Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Michael
- Moderator

Am fost la Arrow-inchis pt. concediu

Magazinul din Lipovei avea doar un Pike micut,la 200k.Magazinul de langa Terra avea doar Salmo modele pt. pastrav,clean(mici).La Paradisul ala de pe Girocului-doar Rapala(400k) si Mepps.La Somonul,Salmo din parti.Doamna de acolo tot promite ca va aduce,dar cica nu se onoreaza comenzile.Asta e,cam subtire in TM

-
danr
- Site Admin

magazin inchis pt. concediu ?
asta e tare de tot....
-
costica_fishing
- veteran

-
La fel era inchis si cel din Cluj saptamana trecuta!

-
MariusC
- senior

danr scrie:magazin inchis pt. concediu ?
asta e tare de tot....
Imi pare rau, n-am gasit nici o alta solutie in care sa dam oamenilor concediu si sa tinem totusi magazinul (magazinele) deschis.
Chiar nu stiu cum rezolva alte magazine aceasta problema.
Sugestii?
-
danr
- Site Admin

nu sunt 2 ?
ramane unul dintre ei si lucreaza mai mult cat pleaca celalalt in concediu
-
eugen
- veteran

ba mie mi se pare super ok. e o problema de mentalitate asta. in italia astia inchid in vacanta si restaurante si terase, chit ca-i plin sezon turistic si pierd bani.
totul e sa anunti din timp oamenii, un poster la intrare rezolva treaba asta. ma indoiesc profund ca acei clienti fideli nu pot intelege un lucru atat de simplu ca si angajatii sunt oameni si au nevoie de vacanta.
sa ne intelegem, arrow e un magazin mare. nu te duci acolo sa-ti cumperi rame in dimineata de dinaintea partidei de pescuit. pentru asa ceva exista o multime de mici magazine in toate orasele. eu asa vad lucrurile.
-
costica_fishing
- veteran

-
in unele magazine din tara (Cluj, C-ta) aveam impresia ca cei ce se ocupa sunt sot si sotie. Cand pleaca omul isi ia si nevasta cu el!
Marius, e prea mult daca te intreb unde pot gasi Rapala Rattling in Buc? Am fost pe IG Duca si n-aveau. Cand mai primesc?
-
danr
- Site Admin

eugene,
eu personal daca as avea un magazin de pescuit nu l-as inchide in plin sezon, la sfarsit de august, cand pleaca multa lume la pescuit
sunt bani pierduti
gandeste-te ca sunt cateva luni iarna cand un magazin de pescuit merge extrem de prost, poate chiar in pierdere
si cand vine sezonul puternic pleci in concediu ? nu tine.....
si tu si eu stim ca atunci cand e de munca e de munca, si cand e de relaxare e de relaxare
sambata nu ai venit la pescuit ca a trebuit sa lucrezi, nu ?
eu in toamna asta nu pot sa-mi iau concediu, desi mai am 15 zile pe anul asta
si nu ma dau cu curul de pamant pe tema asta......
-
MariusC
- senior

Intr-adevar, la Cluj si Constanta sunt sot-sotie iar la Tim sunt doi frati, pescari. E bine sa fie rude apropiate ca sa nu avem probleme privind eventualele lipsuri din gestiune. Pentru a nu avea magazinele inchise o luna, am impartit concediul in doua (jumatate in sezon, cealalta jumatate in extrasezon). Desigur ca le-am spus sa afiseze din timp perioada de concediu. La Timisoara, configuratia magazinului (are doua incaperi) nu permite functionarea cu un singur vanzator.
Sigur ca nu ne convine sa tinem inchise magazinele nici macar o zi, daramite o luna pe an, si de aceea unde avem solutii (la magazinele mai mari din Buc. unde avem 3 vanzatori) avem deschis fara intrerupere pentru concediu. Insa, asa cum am spus, la unele din magazinele noastre nu am gasit solutii. La Constanta (unde avem doua magazine) si Timisoara (unde avem unul iar cel al fratelui meu are tot marfa noastra), magazinele sunt inchise pt. concediu alternativ, astfel incat unul e deschis.
Costica,
"Marius, e prea mult daca te intreb unde pot gasi Rapala Rattling in Buc? Am fost pe IG Duca si n-aveau. Cand mai primesc?"
Voi raspunde maine pt. ca mi-au plecat colegii si n-am pe cine sa intreb.
Oricum, site-ul nostru e actualizat saptamanal si deci produsele existente pe site sunt si in stoc, iar daca lipsesc din magazin pot fi livrate imediat.