liviu mihaiu,fostul guvernator al deltei

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 20 Feb 2009, 12:38

eu ca unul care am fost destul de frecvent in delta , si chiar m-a interesat direct ce a facut LM, va pot spune ca a facut ceva diferit fata de cei care au fost pana acum , in sens pozitiv pentru pescuitul de agrement
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

vlad21

Mesaj de vlad21 » 20 Feb 2009, 14:06

@Gyorg: te rog spune-ne ce a facut concret?

nu de alta.. sunt pro Mihaiu.. dar vb cu oameni din minister .. se pare ca intentiile erau clar in alte directii

v

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 20 Feb 2009, 21:20

kriss-wolf scrie:@King , nu am vrut sa zuc ca doar ei sau ei sunt vauza principala , dar si ei , au un procentaj de vina in acest jaf( procentaj destul de mic), dar au.
Cat despre braco care lucreaza pt diferite filiere de aia ce sa mai zici aia i-as impusca daca ar fi dupa mine , dar eu nu am nici o putere...
nu ma fratilor !!!!!
pescarul care merge in delta , ii nesemnificativ in decimarea pestelui. nu are nici cea mai mica sansa sa-si faca simtita prezenta , indiferent cat retine din capturile pe care le face. daca pescuieste sportiv , (adik numai cu betele din dotare)
ganditiva cati dintre cei ce au fost pana acuma in dd au practicat numai C&R ?(1%) si cu toate astea tot mai este ceva peste .
pe langa noi au mai fost si branco si aicia ii problema ca ei sunt zi de zi in dd
si prind cantitati industriale nu ca mine sau ca tine 20-50....kg odata pe an sau de doua ori.
branco sunt molima din dd , nu pescarul amator , care strabate tara sa faca cateva partide de neuitat.
daca se reuseste inlaturarea braconierilor , dd isi va recastiga numele si frumusetea .
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

Scrie răspuns