"La pescuit cu unchiul Virgil" a fost manualul meu de pescuit, am citit-o de zeci de ori si am trait momentele descrise de fiecare data uff:)
eram prin clasa a 5-a cand am luat-o, ma intorceam de la scoala si am zis sa intru in librarie cu niste colegi (a nu se intelege ca-s pasionat de citit), am vazut-o am rasfoit-o am vazut ca avea si noduri de pescuit si pesti desenati, am luat-o

Asta se intampla prin 4-5 decembrie. In 6, drept cadou de Mos Nicolae, ma pomenesc cu aceeasi carte din partea lu' maica-mea, in 7 fiind ziua mea de nastere ma pomenesc cu aceeasi carte cumparata de taica-meu (ai mei is despartiti)

Nu stiu cum de m-au dibuit ca de pescuit incepusem cu vre-o 2 ani inainte cand am stat o luna pe vara la Herculane...(de atunci am lanseta egreta cu care inca dau

), in rest mai iesisem pe malul Dunarii dar nici macar obleti n-am prins.
una din cartulii am facut greseala sa o dau unor amici de la bloc care erau si ei pescari in devenire ca mine (si cu bunici in acelasi sat unde pescuim deobicei) dar nah baietii au facut cornete din ea
foarte buna cartea, un adevarat manual de pescuit, altele n-am citit dar mi-ar placea sa o fac (adevarul e ca cititul forumului e chiar mai valoros ca orice cartulie scrisa de o singura persoana aici contribuid zeci de persoane cu zeci de ani de experienta

)