fie ele si foarte mari . Cred ca numai punand accent pe educatie vom scadea numarul acestor indivizi .

Numai bine...

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 17 Feb 2008, 17:49

Mai baieti va bateti cu pumnul in piept de parca ati vazut cine stie ce OZN sau parca ati venit din nu stiu ce tara civilizata si v-ati ingrozit la ce ati vazut la Romanica!!!Voi stiti ca sunt pescari foarte cunoscuti probabil care activeaza si pe forum care dau si ei la japca,acum nu va ganditi ca au fire de 1 si ancore de 5/0!!! :lol: :lol: :lol: Smiley trebuia sa faci niste poze sa vedem si noi acesti infractori care seaca balta de peste,tare as fii vrut sa vad cine a prins atatia somni :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns