Literatura obligatorie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Cartea aia este excelenta pe partea care tine de comportamentul pestilor. Partea de echipamente ar mai putea fi utila in ziua de azi doar la cursurile de supravietuireteddy scrie:Nu uitati "Pescuitul cu lanseta", D.I. Kolganov, Ed. Tineretului '59. 100% spinning. Facand abstractie de echipamentul epocii de piatra, are lucruri valabile cat or mai exista rapitori in apele noastre.

Exista insa riscul major sa te imbolnavesti de nervi citind ce pesti se prindeau in URSS pe vremea aia, gen lostrite de 30 de kile

Cu lacrimi Bastus!
Literatura obligatorie
Eu va dau un titlu. Cine se ofera sa scrie cartea ? " Pescuitul in tara lui Papura-Voda..." Daca se ofera cineva sa ma contacteze. Poate mai ajut si eu cu ceva !

ii transmit sa se potoleasca, legislatia UE presupune intradevar pe linga limitarea drillurilor la 5 minute, SI obligativitatea marcarii lingurilor oscilante intre 7 si 15g cu inimioara roshie de plastic. mai citeste si tu, beeeeeeei...
nu cred ca poate fi vorba vreun moment despre "lectura obligatorie".
unii dintre noi pescuiesc numai din placere

A nu se intelege ca neg importanta lecturii sau a studiului (de pe orice suport ar fi el).
Scuze pentru off topic si pentru cei care au mushcat-o pe aia cu UE... mi s-a parut obligatoriu sa nu ma abtin.

"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976
hmmmm, ....printr-o abordare freudiana ....intuiesc ca tu cand erai mic nutz placea sa citesti literatura obligatorie si ca atare invatzatoarea iti dadea la palma iar tu , acasa , te descarcai de aceste nedreptati mai cosand pe etamina fetei de masa cate o inimioara rosie .....piticu scrie:...se vede treaba ca suparat de semiintunericu' din beciu'n care tae carduri la foarfecu' de banc, domnu' cu cleanu' se leaga de creatziile la altz domni, care... invidia, deh...
ii transmit sa se potoleasca, legislatia UE presupune intradevar pe linga limitarea drillurilor la 5 minute, SI obligativitatea marcarii lingurilor oscilante intre 7 si 15g cu inimioara roshie de plastic. mai citeste si tu, beeeeeeei...
nu cred ca poate fi vorba vreun moment despre "lectura obligatorie".
unii dintre noi pescuiesc numai din placeresi cu intensitatea pe care o considera ei potrivita.
A nu se intelege ca neg importanta lecturii sau a studiului (de pe orice suport ar fi el).
Scuze pentru off topic si pentru cei care au mushcat-o pe aia cu UE... mi s-a parut obligatoriu sa nu ma abtin.

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
- Mugurstefan
- veteran
De data asta ai cam furat-o inginerule.piticu scrie:![]()
![]()
m-ai citit ca p-o carte deschisa!
Se pare ca nu toti economistii sunt din cei cu manecute , marginiti la bonuri si aritmetica !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !