moral:>

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

SVF
veteran
veteran

Re: moral:>

Mesaj de SVF » 15 Iun 2012, 11:07

Dupa vreo 12-13 ani de pescuit la rapitor,anul asta am simtit pentru prima data ca mi-i tarshala...Dovada stau iesirile foarte putine, comparativ cu anii trecuti.Simt ca ceva s-a schimbat,nu stiu ce,poate chiar eu.Singura lucru care-mi mai face placere e sa ma prinda rasaritul soarelui in apa.Nici macar ideea de a prinde pesti nu ma mai atrage foarte tare.Foarte probabil, multi nu pot concepe asa ceva,asa cum nici eu nu o credeam pana acum.Oare sentimentul asta care il am acum cum s-o denumi?
ps:rog,fara idei de trimitere la psiholog,nu e cazul :lol:

cristi_vi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cristi_vi » 15 Iun 2012, 12:07

Se numeste blazare. Eu din fericire sunt inca in categoria entuziastilor. :elkgrin:

mitzza
junior
junior

Mesaj de mitzza » 15 Iun 2012, 12:10

ma gandesc sa nu fie problema la mine, parca tot timpu taiesc cu ideea, NU am ales naluca prinzatoare, chiar daca trusa mea nu este una mare, asa ca de inceput. dar cand stau pe balta si vad ca stiucile sar de parca-mi fac in ciuda si eu cu tot ce dau nu se agata nimic, imi vine sa arunci batu'cu totu in apa! :lol1:

alex87nfs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex87nfs » 15 Iun 2012, 12:28

sal..esti sigur ca ce bate pe balta e stiuca? eu de ex am dat si dau pe niste balti aprope de tg-mures si la inceput credeam ca e stiuca si de fapt era avat,rezista foarte bine si pe lac avatu si face galagie mare dar greu de tot il prinzi pt ca e foarte vigilent ..daca e stiuca ceea ce bate nu ai cum sa nu prinzi pana la urma.mai incearca ca pana la urma dai de dintzoasa:))
i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 15 Iun 2012, 12:44

acuma pe bune....daca te invinovatesti asa ca nu prinzi peste..mai bine cauti alt hobby :D ...
pescuitul se presupune ca trebe sa fie fun.
iesi in natura
prinzi peste
sau nu
te plimbi
urmaresti vietuitoarele....intri in comuniune cu natura :D
mai lansezi de doua ori....
ninge
ploua
pierzi naluci...
:lol:
e misto ....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

mitzza
junior
junior

Mesaj de mitzza » 15 Iun 2012, 13:29

dupa ceva ani de pescuit, va cred ca priviti din prispa asta pescuitu, eu cum numa ce m-am apucat, as vrea sa vad ca pot:)) nu pescuies de foame, o fac de placere!!! si sunt sigur ca experienta se prinde-n timp...timp alocat cat mai mult pe malu apei! :)

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 15 Iun 2012, 14:45

poi vezi ca stii... :lol:

raspunsuri vei gasi prea putine pe forum si mai toate in apa si in oamenii de pe langa ea ;)
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 15 Iun 2012, 21:40

Pescuitul e ceva sublim, e o stare, un mod de viata.
Eu, spre exemplu, ma relaxez, ma descarc in natura, mai ales cand am multe chestii de facut pentru scoala, e o gura de aer binevenita. Acum pestele e un coechipier, ca si cand ne jucam v-ati ascunselea, il gasim sau nu, dar noi tot ne jucam. Asa si acum cu pestele, uneori vine, alteori nu, dar continuam joaca. Keep going, daca iesi in natura nu pierzi nimic, doar castigi.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Iun 2012, 06:51

Ies la pescuit cu aceeasi placere de fiecare data..Stiu ca,in conditiile date,adica calitatea apelor noastre si numarul pescarilor tot mai mare,probabilitatea sa prind peste scade..Ma bucur de iesire,,de peisaj,de apa ,de pesti ,de rate,de castori,de pasari,goange si toate celelalte vietati care alcatuiesc habitatul riveran al Muresului..Daca nu prind nimic ,chiar nu sint dezamagit..si miine este o zi..in careva din zilele care imi stau in fata ,voi prinde peste..mai ramine sa aflu in care.. :roll: :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

emil db
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de emil db » 19 Iun 2012, 21:29

Nu ceda!Nu pestele pe care il prinzi conteaza.Or sa vina si rezultatele,insa trebuie sa stii ca pescuitul este cel mai bun si mai
natural medicament impotriva stresului si a grijilor cotidiene.Aici este singurul loc unde iti gasesti linistea sufleteasca,aer curat
,muzica naturii.
Eu unul nu suport asa zisii,,pescari" care vin dupa ei cu muzica,gratare etc.De aceea consider ca pescuitul la clean este cel
mai frumos pescuit.Eviti aglomeratiile faci multa miscare cautind locuri bune si consider ca mai este si ceva stiinta.
CONTINUA si FIR INTINS! :lol:

Scrie răspuns