moral:>

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

grey-wolf
veteran
veteran

Re: moral:>

Mesaj de grey-wolf » 19 Iun 2012, 22:05

SVF scrie:Dupa vreo 12-13 ani de pescuit la rapitor,anul asta am simtit pentru prima data ca mi-i tarshala...
foarte ciudat , asa ceva am trait si eu acum vre-o 3 saptamini cind din 2zile jumate de pescuit am pescuit cu chef 2 sau 3 ore in rest .... sezut pe mal in tabara , joarda parasita pe o tufa , fluierat a paguba , sila si sictir . o fi Oltul de vina ? puteam sa jur ca e ultima iesire la pescuit pe anul asta . noroc ca deocamdata m-am vindecat iar gindurile ,, sumbre " au parasit scafirlia :lol:
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Iun 2012, 22:57

din pacate sunt pe acolo cu moralul, si de multe ori am iesit de placere pt natura, dar ceva nu ma atrage din pacate...am avut un an de cicat momentan SVF stie ce si cum...e in acelasi asentiment...dar o sa revin...NEVER GIVE UP :twisted:

mitzza
junior
junior

Mesaj de mitzza » 19 Iun 2012, 23:11

ce sa zic, multumesc pentru sfaturi....e drept ca apusuri mai frumoase ca alea de pe balta, rar mai vezi :D :respekt:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 20 Iun 2012, 10:07

O fi bagat astia ceva in Olt :lol: Nu, n-am baut apa din rau :lol: dar parca e ceva ce-mi da senzatia asta...Starea asta de...m-a facut ca la una din iesiri incercand sa lansez cu SCV un thrill, in stele,pe luna,cum vreti sa-i ziceti,am agatzat voblerul in spate intr-o cioata.Rezultatul=varf rupt.Partea dubioasa e ca am fost foarte linistit,de un calm mai rar la mine,desi lanseta m-a costat pe la 1000ron.Parca am rupt un alun :lol: Acum astept alt varf sa refac ce-am stricat.Sigur e ceva in apa :lol:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 20 Iun 2012, 14:23

mitzza scrie:cum va ridicati moralul?! ...
...in putinele cazuri cand nu sunt sofer , "stropesc" moralul cu o sticla cu bere (1 , una singura :!: ) si acesta , moralul , isi revine , "ca cum in vis" :lol:

SVF scrie:...am agatzat voblerul in spate intr-o cioata.Rezultatul=varf rupt.
...sorry ! :(

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 20 Iun 2012, 18:08

Asa a fost sa fie Radule,urmatorul varf va fi mai atent cu mine :lol: :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 20 Iun 2012, 21:40

SVF scrie:O fi bagat astia ceva in Olt .......................
.Sigur e ceva in apa :lol:
da.
pesti. :wink:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 20 Iun 2012, 22:05

Nehhh,ca popularea... stii tu cum a fost :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 21 Iun 2012, 18:47

pikeman scrie:din pacate sunt pe acolo cu moralul, si de multe ori am iesit de placere pt natura, dar ceva nu ma atrage din pacate...am avut un an de cicat momentan SVF stie ce si cum...e in acelasi asentiment...dar o sa revin...NEVER GIVE UP :twisted:
Baieti ...e ceva normal ...Inaintati in varsta!
:lol:

Nu trebe sa ma credeti ,dar ...Acum 20 de ani ma trezeam la 1 noaptea ,la 2 eram pe loc la Mures si asteptam sa se faca zi sa dau la scobar !Bucuros ca am loc liber...Acum doar fac planuri legate de scobar ...

Ps: evenimentele descrise erau undeva pe la mijlocul lunii ...ianuarie! :headbash:

Pps:Ilie , maine seara la foc ,la o poveste cu un pahar de vin in mana ..poate ne revenim! Sa-ti povestesc "live" aia cu somnul si cu ancorele ... :wallbash: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 21 Iun 2012, 19:41

Am eu una tare de te pui pe jos:)

Scrie răspuns