Muresul: an prost sau pescar slab?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- redkid
- utilizator constant
Pe ampoi sunt vreo 3 balastiere,cea mai sus era la Presaca Ampoiului parca,si ampoiul e un rau foarte mic(pt cei care nu il cunosc).Pacat de el pt ca tocmai dadea semne ca se reface dupa poluarile de la zlatna din anii trecuti. Ariesul are balastiere pe zona pastravului si lipanului, 3 la numar in zona Albac-Garda, si scot pietris la greu.. De mures nu mai zic,aici toata lumea le stie,dar cel putin pe raurile mici si de munte efectul e putin diferit si mult mai distructiv dupa parerea mea 

sir.JONES scrie:la mures am observat cu oarecare surprindere ca nu mai functioneaza balastierele din mures ci doar alea de langa mures sau cel putin nu asa de puternic ca ani trecuti. (deci se poate si daca ar fi sa credem un ONG la anul trebuie sa se opreasca toate care scot piatra din mures).
oricum singur care am vazut ca inca extragea pietris direct in albie si asta in cel mai criminal mod posibil am vazut-o in judetul alba mai exact in ocna mures in aval de pod.
salut
la ocna se scoate nisip dar debitul este mare.
culmea,anul asta a fost zona cea mai buna cel putin pentru mine.
daca spui ca nu funtioneaza carierele din zona Mures trebuie sa te contrazic.
recent am fost la Gornesti,Peris si te asigur ca functioneaza la capacitate m axima si a modelat albia Muresului incit nu mai recunosti nimic.
ce sa povestim catastrofa ecologica.
Apropo daca cineva din cadrul asociatiei noua infintata ciiteste aceste rinduri ar fi bine sa ne spuna daca au de gind sa ia ceva masuri in aceasta cestiune