magazine de pescuit in timisoara

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 09 Sep 2004, 19:02

bogdank scrie:Wave, Dan Cocirla este fratele lui Marius Cocirla de la Arrow. Oricum, faza cu mielul poate sa ramina, poate facem o intilnire a "forumistilor" odata.
Iar magazinul lui Dan este intr-adevar continuarea celui de linga Parcul Copiilor. Cel din Balcescu este un soi de reprezentanta/filiala Arrow. Oricum, sunt magazinele cele mai serioase. (o sa le cer baietilor o bere pentru reclama!!!).
Multumesc pentru ca ai lamurit forumistii dar iti multumesc mai ales pentru aprecierea din final. Mi-as dori ajutorul vostru (sugestii de orice fel). Reclamatiile, bineinteles pe privat :lol: :lol:
Marius Cocarla (Arrow Int.)

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 10 Sep 2004, 06:21

Pt MariusC:de ce nu aduci la magazin gama completa de Salmo?I-ai "face" pe toti.Iti spun in cunostinta de cauza,deoarece voblerele Salmo sunt foarte cautate,iar magazinele care le comercializeaza au doar cateva modele.Iti spun eu,la 150K cat e un Salmo,daca ar fi majoritatea modelelor din catalog,ai da lovitura.Eu am fost client fidel Silstar(cat era langa Parcul Copiilor),dar nu stiam unde s-a mutat. :roll:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 10 Sep 2004, 09:05

mai baieti incurcati borcanele :)
salmo e adus in romania de energofish
arrow aduce rapala si comercializeaza si cozma
nu poti sa le vinzi pe toate, nu ?

mugurel
senior
senior

Mesaj de mugurel » 10 Sep 2004, 09:26

Da, in alte magazine din tara este distribuit de Energofish (in tg.jiu de exemplu, un minow luat saptamana asta de la energo cu 125.000, costa 200.000).

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 10 Sep 2004, 09:45

danr scrie: salmo e adus in romania de energofish
arrow aduce rapala si comercializeaza si cozma
nu poti sa le vinzi pe toate, nu ?
Asa e!
Mai mult, cu majoritatea firmelor pe care le distribuim exclusiv in Romania, intelegerea e biunivoca (cred ca asa se spune :lol: ). De ex Mustad nu mai vinde nimanui produsele sale in Ro, dar nici noi nu mai importam alta marca de carlige.
Chiar daca Salmo e un concurent serios, credem ca nu stam rau de loc cu voblerele. Rapala se zice ca ar fi nr.1 mondial (la vanzari chiar e) iar Cozma sunt facute de un pescar care nu pescuieste cu altceva si care chiar prinde.
Marius Cocarla

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 10 Sep 2004, 10:32

Marius,

Or fi Cozma facute de un pescar, finisajul e bun, bataia e buna, dar am vazut si eu pe pielea mea ceea ce spunea cineva pe acest forum mai demult ( nu mai stiu exact cine), adica faptul ca barbeta e foarte sensibila, mi s-a desprins una chiar in trusa, nicidecum pescuind. Vreau sa-ti spun ca am pescuit cu Salmo pe rau cu apa de 20,30 cm unde inevitabil lovea pietrele de pe fund si niciodata nu am avut aceasta problema. In plus mai e si regalajul inelului de prindere, la Cozma niciodata nu e reglat, si cand reusesti sa-l echilibrezi se deregleaza usor la orice obstacol..parerea mea ca mai trebuie lucrat la ele (am pescuit doar cu modele mici 2.5-3.5 cm, poate cele mari sunt mai rezistente nu stiu)
Deci, la acelasi pret fiind Salmo cu Cozma si tinand cont de dezavantajele de mai sus (in plus gama Salmo e mai variata), of course ca nu mai dau vreodata banii pe Cozma decat daca dispare Salmo din magazine sau daca stabileste guvernul vreun Euro 3 la voblerele din import ca sa protejeze producatorii romani (nu vreau sa supar producatorul roman mai ales ca virgula cred sincer faptul ca face un lucru bun, dar ar putea sa mai lucreze un pic la ele fiindca nu toata lumea stie si are rabdare sa tot lipeasca barbete si sa regleze inele)
Apropos, Yo-Zuri ati vazut pe undeva in Timisoara ?

Bogdan

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 10 Sep 2004, 11:38

atat eu cat si prietenul meu am patit acelasi lucru la voblere cozma si nu numai la unul singur. nu erau facaturi, in caz ca ar fi posibil asa ceva, erau luate chiar de la arrow. ma refer strict la modelele micro, care sunt intr-adevar foarte bune de clean (dupa ce le lipesti la loc barbeta cu epoxy). mai au insa si defectul de a fi prea usoare, fata de marimea echivalenta de la salmo. sigur ca sunt bune, dar daca le pui in balanta cu cele de la salmo si tii cont si de pret, concluzia e ca nu se merita sa iei cozma. si voblerele down sunt mai bune decat cozma din punctul meu de vedere.

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 11 Sep 2004, 09:53

Eu n-am pescuit cu Cozma si pana acum n-am mai auzit despre aceste probleme tehnice. Saptamana viitoare le voi transmite mai departe producatorului.
Multumesc pentru info.
Marius

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 11 Sep 2004, 10:08

Scuze Bogdane! :D Aranjati intilnirea si aduc eu batalul (un miel e prea putin la atatia oameni) si tatarul "aferent", care sa-l faca la protap ca-n pusta!
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 13 Sep 2004, 09:18

Wave, scuze acceptate, de suflet si stomac. Vad ca a prins ideea cu intilnirea, asa ca ma mut pe topicul respectiv. Numai bine!

Scrie răspuns