Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
mitzza
- junior

cum va ridicati moralul?! poate pare o intrebare stupida, dar nu vi s-a intamplat niciodata sa aveti 3-4 partide ratate, fara un atac, sa plecati dezamagiti de pe apa?! mie mi se intampla:D si-s pe cale sa las balta pescuitul:)) poate n-am noroc, poate nu-i de mine:D..

sau asa e la inceput, rezultate proaste?!:):D
repet, sper ca nu e o intrebare stupida.. dar am zis sa intreb expertii ce sa fac in situatii de criza:D

-
alex87nfs
- utilizator constant

sal..nu tre sa disperi.se intampla oricarui pescar sa aiba perioade nereusite din diverse cauze,important e sa te simti bine cu batu in mana,sa te relaxezi,pescuitu e o stare..eu am avut luni de zile de frustrari si tot nu am renuntat:))asa ca mai insista ca vor veni si drilurile cu siguranta:)) FIR INTINS..ps:unde pescuiesti?
i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION
-
mitzza
- junior

momentan pe balta dar ma trage tare sa ma apuc de spinn la clean pe Strei....

-
moneytehnik
- veteran

mitzza scrie:cum va ridicati moralul?!
Insista, persevereaza, studiu, viseaza cu ochii deschisi... ”nu-i o zi ca alta”, mai vezi ceva nou, mai citesti ceva nou apoi pui in practica... pana la urma tre sa se agate ceva de carlig, cu siguranta.
Fii optimist, ai incredere in ceea ce faci, in naluca , stilul si locul in care dai!
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
-
grey-wolf
- veteran

dute la pescuit pentru frumusetea iesiri in natura , dute la pescuit pentru linistea ce doar pe malul apei o gasesti ( daca mai exista astfel de locuri ) dute pentru tine si pacea ta sufleteasca nu pentru pestele care va sa vie si daca tot ai ajuns la malul apei incearca sa si prinzi un peste ca sa nu uiti de ce ai iesit in natura . nu ai prins , nu e nimic grav , nu dispera si nu pune la suflet esecul de azi , gindeste-te la reusita de miine . Sigur va exista un miine !!!
FIR INTINS
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
-
Ionut Petrea
- veteran

imi amintesc cand m-am apucat de spin dupa "x" ani de stationar ca nu prindeam nimic, dar tot ma duceam, si ma incrancenam,ma indarjeam cu fiecare nereusita,desi ma intorceam de pe apa obosit si cu trusa(mica pe atunci) injumatatita.
Primii mei salai la gume, care sa nu fie o intamplare(a se citi intepati "din greseala"), am inceput sa`i prind dupa ce am invatat sa preiau informatia pe care mi-o ofera lanseta si firul...si numai eu stiu cat a durat invatatul.
Si sunt zile si zile...dar acum ma duc de drag, nu ca sa prind peste...EL e doar un bonus pentru o binemeritata si binecuvantata iesire din cotidian, din rutina vietii.Iar daca perseverezi...capturile vor aparea, incet incet si ele.Fire intinse!
Intotdeauna C&R
-
kingofbeasts
- veteran

-
mitzza scrie:momentan pe balta dar ma trage tare sa ma apuc de spinn la clean pe Strei....

nu stiu cat de tare te trage sa te apuci de clean pe Strei dar eu in locul tau m-as apuca de pescuit pe ala in care se varsa Streiu' (mai ales acolo la varsare daca ai loc de stationaristi )
cu 2-3 mepps-uri nr.0 sau 00 argintii in buzunar sa vezi ce-ti ridica moralul clenocii.
pentru moral incearca 2-3 pastile de "youtube" inainte de a pleca de acasa.
un afrodisiac ca cel de mai jos iti ridica moralul si-ti da aripi mai ceva ca redbul
http://www.youtube.com/watch?v=aa8WjVnfCQc
daca totusi spinningul pe balta iti face cu ochiu asta e mai nimerit:
http://www.youtube.com/watch?v=NH2RrLNI ... re=related
desi daca-ti place sa joci in liga-ntai cu asta iti salti moralul :
http://www.youtube.com/watch?v=vgf43Kxw76o

-
MuskMd
- veteran

daca ai probleme cu moralul da o pe spin light. si tot agati niste clenuti.
Stai oricum departe de fly daca ai tendinte din astea...de a te lasa

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
tavistan
- veteran

Cand m-am apucat de pescuit (la o varsta cam tomnatica sa zicem, aveam de recuperat...), mergeam cu un unchi mai indepartat, pescar si vanator de cand se stia. Un om simplu, de treaba, Dumnezeu sa-l odihneasca. Mi-a spus o chestie pe care n-o so uit niciodata: "Tavi, primul lucru pe care trebuie sa-l inveti cand te apuci de pescuit este sa NU prinzi peste!"
Ideea e ste ca sa prinda peste ii place oricui; pescarilor virusati le place pescuitul in sine, cu toata regia si tot decorul... Si intr-adevar MuskMD zice bine: nu te apuca de fly pana nu inveti sa NU prinzi peste...

-
Albuletu Alexandru
- veteran

de Albuletu Alexandru » 15 Iun 2012, 09:14
grey-wolf scrie:dute la pescuit pentru frumusetea iesiri in natura , dute la pescuit pentru linistea ce doar pe malul apei o gasesti ( daca mai exista astfel de locuri ) dute pentru tine si pacea ta sufleteasca nu pentru pestele care va sa vie si daca tot ai ajuns la malul apei incearca sa si prinzi un peste ca sa nu uiti de ce ai iesit in natura . nu ai prins , nu e nimic grav , nu dispera si nu pune la suflet esecul de azi , gindeste-te la reusita de miine . Sigur va exista un miine !!!
FIR INTINS
de cativa ani buni am inceput sa aplic filosofia expusa mai sus de grey-wolf. ies la peste de dragul iesirii in natura, de dragul evadarii din oras, din cotidian... o astfel de iesire imi incarca bateriile cel putin pentru 2-3 zile, daca nu pana la urmatoarea partida de pescuit... de aceea m-am apucat de spinning: la spining mergi pe jos, dai din maini, schimbi naluci, mai mereu vezi locuri noi si gasesti vaduri bune, altele decat cele pe care le stiai, aproape la fiecare partida... intr-un cuvant nu ai timp sa te plictisesti ca tunci cand stai intr-un loc ca la stationar... daca nu ai prins peste te poti consola cu ideea ca macar ai facut miscare
p.s. nu dispera si persevereaza- rezultatele o sa apara mai devreme sau mai tarziu
Nihil Sine Deo