Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
telepapa
- utilizator nou

[color=red][/color]Macar in ceea ce priveste stiuca si salaul eu cred ca in max. 5 ani acestea vor deveni o raritate in delta
-
Zamfi
- veteran

Viziune optimista!

Sau poate te referi la incintele private...Ca pe Delta libera

Va fi mai mult peste-n Dunare decat in zona Deltei...

Asta tinand cont de faptul ca Dunarea trece prin Ungaria, Austria,etc...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
DidelPro
- veteran

Nu va amagiti!Vine, iar cit casa, si spala incintele ,ALEA ,unde inainte se reproducea!NU!!??
-
Bodnar
- junior

-
Inca un peste mic inghitit de rechinii cei mari. Degeaba o sa sa se bata aia cu ramele acolo si o sa se fugaresca prin Delta cu barcile si alte alea. Oamenii din DELTA nu MANANCA TONE DE PESTEEEE mafia e in alt loc si poate fi verificat asta mult mai usor. Prea multi rechini si prea mari acolo sus la Bucuresti...eu cred ca Liviu Mihaiu a fost sapat de Nastase..care e mana in mana cu Vantu si alte de alea. Sa vezi daca se desfiinteaza AGVPS-urile lu Nastase ce pradare o sa fie in Delta. Nici nu vreau sa ma gandesc. Faceti poze multe cu ce prindeti ca in max 5 ani doar cu astea o sa mai ramanem. Fire intinse va doresc.
As vrea sa fie o prohibitie la BRACONIERI....sa-nceapa ASTAZI.....si sa tina pana IERI...
-
Adrian SB
- veteran

Nu mai fiti asa pesimisti.
Pun pariu cu oricine, ca peste 5 ani, va fi cel putin tot atata stiuca in Delta.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
-
ventoflorin
- junior

-
Adrian SB scrie:Nu mai fiti asa pesimisti.
Pun pariu cu oricine, ca peste 5 ani, va fi cel putin tot atata stiuca in Delta.
tot atat de ''multa'' ca si acum???

o spuneti de parca colcaie de styuca in dd...poate pescuiti pe incinte....

-
Adrian SB
- veteran

Nu zic ca-i multa. Dar nu imi vine sa cred ca poate sa dispara si mai mult de atat. Cred ca in ceasul al 12-lea se vor trezi si "guvernantii" indiferent din ce partid fac parte.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
-
ventoflorin
- junior

-
Adrian SB scrie:Nu zic ca-i multa. Dar nu imi vine sa cred ca poate sa dispara si mai mult de atat. Cred ca in ceasul al 12-lea se vor trezi si "guvernantii" indiferent din ce
partid fac parte.
sa te auda DUMNEZEU .pacat totusi...io s mai tinerel dar raman mut de uimire la povestile cu styuci. crapi si somni spuse de ''batrani''.oare de ce n am avut si eu norocul asta? a mi imaginez delta fara salupe de mare viteza...cu motoare veteroc pe barci si cu oameni simpli si primitori...nu ca jepcarii din ziua de azi...visez frumos nu?

-
DidelPro
- veteran

@vento,cind aveai veteroc erai.............,majoritatea, acum 30-35 de ani,eram niste PATAICHIN,mai mici..........................!..ce timpuri!!!!!
-
adiwolf
- veteran

Adrian SB scrie:Nu mai fiti asa pesimisti.
Adrian SB scrie:Nu zic ca-i multa. Dar nu imi vine sa cred ca poate sa dispara si mai mult de atat. Cred ca in ceasul al 12-lea se vor trezi si "guvernantii" indiferent din ce partid fac parte.
cand ai pescuit ultima data in delta??