LISTA PESCARILOR LIBERI

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns

doriti sa se poata cumpara permisul de pescuit de la chiosc/magazin etc ?

da
137
79%
nu
36
21%

Voturi totale: 173

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 24 Dec 2008, 09:28

Amin !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 24 Dec 2008, 09:38

Sper ca in putin timp sa nu putem sa spunem acelasi lucru despre toate raurile pe care vrei sa pescuiesti liber.

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 24 Dec 2008, 11:22

De 10 ani am scos doar permisul de la RNP si nu am pescuit pe apele asociatiilor . Ei macar au logistica necesara pentru paza paraielor . Daca am vrut sa pescuiesc pa ape ale asociatiilor am mers in slovenia , slovacia , polonia , finlanda , suedia ,ungaria , italia si nu in tara . A scuze , am pescuit si pa apele voastre pe aries , galda , sebes dar fara permis de la voi . Si pe vremea lui ceausecu se putea pescui pe paraie care erau populate intens pe atunci si is acuma pescuiesc pe aceleasi paraie . Si chiar sper sa nu ajunga nicodata acele paraie pe mana asociatiilor ( a tuturor , inclusiv avps-urilor ) pentru ca atunci se duce de rapa pescuitul . Si daca vreau sa mananc peste merg la magazinul de sub mine si cumpar !

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 24 Dec 2008, 15:01

apsalba scrie:...... raurile patriei in care voi sa va satisfaceti poftele de pescuit? ......
apsalba scrie:....toate raurile pe care vrei sa pescuiesti liber...
vad ca va rod tare mult aceste lucruri,
conceptul de pescuit liber va provoaca iritatii??
oare de ce??

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 24 Dec 2008, 15:38

genu ne spune
Pe o apa curgatoare sta pestele in loc pentru ca stie ca a fost populat de asociatia X si stie ca nu are voie sa iasa din zona aia ?
- pai anul trecut , cand pescuiam prin alte judete si ii intrebam pe cei cu asociatiile de ce trebuie sa platesc si sa le devin membru , ca sa pot pescui cateva ore pe apele "lor " , nu ale tarii , sustineau tocmai acest lucru , adica pestele sta cam pe loc intr-o apa curgatoare :D , defapt alt motiv pe care sa-l sustina , nu cred ca mi-ar fi putut da....oricum si asta cade in derizoriu........
- problema ca prin judetul meu apele ce nu apartin de asociatii nu prea exista sau nu le cunosc eu , nu sunt in zona mea de pescuit , dar daca apele asociatiilor n-au peste , restul defapt nu conteaza...............
- dezvoltand discutia cu reprezentantii asociatiilor , recunosteau situatia proasta in care se afla pescuitul sportiv si faptul ca pestele s-ar gasi defapt prin super market-uri si nu in apele lor.....
- deci , de ce sa platim in plus pentru nimic ??????

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 24 Dec 2008, 17:25

:D :D :D a stat de vorba cu reprezentantii asociatiilor :D :D :D si i-au dat si explicatii,si inca ce explicatii? :D :D :D poate cu reprezentantii asociatiilor de locatari :D :D :D va rog frumos bagati-l si pe el in seama,esti aberant :headbash: :wallbash:

stefi oprea
veteran
veteran

pentru apscaras!

Mesaj de stefi oprea » 24 Dec 2008, 19:17

dupa cum vad unii ar cam fi speriati ca pierde dreptul de a distribui permise de pescuit.
si daca ai acuzat un membru pe chat ca nu este bagat in seama atunci ar trebui sa amintesc ca si aceasta pseudoasociatie care elibereaza permise de pescuit pe hartie de toaleta ,sa facut cunoscuta doar prin rapacitatea cu care a facut antireclama ajvps.
e usor sa acuzi ca in 18 ani nu au facut nimic dar la fel de simplu ar trebui vazut ca nici aripa tanara nu a facut decat valva cu planuri iluzorii.
pentru apscaras tine minte"NU CERE ALTUIA CEA CE TU NU ESTI CAPABIL SA FACI"
CU STIMA PENTRU PESCARII CU ADEVARAT LIBERI!
SARBATORI FERICITE!

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 25 Dec 2008, 00:06

Monitorul Oficial nr. 876/2008

ACTE ALE ORGANELOR DE SPECIALITATE ALE ADMINISTRATIEI PUBLICE CENTRALE

753. — Ordin al ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale privind conditiile de practicare a pescuitului recreativ/sportiv in bazinele piscicole naturale

Sursa: Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I
M. Of. nr. 876/2008

oprea a scris

dupa cum vad unii ar cam fi speriati ca pierde dreptul de a distribui permise de pescuit.

:D :D :D cine sant aia? sti?la APS CARAS nu e cazul :D :D :D

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 25 Dec 2008, 09:04

inca :roll:

stefi oprea
veteran
veteran

pentru apscaras

Mesaj de stefi oprea » 25 Dec 2008, 10:32

nu uita un lucru esential "noul ministru e sarbu" si e alt guvern.
chiar nu am nimic personal cu tine ci doar cu principiul gresit de a desfiinta ajvps si a elimina concurenta .
ps. daca esti cuminte fac iar permis la voi in ianuarie!

Scrie răspuns