magazine de pescuit in timisoara
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
MariusC:nu stiu ce solutie as putea sa-ti dau eu,dar nu mi se pare OK sa fie magazinul inchis,chiar in plin sezon.Nu e OK nici fata de pescarii cumparatori,nici pentru tine.Gandeste-te in perioada cat a fost inchis magazinul,cam cati pescari au venit pana acolo in ideea de a-si cumpara ceva si ce dezamagire pe ei cand au vazut afisul.Ca sa nu mai zic ca vin unii si din afara orasului(imprejurimi),stiind ca Arrow e cel mai serios magazin in domeniu din TM.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Nu mai avem nici in depozit. Urmatorul import soseste in 2-3 saptamani.costica_fishing scrie: Marius, e prea mult daca te intreb unde pot gasi Rapala Rattling in Buc? Am fost pe IG Duca si n-aveau. Cand mai primesc?
La magazinul nostru de pe Mosilor mai sunt cateva buc, in doua trei variante de culori de 5 si de 7cm.
Multumesc,
Marius Cocarla
In sfarsit am reusit si eu sa ajung azi la toate magazinele de pescuit pe care le-ati enumerat voi, inafara de Paradisul Pescarilor. Sper sa ajung si la acesta cat mai curand.
Cand i-am spus doamnei de la magazinul de langa terra ca am auzit de magazinul lor de pe internet, a fost foarte placut surprinsa. A zis sa-i transmit celui care i-a facut reclama sa treaca epa acolo sa-i dea ceva pe gratis.
Deci, gabor, mi se pare ca tu ai amintit de acest magazin, poti sa mergi sa primesti un cadou.
Cand i-am spus doamnei de la magazinul de langa terra ca am auzit de magazinul lor de pe internet, a fost foarte placut surprinsa. A zis sa-i transmit celui care i-a facut reclama sa treaca epa acolo sa-i dea ceva pe gratis.

Deci, gabor, mi se pare ca tu ai amintit de acest magazin, poti sa mergi sa primesti un cadou.

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
ma bag si eu in discutia referitoare la unicitatea unui dealer de pe piata romaneasca. Ok, e ciudata pt ca in europa nu se face asa ceva. In america iti desfiinteaza licenta de comert sa dai unicitate pe un produs doar unui vanzator. Curiozitatea mea este : Cat mai tine aceasta unicitate? Intrand in comunitate, anumite legi vor fi revizuite... nu?
Voblerele salmo, rapala sau orice altceva ar trebui sa se ieftineasca din greu. In state sunt mult mai ieftine. Plus ca fabrica Rapala s-a mutat de anul asta in China ( daca nu au inceput de anul trecut...).
Atunci sunt curios ( si nu numai eu ) cum se va aranja piata si preturile la noi... Spun chestia asta nu pt ca as ataca un dealer de pe piata romaneasca (in legatura cu preturile promovate) ci pt ca lucrez la randu-mi pt o firma ce are unicitate pe niste produse. La o sedinta s-a comunicat ca aceasta unicitate va disparea in momentul intrarii in comunitatea europeana. De aici extrapolarea la pasiunea noastra comuna-pescuitul
Voblerele salmo, rapala sau orice altceva ar trebui sa se ieftineasca din greu. In state sunt mult mai ieftine. Plus ca fabrica Rapala s-a mutat de anul asta in China ( daca nu au inceput de anul trecut...).
Atunci sunt curios ( si nu numai eu ) cum se va aranja piata si preturile la noi... Spun chestia asta nu pt ca as ataca un dealer de pe piata romaneasca (in legatura cu preturile promovate) ci pt ca lucrez la randu-mi pt o firma ce are unicitate pe niste produse. La o sedinta s-a comunicat ca aceasta unicitate va disparea in momentul intrarii in comunitatea europeana. De aici extrapolarea la pasiunea noastra comuna-pescuitul