liviu mihaiu,fostul guvernator al deltei

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

telepapa
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de telepapa » 15 Feb 2009, 13:40

[color=red][/color]Macar in ceea ce priveste stiuca si salaul eu cred ca in max. 5 ani acestea vor deveni o raritate in delta

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 15 Feb 2009, 13:54

Viziune optimista! :lol: Sau poate te referi la incintele private...Ca pe Delta libera :cry: Va fi mai mult peste-n Dunare decat in zona Deltei... :evil: Asta tinand cont de faptul ca Dunarea trece prin Ungaria, Austria,etc... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 15 Feb 2009, 18:20

Nu va amagiti!Vine, iar cit casa, si spala incintele ,ALEA ,unde inainte se reproducea!NU!!??

Bodnar
junior
junior

S-a dus si asta....

Mesaj de Bodnar » 16 Feb 2009, 13:23

Inca un peste mic inghitit de rechinii cei mari. Degeaba o sa sa se bata aia cu ramele acolo si o sa se fugaresca prin Delta cu barcile si alte alea. Oamenii din DELTA nu MANANCA TONE DE PESTEEEE mafia e in alt loc si poate fi verificat asta mult mai usor. Prea multi rechini si prea mari acolo sus la Bucuresti...eu cred ca Liviu Mihaiu a fost sapat de Nastase..care e mana in mana cu Vantu si alte de alea. Sa vezi daca se desfiinteaza AGVPS-urile lu Nastase ce pradare o sa fie in Delta. Nici nu vreau sa ma gandesc. Faceti poze multe cu ce prindeti ca in max 5 ani doar cu astea o sa mai ramanem. Fire intinse va doresc.
As vrea sa fie o prohibitie la BRACONIERI....sa-nceapa ASTAZI.....si sa tina pana IERI...

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 16 Feb 2009, 18:29

Nu mai fiti asa pesimisti.
Pun pariu cu oricine, ca peste 5 ani, va fi cel putin tot atata stiuca in Delta.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

ventoflorin
junior
junior

Mesaj de ventoflorin » 16 Feb 2009, 18:38

Adrian SB scrie:Nu mai fiti asa pesimisti.
Pun pariu cu oricine, ca peste 5 ani, va fi cel putin tot atata stiuca in Delta.
tot atat de ''multa'' ca si acum??? :shock: o spuneti de parca colcaie de styuca in dd...poate pescuiti pe incinte.... :shock:

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 16 Feb 2009, 19:10

Nu zic ca-i multa. Dar nu imi vine sa cred ca poate sa dispara si mai mult de atat. Cred ca in ceasul al 12-lea se vor trezi si "guvernantii" indiferent din ce partid fac parte.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

ventoflorin
junior
junior

Mesaj de ventoflorin » 16 Feb 2009, 20:03

Adrian SB scrie:Nu zic ca-i multa. Dar nu imi vine sa cred ca poate sa dispara si mai mult de atat. Cred ca in ceasul al 12-lea se vor trezi si "guvernantii" indiferent din ce

partid fac parte.
sa te auda DUMNEZEU .pacat totusi...io s mai tinerel dar raman mut de uimire la povestile cu styuci. crapi si somni spuse de ''batrani''.oare de ce n am avut si eu norocul asta? a mi imaginez delta fara salupe de mare viteza...cu motoare veteroc pe barci si cu oameni simpli si primitori...nu ca jepcarii din ziua de azi...visez frumos nu? :roll:

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 16 Feb 2009, 21:06

@vento,cind aveai veteroc erai.............,majoritatea, acum 30-35 de ani,eram niste PATAICHIN,mai mici..........................!..ce timpuri!!!!!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Feb 2009, 21:25

Adrian SB scrie:Nu mai fiti asa pesimisti.
Adrian SB scrie:Nu zic ca-i multa. Dar nu imi vine sa cred ca poate sa dispara si mai mult de atat. Cred ca in ceasul al 12-lea se vor trezi si "guvernantii" indiferent din ce partid fac parte.

:shock: :shock: :shock:
cand ai pescuit ultima data in delta??

Scrie răspuns