Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Mugurstefan
- veteran

Sorin scrie:da dom derector ,
uite de ex nu pot trece peste dilema asa :
ce legatura e intre diagrama fier - carbon si si tivul surfilat pas cu pas ??

Aaaa....
Piticu' ??

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
piticu
- veteran

-
hehehe daaaa... piticuuu
pai satz explic: cum trudeam io odata la furnal la schimbu II, ierea pe la 10 ashea, im scapa ranga. m-aplec s-o ridic - KRRRRR - s-a rupt shalopetzile, frate. din momentul ala am avut ideea ca 3 sam iao o masina de cusut Sanda Lux... si de aici... am intrat in istorie. restul... e legenda.
da' tu ce postliceala ai terminat de-ai sarit de la manevrant de bariera la taietor de carduri? ceva, lecturi obligatorii?

"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976
-
Mugurstefan
- veteran

piticu scrie:hehehe daaaa... piticuuu
da' tu ce postliceala ai terminat de-ai sarit de la manevrant de bariera la taietor de carduri? ceva, lecturi obligatorii?

He He He,
e fara de post si e cu GHz.
lecturile sunt oricum obligatorii daca vrei sa nu ramai " manevrant de bariera ".
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
piticu
- veteran

-
scuze mugure... era pentru sorin, ar fi trebuit sa mentzionez...

"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976
-
Sorin
- Moderator

aha .... deci totul a purnit de la un crrrr la cufurnal
nu te intreb de ce Sanda Lux si nu Ileana .....
ma, de cand lucram la beriera ii uram pe metalurgisti ca le faceau asa grele si le-am dorit sa le sara galetu de la mulineta intr-un dril pe Faclia si sa-l caute disperati printre trestii ca nu mai au cu ce da
cat depsre lectura obligatorie , a constat in principal din instructiuni de folosire de pe spate la electrocasnice , toate volumele de
Busteni- Mucart de pe spatele caietelor dictando si evident romanul Rascoala a lu Rebreanu in care n-am reusit sa trec de pagina 355 in care Petre Petre ii arata lu Didina aia cum sta treaba cu rascularea .....

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
Mugurstefan
- veteran

Amandoi sunteti (ne) buni !
Piticu te scuz ...dar ceva intamplari de anul asta cu stiuci n-ai ??/

Mugur Dixit !
-
piticu
- veteran

-
povestile cu stiuci de anul asta sunt cam anoste. au fost doar citeva, si cam nefericite. anul asta ne-am orientat mai mult pe
sa simtzim,
fara multa pedala pe prins peshte. asa a crezut piticu, asa a facut. s-a dixtrat, nu neaparat cu o lingura la o oarecare extremitate a sa. a vazut, a placut, a fotografiat, a iubit, a baut, a mincat, a platit, a vaslit, a dat iar...
cam asta e farmecu' cind esht ca piticu'.

te oftici?
-
Mugurstefan
- veteran

piticu scrie:povestile cu stiuci de anul asta sunt cam anoste. au fost doar citeva, si cam nefericite. anul asta ne-am orientat mai mult pe
sa simtzim,
fara multa pedala pe prins peshte. asa a crezut piticu, asa a facut. s-a dixtrat, nu neaparat cu o lingura la o oarecare extremitate a sa. a vazut, a placut, a fotografiat, a iubit, a baut, a mincat, a platit, a vaslit, a dat iar...
cam asta e farmecu' cind esht ca piticu'.

te oftici?
Nu.
De ce ??
Mugur Dixit !
-
marcel v
- utilizator constant

-
Paul scrie:Michael scrie:Paul scrie:Recomand din toata inima "Cartea tanarului pescar sportiv" de Silvius Theodorescu. Este o carte foarte buna, atat pentru incepatori cat si pentru cei avansati. Nu ai cum sa te plictisesti citind-o
O am si pe asta din copilarie,e super...Inca de pe vremea aia erau Mepps si Rapala

Da Michael... am citit-o de zeci de ori... Arata jalnic... A fost (si este

) carte de baza a vietii mele de pescar

Chiar stiu unele pasaje pe de rost, mai ales la clean, mreana si scobar
Se pare ca azi ne completam

Si totusi nu e asta PAUL.Amea e verde si pe coperta e stilizat un soare ,o apa si un peste cu auriu ,tiparita de Intreprinderea poligrafica "13decembrie 1918"
Vreme buna ,fir intins !