Literatura obligatorie

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 11 Oct 2006, 16:37

O carte pe care o recomand tuturor,in afara de cele enumerate pana acum,ar fi Povesti cu stiuci,de Petre Grant,daca aveti de unde o procura nu o sa regretati!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 11 Oct 2006, 19:05

Ma bag si eu in carti! Dl.Petre Grant a mai "scos" una :Alte stiuci ,alte povesti!O am :D :D :D

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 11 Oct 2006, 19:54

teddy scrie:Nu uitati "Pescuitul cu lanseta", D.I. Kolganov, Ed. Tineretului '59. 100% spinning. Facand abstractie de echipamentul epocii de piatra, are lucruri valabile cat or mai exista rapitori in apele noastre.
Cartea aia este excelenta pe partea care tine de comportamentul pestilor. Partea de echipamente ar mai putea fi utila in ziua de azi doar la cursurile de supravietuire :P.
Exista insa riscul major sa te imbolnavesti de nervi citind ce pesti se prindeau in URSS pe vremea aia, gen lostrite de 30 de kile :wink:.
Cu lacrimi Bastus!

pityu
veteran
veteran

Literatura obligatorie

Mesaj de pityu » 11 Oct 2006, 22:21

Eu va dau un titlu. Cine se ofera sa scrie cartea ? " Pescuitul in tara lui Papura-Voda..." Daca se ofera cineva sa ma contacteze. Poate mai ajut si eu cu ceva !

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 12 Oct 2006, 16:32

:D ...se vede treaba ca suparat de semiintunericu' din beciu'n care tae carduri la foarfecu' de banc, domnu' cu cleanu' se leaga de creatziile la altz domni, care... invidia, deh...

ii transmit sa se potoleasca, legislatia UE presupune intradevar pe linga limitarea drillurilor la 5 minute, SI obligativitatea marcarii lingurilor oscilante intre 7 si 15g cu inimioara roshie de plastic. mai citeste si tu, beeeeeeei...

nu cred ca poate fi vorba vreun moment despre "lectura obligatorie".

unii dintre noi pescuiesc numai din placere :D si cu intensitatea pe care o considera ei potrivita.

A nu se intelege ca neg importanta lecturii sau a studiului (de pe orice suport ar fi el).

Scuze pentru off topic si pentru cei care au mushcat-o pe aia cu UE... mi s-a parut obligatoriu sa nu ma abtin. :wink:
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 12 Oct 2006, 17:31

piticu scrie::D ...se vede treaba ca suparat de semiintunericu' din beciu'n care tae carduri la foarfecu' de banc, domnu' cu cleanu' se leaga de creatziile la altz domni, care... invidia, deh...

ii transmit sa se potoleasca, legislatia UE presupune intradevar pe linga limitarea drillurilor la 5 minute, SI obligativitatea marcarii lingurilor oscilante intre 7 si 15g cu inimioara roshie de plastic. mai citeste si tu, beeeeeeei...

nu cred ca poate fi vorba vreun moment despre "lectura obligatorie".

unii dintre noi pescuiesc numai din placere :D si cu intensitatea pe care o considera ei potrivita.

A nu se intelege ca neg importanta lecturii sau a studiului (de pe orice suport ar fi el).

Scuze pentru off topic si pentru cei care au mushcat-o pe aia cu UE... mi s-a parut obligatoriu sa nu ma abtin. :wink:
hmmmm, ....printr-o abordare freudiana ....intuiesc ca tu cand erai mic nutz placea sa citesti literatura obligatorie si ca atare invatzatoarea iti dadea la palma iar tu , acasa , te descarcai de aceste nedreptati mai cosand pe etamina fetei de masa cate o inimioara rosie .....
:D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 13 Oct 2006, 09:22

:lol: :lol: :lol: m-ai citit ca p-o carte deschisa!
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 13 Oct 2006, 09:40

piticu scrie::lol: :lol: :lol: m-ai citit ca p-o carte deschisa!
De data asta ai cam furat-o inginerule.

Se pare ca nu toti economistii sunt din cei cu manecute , marginiti la bonuri si aritmetica !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 13 Oct 2006, 09:48

Mugurstefan scrie:
De data asta ai cam furat-o inginerule.

Se pare ca nu toti economistii sunt din cei cu manecute , marginiti la bonuri si aritmetica !
nuuuu? exista si mai multe domenii in care sunt marginiti? :lol:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 13 Oct 2006, 09:53

da dom derector ,
uite de ex nu pot trece peste dilema asa :
ce legatura e intre diagrama fier - carbon si si tivul surfilat pas cu pas ?? :D :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns