Ideea e ca unora - printre care si mie - le place carnea de peste. Si aici cred ca vine acel Limited Kill, oprim de o masa si aia e. Restul inapoi!
Vis-a-vis de poze, si etica si estetica ne impiedica (ar trebui, cel putin) sa pozam cu jde kile de peste mort, gramada, ori cu exemplara insangerate sau in bucatarii. Nu poti insa condamna orice situatie, nu toti avem aparate subacvatice, nici cu ne permitem sa pierdem/stricam ce avem. Si mai tineti seama de o treaba, e o mare diferenta intre unul care retine 3 pesti din 30 si unul care retine 3 din 5.
Daca insa prindem un exemplar deosebit si nu crapam de foame, cred ca putem sa ne autoconvingem de faptul ca s-a chinuit mult sa ajunga asa, ca e poate stapanul locurilor din care l-am luat, si ca merita il lasam in viata, macar sa vedem cat de mare se face pana data viitoare

Chiar daca nu il pozam.