liviu mihaiu,fostul guvernator al deltei

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 16 Feb 2009, 21:33

Din pacate si eu sunt de aceeasi parere ca cat de curand mu se va mai prinde peste prin delta....indifrerent de specie.
Si sa fim cinstiti nu numai braconierii sunt de vina, anu trecut cand am fost in delta niste " colegi pescari" care stateau la aceeasi gazda ca si mine pastrau absolut tot ce prindeau indiferent de specie si de dimensiuni. Iar gazda a fost foarte surprinsa cand iam zis ca am dat drumu la peste si nu l-am pastrat.

Diver
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Diver » 16 Feb 2009, 23:34

kriss-wolf scrie:Din pacate si eu sunt de aceeasi parere ca cat de curand mu se va mai prinde peste prin delta....indifrerent de specie.
Si sa fim cinstiti nu numai braconierii sunt de vina, anu trecut cand am fost in delta niste " colegi pescari" care stateau la aceeasi gazda ca si mine pastrau absolut tot ce prindeau indiferent de specie si de dimensiuni. Iar gazda a fost foarte surprinsa cand iam zis ca am dat drumu la peste si nu l-am pastrat.
Am vazut toti destui " colegi pescari" ce merita a fi blamati, dar nu acolo e marea problema! Jaful facut de ei paleste in fata utilizarii zilnice a curentului, a gazului, a monofilamentelor ( daca e prohibitie, e si mai bine!).
Evident ca e o Mafie in care sint implicati braconierii, cei care colecteaza pestele, transportatorii si cei care il vind prin toate orasele tarii, ca si cei ce ar trebui sa controleze toate aceste fatete.
Solutii sint, dar necesita mult singe-n organ dublat de moralitate politica. Ori, din pacate eu nu cunosc politicieni care sa indeplineasca conditiile necesare, indiferent de culoare .
Sorry, ramin la Ebro sau Vastervik!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 18 Feb 2009, 11:22

Pacat de Liviu Mihaiu ca parea serios si nu merita asta. Pe de alta parte e si ceva bun in demiterea asta - e un sut in curul lui Sorin Ovidiu Vintu pentru ca LM ii era apropiat! :lol: Presa vorbeste pe larg de relatia lor de afaceri, nu de prietenie asta e sigur ptr ca SOV nu are prieteni ci asociati, complici etc.

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 18 Feb 2009, 23:47

Fario_nebunu scrie: SOV nu are prieteni ci asociati, complici etc.
Aici ai dreptate, am lucrat 3 ani pt. SOV, am vazut nume grele cum faceau sluj in fata lui. :twisted:
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 19 Feb 2009, 00:26

Adrian SB scrie:
Fario_nebunu scrie: SOV nu are prieteni ci asociati, complici etc.
Aici ai dreptate, am lucrat 3 ani pt. SOV, am vazut nume grele cum faceau sluj in fata lui. :twisted:
Pacat ca multi oameni cand vad banii in fata ochilor nu mai au coloana vertebnrala...Pana la urma doar Doamna cu Coasa nu va face defel sluj in fatza lui SOV si il va "ruga" sa vina cu ea! :evil:

Keiler
junior
junior

Mesaj de Keiler » 19 Feb 2009, 16:47

Pacat ca ei nu-si dau seama de asta, altfel s-ar comporta decent fata de semeni.

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 19 Feb 2009, 19:29

Keiler scrie:Pacat ca ei nu-si dau seama de asta, altfel s-ar comporta decent fata de semeni.
crezi tu asa ceva? :roll:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 19 Feb 2009, 20:03

kriss-wolf scrie:Din pacate si eu sunt de aceeasi parere ca cat de curand mu se va mai prinde peste prin delta....indifrerent de specie.
@kriss, tu chiar crezi ca JAFUL si distrugerea deltei ii are ca protagonisti pe pescarii sportivi? Sa fim seriosi!
Chiar daca ei sunt aceia care retin bibanul sau ciortanul sub dimensiune. Asta nu-i frauda, e frustrarea celor 500-700 km de asfalt si alti 50 pe apa, e frustrarea cheltuieliilor supimentare,e frustrarea baboierului care ajuns prima oara in delta vede ca pestele de fapt se prinde cu schepsis nu "ca la metro"
De mult nu ma mai pot supara pe acest tip de comportament urbano-manelist pt ca daca as face-o mi-ar crapa hertzul in cateva zile, pe de alta parte vazand ca suntem si vecini de judet cu siguranta i-ai putut si tu vedea si de-a lungul Oltului, in toata splendoarea lor, in toate anotimpurile

Alta-i cauza!!!, si cum ii spuneam lui Nicky fiind un forum public cu acces neconditiodat la posturi, ma abtin de la a comenta prea mult legat de delta si scandalul de pe Realitateatv desi mai e un topic deschis in sensul asta. Pentru ca ii stiu ..., si ei ma stiu si fiind un obisnuit al excursiilor in locatia respectiva chiar nu am placerea ratarii unei viitoare partide in zona! ..

to be continued...

Nu-l blamati pe acela care retine ghibortul inainte de-al aresta pe acela care baga monofilamentu'

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 20 Feb 2009, 09:44

@King , nu am vrut sa zuc ca doar ei sau ei sunt vauza principala , dar si ei , au un procentaj de vina in acest jaf( procentaj destul de mic), dar au.
Cat despre braco care lucreaza pt diferite filiere de aia ce sa mai zici aia i-as impusca daca ar fi dupa mine , dar eu nu am nici o putere...

butic
junior
junior

Mesaj de butic » 20 Feb 2009, 10:44

kriss-wolf are dreptate.
Tot ce inseamna nerespectarea regulamentului de pescuit sportiv afecteaza ecosistemul. Scrie pescuit sportiv 3 Kg peste/zi atunci asa sa fie. Daca nu se respecta e considerat ilegal. Asta tine de fiecare pescar in parte si de ce se duce el in Delta. Eu prefer sa ma satur de pescuit si de mancat peste acolo. Ala adus acasa nu mai are acelasi gust ca atunci cand stai langa gratar si cioba e gata. O sa ramana amintirea. Fir intins :D
Important e sa fi acolo!!!

Scrie răspuns