foarte ciudat , asa ceva am trait si eu acum vre-o 3 saptamini cind din 2zile jumate de pescuit am pescuit cu chef 2 sau 3 ore in rest .... sezut pe mal in tabara , joarda parasita pe o tufa , fluierat a paguba , sila si sictir . o fi Oltul de vina ? puteam sa jur ca e ultima iesire la pescuit pe anul asta . noroc ca deocamdata m-am vindecat iar gindurile ,, sumbre " au parasit scafirliaSVF scrie:Dupa vreo 12-13 ani de pescuit la rapitor,anul asta am simtit pentru prima data ca mi-i tarshala...
moral:>
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: moral:>
un locuitor la mia de  km²   ! pamintul ne va suporta mai usor !
din pacate sunt pe acolo cu moralul, si de multe ori am iesit de placere pt natura, dar ceva nu ma atrage din pacate...am avut un an de cicat momentan SVF stie ce si cum...e in acelasi asentiment...dar o sa revin...NEVER GIVE UP  

ce sa zic, multumesc pentru sfaturi....e drept ca apusuri mai frumoase ca alea de pe balta, rar mai vezi  

O fi bagat astia ceva in Olt 
 Nu, n-am baut apa din rau 
  dar parca e ceva ce-mi da senzatia asta...Starea asta de...m-a facut ca la una din iesiri incercand sa lansez cu SCV un thrill, in stele,pe luna,cum vreti sa-i ziceti,am agatzat voblerul in spate intr-o cioata.Rezultatul=varf rupt.Partea dubioasa e ca am fost foarte linistit,de un calm mai rar la mine,desi lanseta m-a costat pe la 1000ron.Parca am rupt un alun 
 Acum astept alt varf sa refac ce-am stricat.Sigur e ceva in apa 

...in putinele cazuri cand nu sunt sofer , "stropesc" moralul cu o sticla cu bere (1 , una singuramitzza scrie:cum va ridicati moralul?! ...
...sorry !SVF scrie:...am agatzat voblerul in spate intr-o cioata.Rezultatul=varf rupt.
Asa a fost sa fie Radule,urmatorul varf va fi mai atent cu mine 

da.SVF scrie:O fi bagat astia ceva in Olt .......................
.Sigur e ceva in apa
pesti.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Nehhh,ca popularea... stii tu cum a fost 

Baieti ...e ceva normal ...Inaintati in varsta!pikeman scrie:din pacate sunt pe acolo cu moralul, si de multe ori am iesit de placere pt natura, dar ceva nu ma atrage din pacate...am avut un an de cicat momentan SVF stie ce si cum...e in acelasi asentiment...dar o sa revin...NEVER GIVE UP
Nu trebe sa ma credeti ,dar ...Acum 20 de ani ma trezeam la 1 noaptea ,la 2 eram pe loc la Mures si asteptam sa se faca zi sa dau la scobar !Bucuros ca am loc liber...Acum doar fac planuri legate de scobar ...
Ps: evenimentele descrise erau undeva pe la mijlocul lunii ...ianuarie!
Pps:Ilie , maine seara la foc ,la o poveste cu un pahar de vin in mana ..poate ne revenim! Sa-ti povestesc "live" aia cu somnul si cu ancorele ...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Am eu una tare de te pui pe jos:)