Legalizarea pescuitului pe timp de noapte

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 20 Apr 2006, 22:29

Blueski , daca tradeaza locatia baltii...esti mai aproape de Arad dar ma astepti!!! eu am fost cu ideea... :wink:
Numai sa nu-i vina si lu' Gabi vreo idee si sa inconjoare balta cu sirma-ghimpata , ciini lupi si camere de luat vederi ca mor crapii aia de batrinete si-ar fi maaaaare pacat !!! :twisted:

essos74
utilizator constant
utilizator constant

e pe bune.sa aprobat

Mesaj de essos74 » 21 Apr 2006, 10:58

georgelucius scrie::shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Eu cred ca e o gluma de-a uzerului asta nou "Inform"

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 21 Apr 2006, 11:00

:lol: Il ajut eu sa-si pazeasca balta ... ii imprumut o pusca cu aer comprimat - care trage si singura dupa neinvitati ... :lol: :lol: :lol:
asa ca protejati-va bine popoul :lol:
S'altare și bunăstare !

gabii
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabii » 21 Apr 2006, 13:03

Multumesc, pusca am de vre-o cativa ani buni... Cand a venit Bill Clinton la Bucursti- io aveam pusca :lol: . In fine, are si arc dublu, e modificata nitel, la 35 -40 de m am lovit rata salbatica (in gat) si acolo a ramas.

In privinta braconajului de la mine- nu m-ar mira, pt ca au inceput tantalaii aia de crapi sa sara si fac zgomot... Oricum, mi-ar parea rau in primul rand dupa cele 12 stiuci, si mai putin dupa cei 17 (acum sunt 17 !) crapi.

Numai bine!

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 21 Apr 2006, 13:06

Taicanoe, tii cu ursu sau esti 'var' cu Gabii !!! si daca zici ca ai o pusca... :? :? :? ...hm !!! mai bine nu vii cu noi ... ca are trei bucati in balta , cite una de fiecare, ce zici ... :twisted: :twisted: :twisted:
Cteno la gratar de Paste stropit cu un Muscat-Otonel sau Grasa de Cotnari , suna mai bine , nu ? vinul il aduc eu !!! :wink: :wink: :wink:

Paste Fericit !

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 21 Apr 2006, 20:47

Deci e balta familiala... :lol: ... saptamina asta am cam facut pauza ca am alergat destul saptamina trecuta pe balti, da aia de vine sunt calare pe crapi... sau carasi, ca rapitor ioc, pe baltile astea cu plata :D sincer prefer o balta unde stiu ca -s crapceni de 1 kil decit alea cu povesti cu crapi de 12 kile care ies din mil cam cind plec eu la munca prin Germania... fir intins si in primul rind PaSTE Fericit la toti pescarii!
Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 21 Apr 2006, 21:41

Ce sa mai cauti balti cu ciortani la Kil ?... n-ai vazut ca incet , incet ne spune ce vrem sa stim? are 17buc. crap nu trei , nu tre' sa ratam !!! daca ii promitem ca lasam stiucile nevatamate , poate ne invita el la una mica de Paste :wink: ... daca nu ,... io zic sa-l luam si pe taicanoe ca are pusca si... cine stie poate ne tine de-o partida! :twisted: :twisted: :twisted:

Sarbatori de Paste fericite va doresc tuturor !

Scrie răspuns